• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem her taşın altından çıkıyor

canım senle ben aynı dertten muzdaribiz.. bizde aynı semtteyiz ve hiç ayrılamıyoruz eşim annesini birgün görmeden yapamıyor bende 6 yıllık evliyim ağustosda 7 olacak bu kadar senedir değiştiremedim hiç umudum yok artık. erkekler değişmiyor ne yaparsan yap....
değişmiyolar mı yaaa...

lütfen değişiyorlar deyin kızlar :(( evlenmeden kadından nefret eder oldum..daha bugün annesinin korkusundan bi konuda karar alamadı diye tartıştık.daha öncede çok tartıştık zaten.onun yüzünden ne kadar çok ağladım.saçıma beyazlar düştü :(( tükendim valla.bu nası iş yaaa..şu kadın bizden uzak olsun allaha da yakın!

Bazi kaynanalar yosun gibidir tatlim malesef. Bir tutam dahi olsa her tasin altinda bulunur, her kosulda yasar, varligini hissettirirler.....

kara çalılar :( yanında elini tutsan laf oluyo.otursan bile laf oluyo gerçi...bu kadına tahammül edemiyorum..o da annesi rahatsız oluyo diye elimi bile tutmuyor..çooook önemli ya.benim mutluluğumdan daha önemli gerçi onu anladım...bide beni deli gibi sever güyaaaa.off içim şişti

ne kadar iyi anlaşmaya çalışsalarda içlerinde bi kıskançlık tohumu oluyor maalesef

bu kaynanalar oğullarını çok seviyor ve başkasıyla pylaşmayı istemiyorlarsa be hey kardeşim niye evlendiriyorlar ya...koyunlarında yaşatsınlar madem...kadınların da anaları var onlarda anadan doğdu..niye onların anneleri teslim etmeye kıyıyor da erkek anneleri kıymıyor ya rabbim ya..

bu kaynanalar oğullarını çok seviyor ve başkasıyla pylaşmayı istemiyorlarsa be hey kardeşim niye evlendiriyorlar ya...koyunlarında yaşatsınlar madem...kadınların da anaları var onlarda anadan doğdu..niye onların anneleri teslim etmeye kıyıyor da erkek anneleri kıymıyor ya rabbim ya..
benimki elinden gelse kundaklar...

:)))) benimki de valla.....şu kaşın gözün güzelliğine bak diyo benim yanımda oğluna.o da mest oluyo..töbe yarabbim yaaaaa aşka bak

:)))) benimki de valla.....şu kaşın gözün güzelliğine bak diyo benim yanımda oğluna.o da mest oluyo..töbe yarabbim yaaaaa aşka bak

ayy güldürdünüz insanı bayanlarakşam akşamm allah bin şükür böyle bir problemim yk.bnm sevgilim bni annesınn yannda da öper elimi tutar sarılır annesi de maşallah allah bozmasın der kulağını çekip tahtaya vurur, bnm müstakbel kayınvalidem çk çekmş kaynanasından anlatırken bn kederlendim vlla ondan bize gayet rahat davranıyor yni.ama böyle bir sıkıntısı olanlara allah çk çk sabırlar versin allah bu kötü kaynanaları tepetaklak etsin emi..neyse gelinlerle dertleri benm babannm böyleydı yatak odalarınn kapısını bile kapatmalarına kızıyordu annemle babamn o kdr gaddardı ynı.. asıl bu kocalara ne demeli bu dkr alıştırmışlar annelerine kendilerini olucaı bu sonnda işte birde merak edıyorum eşlerniz nişanlılarınız bir evin bir oğlu mu yni genelde bir evin biroğlu olnca böyle süt kuzusuanne-oğul profili çkıyor da ortaya :53:

ayy güldürdünüz insanı bayanlarakşam akşamm allah bin şükür böyle bir problemim yk.bnm sevgilim bni annesınn yannda da öper elimi tutar sarılır annesi de maşallah allah bozmasın der kulağını çekip tahtaya vurur, bnm müstakbel kayınvalidem çk çekmş kaynanasından anlatırken bn kederlendim vlla ondan bize gayet rahat davranıyor yni.ama böyle bir sıkıntısı olanlara allah çk çk sabırlar versin allah bu kötü kaynanaları tepetaklak etsin emi..neyse gelinlerle dertleri benm babannm böyleydı yatak odalarınn kapısını bile kapatmalarına kızıyordu annemle babamn o kdr gaddardı ynı.. asıl bu kocalara ne demeli bu dkr alıştırmışlar annelerine kendilerini olucaı bu sonnda işte birde merak edıyorum eşlerniz nişanlılarınız bir evin bir oğlu mu yni genelde bir evin biroğlu olnca böyle süt kuzusuanne-oğul profili çkıyor da ortaya :53:

benim öle. annesinin tek çocuğu tek oğlu. ve kadının 20 küssür senedir kocası yok.

hayır sütkuzusu olsunlar benim ona itirazım yok da eşle dengeyi kuramıolar ona kızıyorum. özellikle evliliğin ilk zamanları ne işin var ananla dimi :D

Allah muhabbetinizi bozmasın, daim olsun..Fakat sevgilim dediğine göre daha evlenmediniz.Valla arkadaşım evlilikle sevgililik hatta nişanlılık bile bir olmuyor.180 derece dönebiliyor herşey.
İnş sen yaşamassın ama geneli böyle....
Tv de bir evlilik danışmanının ağzından bizzat duydum, en tehlikeli kayınvalide ''ben çok çektim, gelinime çektirmem diyen kayınvalidelermiş''.O yüzden sende dikkat et derim...:40:

benim öle. annesinin tek çocuğu tek oğlu. ve kadının 20 küssür senedir kocası yok.

Allah size byük byük sabırlar ihsan eylesin .kaynananızı da ıslah eylesinn . ama eşden geçiyor bnce ya istese dibine dibine sokulmaz ynı annesınn bnm bildiğim evlnnce hanım köylü olur erkkler anneyı brz boşlarlar ama siznki istisna sanırmm :)

Allah size byük byük sabırlar ihsan eylesin .kaynananızı da ıslah eylesinn . ama eşden geçiyor bnce ya istese dibine dibine sokulmaz ynı annesınn bnm bildiğim evlnnce hanım köylü olur erkkler anneyı brz boşlarlar ama siznki istisna sanırmm :)

şükür gene şimdi biraz ıslah oldu sayılır. ama ilk baş baya zor geldi alışmak. ki nişanlılık öncesi kadınla aramdan su sızmazdı. o halden bu hale gelinebiliyor işte. annemden daha iyi anlaşırım sanıyordum da nerdeeee...

Arkadaşlar bazı konularda ön yargılı davranmıyor musunuz? Bazen yarım elma gönül alır. Markete çıktığınızda eşinizden önce siz teklif etseniz. O söylemeden siz kayınvalidenize hediyeler alsanız, oğlum benim sevgililer günümü kutladı dediğinde, anneciğim sen ilk sevgilisisin, tabi ki kutlayacak (sizi kıskandırma niyeti varsa emin olun bir daha demeyecek. Çünkü amacına ulaşamamış olacak) deseniz. Her şey daha iyi olmaz mı? Onlar zaten belli bir yaşa gelmişler, onları değiştiremeyiz ki. Doğru yerde ve doğru dozda gururlarını okşasak bence oğullarını bırakıp bizimle aşk yaşayacaklar. Annem her zaman bana, senin de oğlun var yarın evlenip gittiğinde bir tatiline seni de davet etse, bir gezmesine seni de dahil etse ne kadar mutlu olacağını düşün der. Bence böyle düşünelim. İyi niyetimizi suistimal ettirmeden dengeyi kuran biz olalım. Çünkü erkekler genellikle bu konuda sınıfta kalıyorlar

......................................................................

Son düzenleme:
arkadaşlar ben küçük şeyler peşinde değilim ama bazı şeyler 2 3 defa yapılınca 4. de yapmazsanız kötü oluyosunuz yada hep beklenti içinde olunuyor yarın bi gün anne olursam tabi ki bende evladımdan ilgi görmek isterim ama hayatının merkezine oturmaya çalışmam neden mi çünkü o yeni hayata adım attı evlilik hayatı zor bi de ben 3. kişi olarak onları zorlamam doğrusu budur çünkü benimde annem var ama heryerden çıkmıor nedense!!!tatile yanlarına gittik inan insan sonradan pişman oluyor 5 dk bile yalnız bırakmadı denizde havuzda karada her yerde bizimleydi gecede zaten ayrı yatıoduk bu tatil mi olouyor şimdi bu şekilde bezı şeyler suistimal edilince insan ikinci kez aynı şeyleri yaşamak istemiyor yeteri kadar onlarlada b yerlere gidiyoruz ama bu seferde hepöyle olsun istio....

Son düzenleme:
bekar arkadaşlarımızın konuya bakış açısı biraz farklı oluyor ......onları beni güldürüyo walla

bu kayınvalideler zaten (şahsen benimki öyle )her taşın altından her lafın altından her kapının arkasından her kavganın altından çıkarlar. yakında yatağımın altından çıkacak ondan korkuyorum. kendide zaten şey diyor gıcık kadın beni öyle akıllıyım ki bacaya gerek kalmaz kapıdan ben girerken başkasınıda almamak üzere çıkarırım diyor

Son düzenleyen: Moderatör:
bu kayınvalideler zaten (şahsen benimki öyle )her taşın altından her lafın altından her kapının arkasından her kavganın altından çıkarlar. yakında yatağımın altından çıkacak ondan korkuyorum. kendide zaten şey diyor gıcık kadın beni öyle akıllıyım ki bacaya gerek kalmaz kapıdan ben girerken başkasınıda almamak üzere çıkarırım diyor
:)walla yatağın aldındanda çıkabilirler kızlat dikkat!!!!!!!!!!!

Back
X