kızlar bu aralar sinirim çok bozuk burda dertleşip bi nebze rahatlamak istiyorum eşimle bu ara armudun sapı üzümün çöpü herşeyden kavga çıkıyor normalde bu kadar tartışmayız ama bu ara ikmizde sinir küpüyüz bi kaç gündürde küsüz normalde küs kalmazdık fazla onun anneciliği yüzünden çıldırma noktasına geldim geçen gün avm ye gittik sevgililer günü için hem ona hem bana bişeyler aldık o sırada annesi aradı konuştular falan sonra dediki annemede bişeyler alalım şimdi diyeceksinizki annesi doğurdu büyüttü alsın ne olcak alsın alsında ya artık bazı şeyleride ayırmayı bilsin aldı ve 3 gün önce aldığı şeyi tamda bugün götürdü sevgililer gününü kutladı heralde:)yılbaşında başbaşa olalım dedim tuttu onu çağırdı k.pederim evde yalnız olduğu halde yanımıza geldi k.validemde.geçen gece yürüyüşe çıktık hadi annemlere uğrayalaım diyo sanki gündüz görmedi ya kızlar anneler baş tacımız bende anneme düşkünüm ama artık bi aile olduğumuzu eşime nasıl idrak ettirebilirim buu kadar düşkün olması normalmi yılbaşında başbaşa kalamadık bugün de özenli bi sofra hazırlayıp kendimde hazırlanacaktım ama hevesim kursağımda kaldı bi yığın işi çıktı bende sinirlendim istese ertelerdi bence ama yapmıor bende hiç bişey yapmıycam sinirden ağlıyorum