• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidem icecegime ilac atiyor

Biri bana boyle birsey dese umursamam. Cunku kendimi o.kadar önemsemem ve neden birisi benimle bu kadar uğraşsın ki diye düşünürüm. Sanırım.

Bu yeni üyelerin konuları da hep bir atraksiyonlu bugün. Neyse reel olduğunu düşünerek yazıyorum, eltinin uydurmadığını nereden biliyorsun? Hatta kayınvalidenle ikisinin bir olup "Dur bakalım hakkımızda konuşup eşini dolduracak mı" diye hinlik peşinde olmadığını nereden biliyorsun?
Mesajını görünce aklıma geldi. Ne oldu senin durumlar Astoria erkek arkadaşın olumlu olumsuz bir adım ettı mı tekrar?

herkese merhabalar nasil baslasam bilemiyorum kendimi cok kotu hissediyorum.7 aylik evliyim kocamla birbirimizi severek evlendik.Ama kayinvalidem hep bir soguk hep bir olumsuz yaklasti ama bunu bana hic belli etmedi.Son zamanlarda hep kv gittigimizde bir halsizlik hasta hissetmeye basladim bu durum kocamla cinsel hayatimizida etkiledi cunku cinsel anlamdada hissizlestim buda ister istemez evliligimizi etkilemeye basladi.her gittigimde olunca bu durum suphelenmeye basladim ama yani bunu kimseye acmadim.Gecenlerde eltim bana geldi ve geldiginde bana laf arasinda kv ictigim caya ilac attigini soyledi.Kafamdan kaynar sular dokuldu resmen ama bunu kocama nasil anlatabilirim bunu aciklamanin dogru yolur nedir lutfen cok caresizim bana yardimci olun.

Düşündükçe kendi kendine kafanın içerisinde kuracaksın. Değmez açık açık söyle kendinizi annesinden hesap sorsun . Tabi eltiye ne kadar güven olur bilemiyorum. İspatta edemezsen sorun olur en güzeli dr git kan tahlili yaptır . Ondan sonra düşün.

Elti seninle kafa bulmuş bence.
Anladık sevmiyosunuz, anlaşamıyorsunuz şu kaynanalarla da, o kadar da değil. Hemen gaza gelmeyin. Halsizlik yorgunluk çok rahat psikolojik olabilir yani.

Bu gerçek mi??? Gerçek mi umarım gerçek değildir. Ama gerçekse;
Taş bebek canan, bence kvye gittiğin bir zaman kv çayları doldurmaya kalkınca onun arkasından lavaboya diye kalk. Ama kv kalktığını görmesin...
Sonra arkasından gizlice yaklaşıp çay dolduruşunu kameraya al. İlaç gerçekten atmışsa bunu evinize gidince eşine anlat ve inanmazsa videoyu izlet. Ya da, bir arkadaşın dediği gibi ilacı elinden kap ve eşini çağır "aha bak ilaç atıyor çayıma yakaladım." de.
Hatta sen git bir kan testi de yaptır kadın kimbilir ne atıyor çayına.
Benim başıma gelse şak diye çözerim olayı kaynanayı da rezil ederim.
İnşallah gerçek değildir...

Back
X