- 1 Temmuz 2019
- 34
- 3
- 1
- 36
- Konu Sahibi eda88melisa
-
Demişsiniz ama kayınpederle kv aralarında anneniz hakkında hangi yüzle gelecek diye arkasından konuşurken sesinizi çıkarmamışsınız ben yine bi tatsızlık yaşanırsa ki inş yaşanmaz gereken cevabı verebileceğinizi düşünmedim açıkcası32yaşımdayım.gereken cevabı ben veririm anneme asla bırakmam bu sefer
Aynen hamile bırakabiliyo yalnızca vasfı buSanırım bostan korkuluğu dediğimiz şey sizin eşiniz. Kendisinin adını da sadece üreme kısmında aktif gördük
di mi git ailenle yaşa, çok dsha mantıklı.Yerinizde olsam annemi doğumda yanıma çağırmazdım, neden kadının kovmaktan beter eden insanlarla muhattab edeceksiniz ki?
Olgunlaşmış olsaydınız ayrı eve çıkmış olurdunuz.
Ayrıca ihtiyaçlarınızı niye anneniz karşılıyor? Eşinizin hayatınızdaki rolü nedir anlamadım. Anne babasıyla beraber yaşıyorsunuz ,ihtiyaçlarınızın aileniz karşılıyor.
Eşiniz annenizle konuşmazken siz yıllardır onun ailesiyle yaşıyorsunuz. Nereden tutulsa elinizde kalacak bir hayat. Annenizi eşiniz ve ailesiyle muhattap etmeye hakkınız yok bence.
Nasıl ya, anneniz istediği zaman gelebilmeli, kızının evi sonuçta kim ne diyebilirannemi benim evimden kovmaktan beter etti.anlıcağınız annem lohusalığımda doğru düzgün yanımda olamadı.
Yani ben illa bir anne babayla yaşayacaksam kendi anne babamla yaşarım zaten. Niye evlenip de kayinvalide kayınpeder ile aynı evde yasayip hayatı kendime zindan evdeyimdi mi git ailenle yaşa, çok dsha mantıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?