Kayinvalidem icecegime ilac atiyor

tasbebekcanan36

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2018
7
11
3
herkese merhabalar nasil baslasam bilemiyorum kendimi cok kotu hissediyorum.7 aylik evliyim kocamla birbirimizi severek evlendik.Ama kayinvalidem hep bir soguk hep bir olumsuz yaklasti ama bunu bana hic belli etmedi.Son zamanlarda hep kv gittigimizde bir halsizlik hasta hissetmeye basladim bu durum kocamla cinsel hayatimizida etkiledi cunku cinsel anlamdada hissizlestim buda ister istemez evliligimizi etkilemeye basladi.her gittigimde olunca bu durum suphelenmeye basladim ama yani bunu kimseye acmadim.Gecenlerde eltim bana geldi ve geldiginde bana laf arasinda kv ictigim caya ilac attigini soyledi.Kafamdan kaynar sular dokuldu resmen ama bunu kocama nasil anlatabilirim bunu aciklamanin dogru yolur nedir lutfen cok caresizim bana yardimci olun.

Oraya gidince bisey içme bi dene bakalim dogru olup olmadigini bilemezsin cayi kayinvaliden dolduruyosa acik olmus veya koyu olmus diye kalk dök yeniden doldur eltinin söylediğini eşine soylersen inanmaya bilir canim sonucda gözünle gormedin istemeyerek gidiyosan psikolojik olarakda boyle hissedebilirsin (cinse yasam hakkinda)

Yaptığı çok kötü bir şey hep oraya gittikten sonra olduğunu o da fark etmiştir belki.Açık açık soyleyin ve iletişimi mümkün olduğunca kesin bence

Bu yeni üyelerin konuları da hep bir atraksiyonlu bugün. Neyse reel olduğunu düşünerek yazıyorum, eltinin uydurmadığını nereden biliyorsun? Hatta kayınvalidenle ikisinin bir olup "Dur bakalım hakkımızda konuşup eşini dolduracak mı" diye hinlik peşinde olmadığını nereden biliyorsun?

Bence emin olmadan eşine bişey söyleme. Kv gittiğinde sana çay falan doldururken arkasından gidip sessizce takip et elinde ilaç görürsen çayına atmasını bekle ve baskın yap elinde ki ilacı alıp hesabını sor ve eşine o anda söyle. Yani gözünle gör emin ol ondan sonra söyle. Yoksa eşinle aran ciddi anlamda açılır insan annesine toz konduramaz

Eltiniz de bunu görüyormuşmuş da seyirci kalıp laf arasında mı söyleyiveriyormuş?
Çok şüphelendiyseniz yemeyin içmeyin orada bir şey.

Kocanıza kanıtlamanız bana pek mümkün gelmedi. "Ben burdan yok ya yapmaz öyle şey." diyorsan adam annesinin yaptığına inanır mı?

Back
X