- 15 Aralık 2009
- 8.651
- 19.856
- 773
- Konu Sahibi kaldi2sene
-
Hahahaha yav he he amma yaptın ha.( arkadaşlar yazarken bir şey fark ettim allah yazarken ilk harfi büyümüyor. ama Yahudi yazarken ilk harfi kendiliğinden büyüyor görüyomusunuz şu Yahudilerin işini)
Kendi deyiminle eğitimli bir insana yakışmayacak korkular.Kızlar kv beni hiç sevmez kapalı olmadığım için açık ve çalıştığım için hiç beğenmez beni oğluna asla layık görmedi. Halbuki bende iyi eğitimli bi insanım öğretmen bi çiftin cocuguyum ama asla ona yaranamadim. Hep kötü davrandı ezmeye çalıştı benle yaşıt bekar görümcem ile beraber..
3 yıllık evliyim özellikle izne gidişimız yaklaştı şu sin günlerde hep kv de ve gorumce yi rüyamda görüyorum bana kötü davranıp aşağıliyolar beni .. bagiriyolar filan..
Düm gece de rüyamda gördüm ikisini kv dem bana senin Allah tan korkun yokki dedi dinsizsin gibi bişeyler ima etti görümce De bağırdı çağırdı. .
Bıktım bu rüyalardan..
Sizce nedeni ne olabilir
Aslinda ruyada tartistiginiz insanlarla aslinda gercek hayatta iyi anlasacaginiz bir doneme girebilirsiniz. Banada oluyor hatta valla dun gece ruyamda kaynanamla tartisiodum. Ne zaman ruyamda tartissak aramiz birazda olsa duzeliyor.Kızlar kv beni hiç sevmez kapalı olmadığım için açık ve çalıştığım için hiç beğenmez beni oğluna asla layık görmedi. Halbuki bende iyi eğitimli bi insanım öğretmen bi çiftin cocuguyum ama asla ona yaranamadim. Hep kötü davrandı ezmeye çalıştı benle yaşıt bekar görümcem ile beraber..
3 yıllık evliyim özellikle izne gidişimız yaklaştı şu sin günlerde hep kv de ve gorumce yi rüyamda görüyorum bana kötü davranıp aşağıliyolar beni .. bagiriyolar filan..
Düm gece de rüyamda gördüm ikisini kv dem bana senin Allah tan korkun yokki dedi dinsizsin gibi bişeyler ima etti görümce De bağırdı çağırdı. .
Bıktım bu rüyalardan..
Sizce nedeni ne olabilir
iyimisin sen arkadaşım yaz da gör. gördüğümü yazdım dalga geçmedim.Hahahaha yav he he amma yaptın ha.
ya siz hangi kafadasınız Allah aşkına belki benim pc öyle olmayan bir şeyi oluyormuş gibi gösterecek kadar gerizekalı değilim. Siz de de aynı durum varmı diye soruyorum. bunun dalga geçecek bir tarafı var mı yada neresinde görüyosunuz alay edilecek tarafını anlayamadım.Allah ve Peygamberimiz (SAV) yazarken büyümüyor yahudi yazarken büyüyor bak sen Allahın işine he he.
hakkaten burasını sadece eleştiri bölümü olarak gören egosunu buradaki insanlara böbürlenerek çıkartan o kadar aklı bozuk insan var kii...
İyiyim. Denedim öyle yorum yaptım.iyimisin sen arkadaşım yaz da gör. gördüğümü yazdım dalga geçmedim.
Bencede.. Siz çok güzel örneklerden birisiniz mesela.hakkaten burasını sadece eleştiri bölümü olarak gören egosunu buradaki insanlara böbürlenerek çıkartan o kadar aklı bozuk insan var kii...
Senin gibi hem aklı bozuk hem klavyesi bozuk..
Başkasının konusunda kendimi tatmin etmiycem sizin gibi. buradaki konu sahibine haksızlık etmiycem. siz kendinizi tatmin etmeye devam edebilirsiniz benim için sorun yok.Bencede.. Siz çok güzel örneklerden birisiniz mesela.
Kızlar kv beni hiç sevmez kapalı olmadığım için açık ve çalıştığım için hiç beğenmez beni oğluna asla layık görmedi. Halbuki bende iyi eğitimli bi insanım öğretmen bi çiftin cocuguyum ama asla ona yaranamadim. Hep kötü davrandı ezmeye çalıştı benle yaşıt bekar görümcem ile beraber..
Bıktım bu rüyalardan..
Sizce nedeni ne olabilir
Başkasının konusunda kendimi tatmin etmiycem sizin gibi. buradaki konu sahibine haksızlık etmiycem. siz kendinizi tatmin etmeye devam edebilirsiniz benim için sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?