• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidem hep Rüyalarımda :((((

kaldi2sene

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
973
1.127
113
38
Kızlar kv beni hiç sevmez kapalı olmadığım için açık ve çalıştığım için hiç beğenmez beni oğluna asla layık görmedi. Halbuki bende iyi eğitimli bi insanım öğretmen bi çiftin cocuguyum ama asla ona yaranamadim. Hep kötü davrandı ezmeye çalıştı benle yaşıt bekar görümcem ile beraber..
3 yıllık evliyim özellikle izne gidişimız yaklaştı şu sin günlerde hep kv de ve gorumce yi rüyamda görüyorum bana kötü davranıp aşağıliyolar beni .. bagiriyolar filan..
Düm gece de rüyamda gördüm ikisini kv dem bana senin Allah tan korkun yokki dedi dinsizsin gibi bişeyler ima etti görümce De bağırdı çağırdı. .
Bıktım bu rüyalardan..
Sizce nedeni ne olabilir

İzinde gitmek zorunda mısınız?
Olabildiğince mesafeli olun, öyle görünüyor ki kayınvalideniz sabit fikirli biri.
Dine bağlı olmak sadece kapanmaktan geçseydi..
Allah'a sığın dua et arkadaşım sizi zır cahil insanlardan korusun.
Senin kalbinde Allah aşkı varsa kimseye hesap vermek kanıtlamak zorunda değilsin.

normalde sana bağırıyorlar mı nasıl davranıyorlar laf mı sokuyorlar kocan onların yanında sana nasıl davranıyor alenen sokulan bir lafta seni savunuyor mu?????

hay Allahım cahil insanlar ya. kapalı olmak neyi ifade ediyor gerçekten Müslüman olmayı mı. tabi ki kapalı olmak güzeldir ama kimse bunun için yargılanmaz. bunu bilip kapalı olmaları lazım zaten. bir insan kapalı değil diye aşağılanır mı. peygamber efendimiz Yahudi cenazesi önünden geçerken ayağa kalmış. sahabe sormuş efendim o bir Yahudi cenazesi diye. Yahudi bile olsa o bir insan diye cevap vermiş efendimiz. ilk önce insana saygı. Hiç takmayın ve sizde cevabınızı verin. benim dinim bana sizin ki size. inşallah sizede nasip olur kapanmak. şimdi ki kapalıların hangisi ne kadar kapalı o da ayrı bir mevzu. peygamber efendimizin dediği gibi giyinmiş çıplaklar mı??????
( arkadaşlar yazarken bir şey fark ettim allah yazarken ilk harfi büyümüyor. ama Yahudi yazarken ilk harfi kendiliğinden büyüyor görüyomusunuz şu Yahudilerin işini)

Surekli bu korkuyla ve dusunceyle yasiyorsan o yuzden goruyorsundur bu ruyalari.
Kendini asagilatma okumus egitimli ve görgülü bir insansin kulaklarini tika he de geç.
Merak ettim kv ve gorumceniz sizi begenmediklerine göre cok mu üst düzey bir egitimleri var? Yaptiklarina bakilirsa buram buram cehalet kokuyor

Kızlar kv beni hiç sevmez kapalı olmadığım için açık ve çalıştığım için hiç beğenmez beni oğluna asla layık görmedi. Halbuki bende iyi eğitimli bi insanım öğretmen bi çiftin cocuguyum ama asla ona yaranamadim. Hep kötü davrandı ezmeye çalıştı benle yaşıt bekar görümcem ile beraber..
3 yıllık evliyim özellikle izne gidişimız yaklaştı şu sin günlerde hep kv de ve gorumce yi rüyamda görüyorum bana kötü davranıp aşağıliyolar beni .. bagiriyolar filan..
Düm gece de rüyamda gördüm ikisini kv dem bana senin Allah tan korkun yokki dedi dinsizsin gibi bişeyler ima etti görümce De bağırdı çağırdı. .
Bıktım bu rüyalardan..
Sizce nedeni ne olabilir

bir doktora görünseniz iyi olabilir zira pek normal değil.burda kv siyle en çok problem yaşayanladan biriyimdir benim bile rüyalarıma ancak bir dolap çevirdiği zaman girer.girdiği zaman da ben ona bagırırım yaptıklarını sıralarım.

Insan kendini bildikten sonra istedigi sekilde giyinebilir.. kendileri sutten cikmis ak kasikmiymis.. neden insanlari giyim hakkinda yargiliyorlar anlamis degilim .. tmm kapanmak Allah'in emridir lakin simdiki kapanma tarzlari tesetturden cok uzak..

Surekli bu korkuyla ve dusunceyle yasiyorsan o yuzden goruyorsundur bu ruyalari.
Kendini asagilatma okumus egitimli ve görgülü bir insansin kulaklarini tika he de geç.
Merak ettim kv ve gorumceniz sizi begenmediklerine göre cok mu üst düzey bir egitimleri var? Yaptiklarina bakilirsa buram buram cehalet kokuyor
Yok görümcem lise mezunu
Kv dem okuma yazma bilmiyor
Ama herseyi bilir onlar herkesi kinar eleştirieler en çok ta ben nasibimi alırım o eleştirilerden

Bıktım bu rüyalardan..
Sizce nedeni ne olabilir

bilinçaltı tabi de, kendinizi neden bu kadar yıpratıyosunuz ki.
onların üstesinden eşiniz gelmeli, size kayınvalideniz kötü davranırken eşiniz napıyordu.
ben eşimin ailesini hiç sevmem onlar da beni.
bazen ben de kafama çok takıyorum, sonra düşünüyorum; o kadar yıllarca okumuşum iyi yerlere gelmişim çok şükür.
ve daha da ilerlemeyi düşünüyorum mesleğimde nasipse; neden böyle saçma şeyleri düşünerek beynimi meşgul edeyim ki.
işime eğitimime bakmalıyım diye düşünüyorum rahatlıyorum.

hay Allahım cahil insanlar ya. kapalı olmak neyi ifade ediyor gerçekten Müslüman olmayı mı. tabi ki kapalı olmak güzeldir ama kimse bunun için yargılanmaz. bunu bilip kapalı olmaları lazım zaten. bir insan kapalı değil diye aşağılanır mı. peygamber efendimiz Yahudi cenazesi önünden geçerken ayağa kalmış. sahabe sormuş efendim o bir Yahudi cenazesi diye. Yahudi bile olsa o bir insan diye cevap vermiş efendimiz. ilk önce insana saygı. Hiç takmayın ve sizde cevabınızı verin. benim dinim bana sizin ki size. inşallah sizede nasip olur kapanmak. şimdi ki kapalıların hangisi ne kadar kapalı o da ayrı bir mevzu. peygamber efendimizin dediği gibi giyinmiş çıplaklar mı??????
( arkadaşlar yazarken bir şey fark ettim allah yazarken ilk harfi büyümüyor. ama Yahudi yazarken ilk harfi kendiliğinden büyüyor görüyomusunuz şu Yahudilerin işini)

Allah ve Peygamberimiz (SAV) yazarken büyümüyor yahudi yazarken büyüyor bak sen Allahın işine he he. :KK62:

bilinçaltına işlemiş tabi rüyada görmen çok doğal. genelde ezebilecekleri gelin istiyo bunlar hiç anlamıyorum ki. kendine güvenen ve ayakta durabilen kadınlar gelin olarak hoşlarına gitmez ama kendi kızlarının öyle olmalarını isterler. bu bencillikten başka bişey değil tabi. bu dünyada iyi insan yaranamaz kendinden ödün verme mesafeni koru canım iyi niyet her zaman işe yaramıyo. duyma görme fazla muhatap olma kafan rahat olsun. iyi de olsan arkandan konuşulur kötü de olsan. bari kendini yıpratma.

Yok görümcem lise mezunu
Kv dem okuma yazma bilmiyor
Ama herseyi bilir onlar herkesi kinar eleştirieler en çok ta ben nasibimi alırım o eleştirilerden

canım işte seni ezmeye çabalamaları kendi aşağılık komplekslerinden ve belli ki aşırı cehaletlerinden..
seni oğluna layık göremiyor değil kendileri senden çok aşağıda olduğu için kendi altlarında kalacak bir gelin isterlerdi normalde belli ki..
dini mevzulara gelince.. para ile imanın kimde olduğunu bir Allah bilir.. açıksın diye kafir değilsin, kapalı olanın da tam imanlı olduğu garanti değil.. belli ki cahiller seni burdan vurmaya çalışıyorlar..
çoook fazla kafanı takıyorsun.. gereksiz..

Bıktım bu rüyalardan..
Sizce nedeni ne olabilir
stres yapıyosun bilinç altında hep onlar var o yüzden rüyalarına giriyor. eşin ana kuzusu değilse sende onlara bağır. onlar sana nasılsa sende onlara öyle ol

Back
X