• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem her taşın altından çıkıyor

Arkadaşlar bazı konularda ön yargılı davranmıyor musunuz? Bazen yarım elma gönül alır. Markete çıktığınızda eşinizden önce siz teklif etseniz. O söylemeden siz kayınvalidenize hediyeler alsanız, oğlum benim sevgililer günümü kutladı dediğinde, anneciğim sen ilk sevgilisisin, tabi ki kutlayacak (sizi kıskandırma niyeti varsa emin olun bir daha demeyecek. Çünkü amacına ulaşamamış olacak) deseniz. Her şey daha iyi olmaz mı? Onlar zaten belli bir yaşa gelmişler, onları değiştiremeyiz ki. Doğru yerde ve doğru dozda gururlarını okşasak bence oğullarını bırakıp bizimle aşk yaşayacaklar. Annem her zaman bana, senin de oğlun var yarın evlenip gittiğinde bir tatiline seni de davet etse, bir gezmesine seni de dahil etse ne kadar mutlu olacağını düşün der. Bence böyle düşünelim. İyi niyetimizi suistimal ettirmeden dengeyi kuran biz olalım. Çünkü erkekler genellikle bu konuda sınıfta kalıyorlar

ahh arkadaşım çok güzel söylemişsin ama ne yazık ki bazen işe yaramıyor bu dedikelrini benim annem demişti ben sözlüyken herşeyi büyütme ileride birşey olursa annedir gönlünü al demişti o kadar kötülük yapmasına rağmen anneme. bende annemim sözün, dinledim senin dediğin gibi incelikler yaptım annem hediye alırklen ona da aldım, doğum gününde şehir dışındaydım internetten çiçek yollattırdım. gittiğimde yemeğe çıkardım kadın kadına eşimi evde bırakıp beğendiği kazağı gittim onan habersiz aldım hediye verdim. sonra ne oldu biliyor musun

çarşıya çıktığımızın akşamına bu hediyeelri aldığım gün onlara kalıcam güya sözlüyken el öpmeye misafir etmeye çağırmıştı eşim izne geldi diye bende yok gelir yemek yterim anne ama bizde düğün öncesi kalınmaz deyip arkadaşımda kalmıştım düşün yani bak. ona rağmen eşime odada diyor ki ben duya duya oğlum bu kız beni çarşıya pazara çıakrıp bana bişeyler alıyor acaba biz bunu çabuk alalım mı istiyor acaba bi kusur mu var bekaret konusunda. sonrada peşinden bana sende bana al der gibi hediye aldıkça sinirimi tepeme çıkardı zaten terbiyesiz derken duydum düşün nasıl duydun dersen bunları sakin sakin değil kavga ede ede söyledi. daha sonra eşimin annesini azarlayıp beni evden dışarı çıkardığını biliyorum. kapıdan çıkarken sadee anne ben gönlümden gelrek aldım yanlış anlamışsınız demiştim o da biz senin ciğerini biliyoruz demişti düşün beni yüz yüze toplasan 2 3 kere görmüş bu kadın.

5 yıllık sevgililiğiniz olmuş sözden önce biliyoruz biz hadi oradan senin aklın herşeye basar dedi ben aklımdan kötülük geçmedi dediğimde.şimdi sorsan günahımı vermek istemiyorum artık. söyle ben ne yapim olmuyor bazen işte:19:

Son düzenleyen: Moderatör:
evlenince göreceğim onları ben, bizde kavga etmek için evlenmedik sonuçta kayınvalidelerle ama işte iyisini bulmak ya zor ya hepsi dediğim gibi oğulları evlkenince mutasyona uğruyor :9:
bekar arkadaşlarımızın konuya bakış açısı biraz farklı oluyor ......onları beni güldürüyo walla

ahh arkadaşım çok güzel söylemişsin ama ne yazık ki bazen işe yaramıyor bu dedikelrini benim annem demişti ben sözlüyken herşeyi büyütme ileride birşey olursa annedir gönlünü al demişti o kadar kötülük yapmasına rağmen anneme. bende annemim sözün, dinledim senin dediğin gibi incelikler yaptım annem hediye alırklen ona da aldım, doğum gününde şehir dışındaydım internetten çiçek yollattırdım. gittiğimde yemeğe çıkardım kadın kadına eşimi evde bırakıp beğendiği kazağı gittim onan habersiz aldım hediye verdim. sonra ne oldu biliyor musun

çarşıya çıktığımızın akşamına bu hediyeelri aldığım gün onlara kalıcam güya sözlüyken el öpmeye misafir etmeye çağırmıştı eşim izne geldi diye bende yok gelir yemek yterim anne ama bizde düğün öncesi kalınmaz deyip arkadaşımda kalmıştım düşün yani bak. ona rağmen eşime odada diyor ki ben duya duya oğlum bu kız beni çarşıya pazara çıakrıp bana bişeyler alıyor acaba biz bunu çabuk alalım mı istiyor acaba bi kusur mu var bekaret konusunda. sonrada peşinden bana sende bana al der gibi hediye aldıkça sinirimi tepeme çıkardı zaten terbiyesiz derken duydum düşün nasıl duydun dersen bunları sakin sakin değil kavga ede ede söyledi. daha sonra eşimin annesini azarlayıp beni evden dışarı çıkardığını biliyorum. kapıdan çıkarken sadee anne ben gönlümden gelrek aldım yanlış anlamışsınız demiştim o da biz senin ciğerini biliyoruz demişti düşün beni yüz yüze toplasan 2 3 kere görmüş bu kadın.

5 yıllık sevgililiğiniz olmuş sözden önce biliyoruz biz hadi oradan senin aklın herşeye basar dedi ben aklımdan kötülük geçmedi dediğimde.şimdi sorsan günahımı vermek istemiyorum artık. söyle ben ne yapim olmuyor bazen işte:19:
bu nasıl fesatça bi düşünce tarzı anlamadım sen ona jest yapıosun o senin bakire olmadığını düşünüyor şaşırdım walla

uyuz oldum kadına..teyzeee teyze ağzından çıkanı kulağın duysun derdim yanında olsaydım..kızı varsa inş aynısını ona da derler...zaten iyiliğin yaradığı da nerde görülmüş ki..böyle bi kadına değil sevgi,hediye günahını bile verme canımm

arkadaşlar ben küçük şeyler peşinde değilim ama bazı şeyler 2 3 defa yapılınca 4. de yapmazsanız kötü oluyosunuz yada hep beklenti içinde olunuyor yarın bi gün anne olursam tabi ki bende evladımdan ilgi görmek isterim ama hayatının merkezine oturmaya çalışmam neden mi çünkü o yeni hayata adım attı evlilik hayatı zor bi de ben 3. kişi olarak onları zorlamam doğrusu budur çünkü benimde annem var ama heryerden çıkmıor nedense!!!tatile yanlarına gittik inan insan sonradan pişman oluyor 5 dk bile yalnız bırakmadı denizde havuzda karada her yerde bizimleydi gecede zaten ayrı yatıoduk bu tatil mi olouyor şimdi bu şekilde bezı şeyler suistimal edilince insan ikinci kez aynı şeyleri yaşamak istemiyor yeteri kadar onlarlada b yerlere gidiyoruz ama bu seferde hepöyle olsun istio....

canımmmmm seni ben niye bu kadar iyi anlıyorum bilmiyorum valla :9::9: yazdıklarını okurken keyif alıyorum

Kayınvalıdeye bı ıgnenı bıle vermıcen abıcım bu kadar..ben ne salakmısım sevgılıler gununde esım bana gul alır gelırdı ben ne yapardım "hayatım al bunu annene ver,ben aldım sayıyorum onunda gonlu olsun"adam hoop asagıya ındırır,kaynananın agzı kulaklarda...avm ye gıderız hayatım annenıde alalım oda gelsın yazık derdım hooop avm de oglu cagırdı sanıyor..bu kazak cok guzelmıs dur kaynanama alayım,alırım bıkere gıymez,ellerı kurumus dıye el kremı sıparıs eder alırım ooo daha neler neler..sonuc bızım herıfı fısekleyıp ustume salarlar karı koca..o yuzden napıyomusuz kaynanaya hakettıgı degerden fazlasını vermıyomusuz...

kızlar bu aralar sinirim çok bozuk burda dertleşip bi nebze rahatlamak istiyorum eşimle bu ara armudun sapı üzümün çöpü herşeyden kavga çıkıyor normalde bu kadar tartışmayız ama bu ara ikmizde sinir küpüyüz bi kaç gündürde küsüz normalde küs kalmazdık fazla onun anneciliği yüzünden çıldırma noktasına geldim geçen gün avm ye gittik sevgililer günü için hem ona hem bana bişeyler aldık o sırada annesi aradı konuştular falan sonra dediki annemede bişeyler alalım şimdi diyeceksinizki annesi doğurdu büyüttü alsın ne olcak alsın alsında ya artık bazı şeyleride ayırmayı bilsin aldı ve 3 gün önce aldığı şeyi tamda bugün götürdü sevgililer gününü kutladı heralde:)yılbaşında başbaşa olalım dedim tuttu onu çağırdı k.pederim evde yalnız olduğu halde yanımıza geldi k.validemde.geçen gece yürüyüşe çıktık hadi annemlere uğrayalaım diyo sanki gündüz görmedi ya kızlar anneler baş tacımız bende anneme düşkünüm ama artık bi aile olduğumuzu eşime nasıl idrak ettirebilirim buu kadar düşkün olması normalmi yılbaşında başbaşa kalamadık bugün de özenli bi sofra hazırlayıp kendimde hazırlanacaktım ama hevesim kursağımda kaldı bi yığın işi çıktı bende sinirlendim istese ertelerdi bence ama yapmıor bende hiç bişey yapmıycam sinirden ağlıyorum

Ben bu erkekleri çözdüm kızlar..Benimi eşimde farksız!!!Ben cevap vermeyip,annesinin herşeyine ok dedikçe o daha da üsteliyor..Daha fazlasını istiyorlar...

Back
X