- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
- Konu Sahibi denizerdem
-
evine gelmesini istemiyorsun
ama ev taşırken yardım etmedi diyorsun
bu nasıl bir çelişkidir?
evini taşımaya yardım etmek zorundamı kadın?
o sana kızı gibi davranmıyorsa sende ona anne gibi davranma
ama evime gelmesinde ne demek
yarın birgün eşin sana bundan sonra senin annende bu eve gelmeyecek dediği zaman naparsın çok merak ediyorum
sevmiye bilirsin orası ayrı
ama eşinin annesi olduğu için onu hayatından çıkarma gibi bir şansın olamaz
araya mesafe koyarsın
görüşmeyi en aza indirirsin
ama evime gelemez dediğin an suçsuzken suçlu duruma düşersin benden söylemesi
böylesi insanlara ne yaparsan boş...ilk önce eşinle konuş o halledebiliyorsa halletsin.yok öyle olmadımı o zamanda resti çek.insana başka çıkar yol bırakmıyolar çünkü....
canım peki yanyanayken sana tavırları nasıl?ne derece konuşuyo seninle?
ne kadar çok anlıyorum seni peki eşin bu durumu bilmiyomu boşan dediğinde ne demiş tepkisi ne?
offff bir an acaba bu konuyu da mı ben açtım diye düşündüm. cahil (burdaki cehalet okumak ile ilgili değil), baskıcı, laf sokan, iğneleyen, karşısındaki insana saygısı olmayan, kendini ve ailesini dünyadaki herkesten yüksek gören insan maalesef sen ne dersen de yanlış anlayacak, seni dinlemeyecek ve kendi bildiğini okumaya devam edecektir canım.
eğer benim konumu okudu isen; ne iyilikle, ne susarak, ne de alttan alarak bu olayın çözümlenemeyeceğini anlamışsındır. çoğu arkadaşımın da dediği gibi olay eşinde bitiyor. mutlaka ki eşin annesini ve ailesini senden çok daha iyi tanıyordur ancak her ne olursa olsun senin onlara bişey demen gene eşinin zoruna gidecektir.
bu sebepten, benim sana nacizane tavsiyem kayınvaliden ile muhattap olmadan, onun eline en ufak bile bir koz vermeden olayı eşinle çözmen. eşine rahatsız olduğun durumu anlatırken şikayet tarzında değil de aynen bizimle konuşur gibi dertleşir tarzda anlatırsan inan çok daha yararlı olur diye düşünüyorum.
Allahım yardımcın olsun... çeken bilir.... yaşayan bilir... çok çok çok zor....
bence esinin yanıda aç telefon sevmediğin birinin evine gelmek için 2 kişiyi huzursuz etmek hakkın mı diye bi sor? sen sevmiyorsan bende seni sevmiyorum de
çünkü ötesi yok anlamıyor cahil kafa eşinede sana acıdım cok aciz bir duruma dustun ne hakkı var böyle yapmaya de eminim senin tarafına geçecektir. ayıp artık yaa geliyorumda geliyorum ne demekmiş sevmeyebilir istemeyebilir ama artık oğlunun karısı biraz bu yukuluğunu ölçüsü bilsin su buyuklerin bazenm küçülmesi kadar berbat bir durum yok
hiç bir şey yapmazsan katlanırsın dert sahibi olursun
soyle derdini koparsa kopsun kıyamet onun yaptığı ayıp değil mi sevmiyorum demek ne demek
mrb arkdaşlar aranıza yeni katıldım uzun süredir takip ediyorum formu fikirlenirz benm içn çok önemli...
kayınvalidem o kadar cahil o kadar cahil ki artık başedemiyorum cahil ama aynı zamanda kurnaz fesat iftiracaı ve hacca gitmiş gelmiş...
ben iki ay önce evimi taşıdım gelip yardım etmeyi bırakın ne yaptınız ne ettiz diye bile sormadı tabii öncesi var bi gün bana kızım demedi akrabasılya evlenmesini istemiş eşimin bir gün yanımda olmadı eşime hep şikayet etti hatta eşime boşanın bile demiş ailem geldi şehir dışında bigün bile arayı sormadı nede ziyarete geldiler evimi taşıdığmda annmler geldiğimde yada işlerimz olduğunda zordurumlarda hi çyanımda olmaz ki benim ailem kimsem yok burda bu zamanlarda aramaz sormaz bunun dışında eşimi günde 3 kere arar size geliceğiz oturcağz torunlarını da getirir bi kaç kere tamm dedim hem beni sevmedğini açık açık söylüyor annme babama herkese söylemiş hemde sürekli evime gelmk isiyor eşimn bugüm annm aradı size geleyim dedi hayır dedim madem bizim boşanmamızı istiyor sevmiyor beni evime de gelmesin sen istedğin zaman git dedim eşime bunaldım artık...2 yllık evliym buarada...yanlış mı yapıyorum..
Eşine ders vermen gerekecek ki annesi biraz üzülsün git annenlere nasılsa çocuk yok annenle mutlu ol de sen hep annene yüz tepeme çıksın de oda kararını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?