kayınvalidem hayatımı zindan ediyor...

kaynana kaynana kaynanaaaa ne kadar fesatlık kıskançlık taşıyorlar ıçlerınde yaaaa...benımkaynanam resmen benmle yarışır aldığımayakkabıdan alır cantadan alır sacıma fon cekerım ayy banada cekerı insan der benıgusl grmeye dayanamazz..

böylesi insanlara ne yaparsan boş...ilk önce eşinle konuş o halledebiliyorsa halletsin.yok öyle olmadımı o zamanda resti çek.insana başka çıkar yol bırakmıyolar çünkü....

ben ev taşırken gelsinler istemedim eşim çok aradı eşim kaç kere aradı gelin işte eşim temizlik yaparken bari yemek falan yapın görümcem de var gelmediler annmler beni şehir dşında ziyarete geldiler beni sevmiyorlar diye glemediler babam gitmiş sizin derdiniz ne demiş biz senin kızını sevimyoruz istemiyorz demişler yani benim kızdığım bu madem sevmiyorsan basbas bağırıp herkese söylüyorsun gelme yüzümü görme haa oğlum içn geliyosun diyosan oğlunla günde 3 kere konşuyosunher gün olmasada iki günde bir eşim gidiyor amaç o değil amaç bana rahatsızlık vermek çünkü ben onun isrtedği gibi gelin değilim en son gittğimde bayraşlmak için küsmüş elini öptürmedi konuşmadı ben dedim eşime ben bundan sonra gitmicem yeter ya sanki çocuk trip yapıyo eşime bana ya ben sevmedğiğm birini görmek dahi istemm ama bu gıcık etmek için hayır birde geldğinde kayınpederime burda kalalım adam ağız ucuyla kalalım dese 6-7 kişi kalıcaklar evimiz 10 dk araç var birde ben gittği yere kadar gelmesinler diyecem.....sizin ailenize eşiniz böyle yappsa ne yaprdınız ben eşime hep söylüyorum eğer ailem sana böyle yaprsa görüşme ama benim ailem sürekli beni tersler sen kızımzsn bize darılmazsın kin tutmazsın ama o eşin kızabilir benim ailem sanki eşim oğlu ben gelinlerymişm gibi davranırlar....kayınvladiem beni kendim evimdem bile kovdu....nefret ediyorum tahammül edemiyorum hiç bişeylerine.....

böylesi insanlara ne yaparsan boş...ilk önce eşinle konuş o halledebiliyorsa halletsin.yok öyle olmadımı o zamanda resti çek.insana başka çıkar yol bırakmıyolar çünkü....

canm eşim pasif davranındığı için böyle yapıoyrum inanın biraz taviz vereyim hemen tepeme çıkıyorlar herş ey var çirkflik,iftira,kavga,beddua,muska falan bile yapıyolarmış,burda gece yatıya kalmak istedğinde anne babamı niye yalnız bırakıyorsun git diyemiyor....

canım peki yanyanayken sana tavırları nasıl?ne derece konuşuyo seninle?

hiç samimi olmadan oğluyla ilgelinyo meyve yediriyor oğluna yanında oturuyor onunla muhabbet ediyor işte....bende kayınpederimle oturup konuşuyorum allahtan kayınpederim onlar gibi değil ama oda karısıyla baş edemiyor...

mesafeli olabilirsin en az seviyede görüşebilirsin ama evime gelemez kelimesi ağır olmuş bence:26:
sonuçta o kadın herhangi biri değil eşinin annesi
az görüş evine arada kabul et samimi olma yeter
kayınvaliden bırak oğluyla konuşuyormuş senle konuşmuyormuş tınlama takma kafana bile canım

ne kadar çok anlıyorum seni peki eşin bu durumu bilmiyomu boşan dediğinde ne demiş tepkisi ne?

ne kadar çok anlıyorum seni peki eşin bu durumu bilmiyomu boşan dediğinde ne demiş tepkisi ne?

hiç bi şey dememiş annm cahil yani eşimde dayanağı bulmuş ne desem cahil işte cahil olması bu yaptıklarını haklı göstermez eşiğme dedim evlilğimi bozmaya çalışan kendi annm olsa dahi tepkimi verriim ne demek fesat içi kötülükle dolu bi insanı evime kabul etmek istememem çok mu anormal.....

yalnız değilsin mrk etme
istenmeyen gelinler bizler..
sadece akrabalarından kendi istedilerini almamış die oğlu burnumuzdan getirin tipik kaynana profili..,
yaşadım bende bunu zamanla kabullenmek zorunda kalıyorlar ama kırıldığınızla kalıyorsunuz
yapıyorlar sonrada pişkince hiç bişi olmamış gibi davranıyorlar..
Kaynana kelimesi bile artık ürkütüyo benii direk aklıma bunalım sıkıntı stres offf poffff lar geliyo.
Rabbim ıslah etsin..:97:

böyle insanlara lütfen cahil demeyin.hani insan yaşlı olur,sempatik olur,ama yanlış yapabilir siz de sevdiğiniz için gönül koymazsınız.işte o zaman cahil diyebliriz.
sizin kayınvalideniz bu tanımdan çok farklı.işine gelmeyenlerden.
açıkçası,ben böyle bir insana karşı saygı duymazdım ister, eşimin annesi olsun,ister kendi annem farketmez.
saygı duymuyorum derken kırıp yığacak,dökecek değilim.hiç konuşmam,yüz vermem.tepkimi de belli ederim.
siz iyi sabırlıymışsınız,onca hakaret aşağılama size bunları ne hakla yapabiliyor anlamıyorum.
bir müddet görüşmeyin,eve davet etmeyin,illa da eve gelecekse onlar geldiğinde siz evde olmayın.bayramda da elini öpmek zorunda değilsiniz.çok kızdım,küsmüşmüş de sevsinler.
kısacası uzunca bir zaman göz göze,diz dize gelmeyin.onlardan da herhangi olumlu bir beklentiniz olmasın ki,yapmadıklarında yada yapmayacaklarında(durum öyle gösteriyor)herhangi bir üzüntü olmasın.
eşinize de söyleyin onlardan size hiçbir haber getirmesin.
yoksa,ağzınızla kuş bile tutsanız yaranamazsınız.
artık şu ayıp olur mayıp olur edabiyatını geçelim .aman eşimin ailesiymiş falan filan.....
önce kim olursa olsun insan olmalı saygıyı haketmesi için.

Son düzenleme:
eşinizle bu konulardan dolayı aranız bozulur diye tepki gösteremiyorsanız,eşiniz de davranması gerektiği gibi davransın.

V
senin cadoloz kaynana öldüğünde rahatlarsın sen nasıl mutlu olacaksın bu sorunun peşinde koş

konuyu eşinle konuş ve netbir tavır ortaya koy.
Hem sevmezler,hem istemezler,hemdeevine gelmeye
can atarlar bunu bende anlayamıyorum.
eşinle konus evine gelmesinler,çok istiyorsa kendisi gitsin görsün
senide ezdirmesin artık onlara...

Kötü kaynanalar çatlasınlar inşallah birgün....

bence evine gelmesine müsade etmelisin çünki istemediğini anlayıp eşine bunu da kullanacaktır soğutacaktır senden o ne kadar öyle davransada sen iyilikle davran mutlaka bi yerde çözülecektir eşine de anlat durumu allah yardım etsin canım ne diyim inşallah düzelir

bugün kayınvalidem eşimi aradı ama nasıl bağırıyor nasıl yırtınıyor avazı çıktığı kadar eşim sesini bile çıkarmadı eşime çok acıdım aynı zaamnda kızdım tamm boşver gelsinler diyecektim ki eşimn arkamda durmadığı pasif davranışları aklıma geldi ki bugünde anneniz diye onun yaptığı her yanlışı kabul etmek zorunda değilsiniz benim annm eşimle ilgili ağzı açsa hemen savunmaya geçerim içgüdüsel bi şekilde....
eşim hemen üzerini giydi çıktı çünkü annesi demiş ben hemen bugün geliyorum şimdi geliyorum çıktı gitti yüzsüz kadın aslında dediğnin yaptımya çalışyo nasıl gelinin istedği olurda işte en son gelişmeler bunlAR bende bugün gelemezler dedim ben çok fedakarlık yaptım biraz da annesi oğlunun mutluluğunu düşünsün oğlum arada klamsın der bu nasıl anne ben bile eşimn o kadar yaptığna rağmen acıdım....

bence esinin yanıda aç telefon sevmediğin birinin evine gelmek için 2 kişiyi huzursuz etmek hakkın mı diye bi sor? sen sevmiyorsan bende seni sevmiyorum de
çünkü ötesi yok anlamıyor cahil kafa eşinede sana acıdım cok aciz bir duruma dustun ne hakkı var böyle yapmaya de eminim senin tarafına geçecektir. ayıp artık yaa geliyorumda geliyorum ne demekmiş sevmeyebilir istemeyebilir ama artık oğlunun karısı biraz bu yukuluğunu ölçüsü bilsin su buyuklerin bazenm küçülmesi kadar berbat bir durum yok
hiç bir şey yapmazsan katlanırsın dert sahibi olursun
soyle derdini koparsa kopsun kıyamet onun yaptığı ayıp değil mi sevmiyorum demek ne demek

hem benden nefret ediyor yani eşim diyor ben onları dinleseydim şimdi bin kere boşanırdım....
ama tepki vermiyor bazen blöf yap rest çek bak nasıl yola gelir diyorum annme rest mi çekeyim o zaman evlilğine olucak inanın kafamı toparlayı çocuk yapma fikrini bile çıkardım kayınpederimde karısına bi lafını geçiremiyor ben bugün babamı arıyaıym diyorum kayınpederimi arasın rahat bıraksınlar beni,,,
son bi kaç aydır sol gögsümde sıkışıklık hissediyorum inanın okadar kötü oluyorum özellklede kayınvalidemin bahsi geçince gögsün iyice sıkışyor bir dert edinicem o kalacak onlardan hatıra bana.....

Eşine ders vermen gerekecek ki annesi biraz üzülsün git annenlere nasılsa çocuk yok annenle mutlu ol de sen hep annene yüz tepeme çıksın de oda kararını versin

İnan değil sana kastım, Cahille sohbeti kestim...(nasıl söz ama:)

Eşine ders vermen gerekecek ki annesi biraz üzülsün git annenlere nasılsa çocuk yok annenle mutlu ol de sen hep annene yüz tepeme çıksın de oda kararını versin

canım ben annmlerden iki hafta önce geldim ve eşim akıllansın diye bayramı ziyareti diye gititmi bayram dan ben toplamda bi aya yakın kaldım ama küüsp gitmedim ailemin yanına gidcektim zaten biraz fazla kalayım dedim eşim beni bırakıp evimize döndükten sonra her gün aradı gel n zaman geliyosun ailesinde kalmıyodu 20 gğün kaldım anmlerde tolamda 3 gün annsnde kaldı evde kalmış ev berbat tabii eşmie dedim annm hep size gelicem size gelicem der gelsin hem yanında kalsın hem temizilk yapsın evde çok kirlenmesin sırf deneemk için hani hep gelmek istiyor ya gelmemiş her neyse ben iki hafta öncce geldim evime geldiğmi günden beri szie geliceğiz size geliceğz kadının derdi kendi istedği bildiği olsun istiyor...ay niye gögsüm sıkıştı ondan konşurken.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…