- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.150
- 158
- Konu Sahibi tasbebekcanan36
daha detaylı yazar mısınız?
ilaç derken?
ilaç derken?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam o geldi aklımaNuri alçolu kaynana yapmışlar
Tam o geldi aklıma
“Gazoz içermisin yavrum”
Diye diye Türk filminde namuslu genç kız bırakmadı
Doğala özdeş Nuri Alço aromasıNuri alçolu kaynana yapmışlar
Biri bana boyle birsey dese umursamam. Cunku kendimi o.kadar önemsemem ve neden birisi benimle bu kadar uğraşsın ki diye düşünürüm. Sanırım.
Mesajını görünce aklıma geldi. Ne oldu senin durumlar Astoria erkek arkadaşın olumlu olumsuz bir adım ettı mı tekrar?Bu yeni üyelerin konuları da hep bir atraksiyonlu bugün. Neyse reel olduğunu düşünerek yazıyorum, eltinin uydurmadığını nereden biliyorsun? Hatta kayınvalidenle ikisinin bir olup "Dur bakalım hakkımızda konuşup eşini dolduracak mı" diye hinlik peşinde olmadığını nereden biliyorsun?
Mesajını görünce aklıma geldi. Ne oldu senin durumlar Astoria erkek arkadaşın olumlu olumsuz bir adım ettı mı tekrar?
herkese merhabalar nasil baslasam bilemiyorum kendimi cok kotu hissediyorum.7 aylik evliyim kocamla birbirimizi severek evlendik.Ama kayinvalidem hep bir soguk hep bir olumsuz yaklasti ama bunu bana hic belli etmedi.Son zamanlarda hep kv gittigimizde bir halsizlik hasta hissetmeye basladim bu durum kocamla cinsel hayatimizida etkiledi cunku cinsel anlamdada hissizlestim buda ister istemez evliligimizi etkilemeye basladi.her gittigimde olunca bu durum suphelenmeye basladim ama yani bunu kimseye acmadim.Gecenlerde eltim bana geldi ve geldiginde bana laf arasinda kv ictigim caya ilac attigini soyledi.Kafamdan kaynar sular dokuldu resmen ama bunu kocama nasil anlatabilirim bunu aciklamanin dogru yolur nedir lutfen cok caresizim bana yardimci olun.