• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem hamile ve sorunları

eşime benim gittiğim doktora gitmek istediğini muayene ücretini vermesi gerektiğini söylemiş eşimde oraya gitmek yerin devlete git veya daha uygun bir hastaneye gitsen olmaz mı demiş hayır gelin orda doğum yaptı banada orada yaptıracaksınız demiş
Devlet hastanesinin girişine Acıbadem’e hoşgeldiniz yazdırın 😂 bu kesmezse kayınvalidesine söyleyin o verir cevabını.
Gelin orada doğurdu da parası kayınvalideden çıkmadı, herkes kendi eşinden istesin.

Kayınvalidem 42 yaşında geçen hafta hamile olduğunu öğrenmiş 6 haftalık kayınpederimin maddi durumu çok iyi değil ama çok kötü de değil bizim durumumuz çok kötü değil kendi halimizde geçiniyoruz 2,5 aylık bebeğim var hamile olduğunu duyunca şok olduk eşime benim gittiğim doktora gitmek istediğini muayene ücretini vermesi gerektiğini söylemiş eşimde oraya gitmek yerin devlete git veya daha uygun bir hastaneye gitsen olmaz mı demiş hayır gelin orda doğum yaptı banada orada yaptıracaksınız demiş bütçesine göre bir yere gitmesi gerekmiyor mu çok saçma değil mi neden eşim verecek ücretleri aklım almıyor
Yok artık gitsin kendi kocası versin

Kayınvalidem 42 yaşında geçen hafta hamile olduğunu öğrenmiş 6 haftalık kayınpederimin maddi durumu çok iyi değil ama çok kötü de değil bizim durumumuz çok kötü değil kendi halimizde geçiniyoruz 2,5 aylık bebeğim var hamile olduğunu duyunca şok olduk eşime benim gittiğim doktora gitmek istediğini muayene ücretini vermesi gerektiğini söylemiş eşimde oraya gitmek yerin devlete git veya daha uygun bir hastaneye gitsen olmaz mı demiş hayır gelin orda doğum yaptı banada orada yaptıracaksınız demiş bütçesine göre bir yere gitmesi gerekmiyor mu çok saçma değil mi neden eşim verecek ücretleri aklım almıyor
Nıye sizin anneleriniz kaynanalariniz 40 yaş grubu abi. Benim anam 70 yaşında

Iyjkkkk anasın sen ana ya nedir bu sidik yarışı

Nıye sizin anneleriniz kaynanalariniz 40 yaş grubu abi. Benim anam 70 yaşında
Ay çok şaşırdım ben ya.
Ben 40 yaşındayım 85 doğumluyum. Kayınvalide 83lü.
Yani 83 senesinde doğan bir insan nasıl babaanne anneanne olabilir ya. Kadınla neredeyse yaşıtız benim oğlan 8 yaşında daha
Cidden yazık günah.

Görümcemin en büyüğü 6 yaşında 3 çocuğu var yani 36 yaşında anneanne olmuş 🥲
Aman yarabbim 36 yaşındayım dağlara taşlara tövbeler tövbeler daha genceciğim bebeklerim var millet genç olmadan direkt kadın oluyro yazık ya

Saka gibi, benim kaynanada cok gencti biz evlendiginizde. Ben digum yapinca benimle yaristi resmen cocuk yapicam diye, sanirim olmadi.
Var böyle geljnle yarisan türk kaynanalar
Benim eltim koştu doğurdu ama o hadi normal erkek hevesi varmış hem erkek çocuklar kötü iğrenç vs bi sürü laf etti sonra gitti erkek için doğurdu bi anda oğlancı Hahahahah çok ilginç insanlar var

Ay çok şaşırdım ben ya.
Ben 40 yaşındayım 85 doğumluyum. Kayınvalide 83lü.
Yani 83 senesinde doğan bir insan nasıl babaanne anneanne olabilir ya. Kadınla neredeyse yaşıtız benim oğlan 8 yaşında daha
Cidden yazık günah.
Hala genc lolita sayılacak birinin üst kuşak rolüne bu kadar çabuk geçmesi, bilemedim hayat şartları doğu meselesi fılan mı 🤷

Doğum masrafından öte başka bir şey sormak istiyorum: hamile kaldı diye doğurmak zorunda mı?? Kaç yaşında, 3 tane torunu var, ekonomik durumları iyi değil, ülke ekonomisi berbat, hadi doğum masrafını karşıladın, bir çocuğu layıkıyla büyütmek ne zor artık. Aldırmak çok daha mantıklı bir seçenek. Tabi bu onların kararı, ama çocuklarından hiç kimse de demiyor mu, anne ne çocuğu diye.

Çocuk doğarsa siz bir ömür boyu onun masrafını görmek zorunda kalabilirsiniz, sürekli sizin çocuğunuza yapılan şeyler karşılaştırılabilir.

22 yaşında erkek evliliği de çok çok erken ya.
Ay oğlum 25ten önce evlenmeye kalksa kalpten giderim herhalde.
22 yaşında kız bile çok erken, bu bi de erkek çocuğu. Ben 23te okul bitirdim. Bunlar ne kadar hızlı yaşıyor. 36 da torunu olmuş kadının. Ben şu an 37 yim ve 3 yaşında çocuğum var. Ben mi çok geç kaldım, şu an cidden içime bir acı düştü

Sizin çocuk eşinizin kardeşinden büyük olacak ilginç bir durum
Onun durumu sizin durumunuza göre daha kritik
Yaş olarak kırktan sonra biraz riskli olabilir o yüzden tabiki iyi bir hastane istemek onunda hakkı eşi karşılasın

Aslında suankı nesıl bu yaşlarda evleniyor.
40 yaslarında ilk çocuğa sahıp olan çok kadın var.
Sorun yaştan zıyade kaynana olmuş kadının bır daha cocuk yapması oğlu ile arasında 20 kusur yaş farkı olması garip.
Bır de evlenme yası şuan bıze göre anormal ama eskiden bu yaşlarda evlilik maalesef çok normaldi.
Sankı o zaman kadına mı soruyorlardı istiyor musun diye.
O yaşta o zaman evlenmenın nesıne sasırıldı kı?

Doğum masrafından öte başka bir şey sormak istiyorum: hamile kaldı diye doğurmak zorunda mı?? Kaç yaşında, 3 tane torunu var, ekonomik durumları iyi değil, ülke ekonomisi berbat, hadi doğum masrafını karşıladın, bir çocuğu layıkıyla büyütmek ne zor artık. Aldırmak çok daha mantıklı bir seçenek. Tabi bu onların kararı, ama çocuklarından hiç kimse de demiyor mu, anne ne çocuğu diye.

Çocuk doğarsa siz bir ömür boyu onun masrafını görmek zorunda kalabilirsiniz, sürekli sizin çocuğunuza yapılan şeyler karşılaştırılabilir.
Hayatta aldırmaz aşırı muhafazakar bir aile

Back
X