• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidem icecegime ilac atiyor

Bir seçenek daha var. Eşine uzgun bir şekilde yaklaş ve eltinin söylediklerini anlat.
"Sence gerçekten yapabilir mi? Eltim yalan söylüyor olabilir mi?" diye sor dertleş eşinle. Sonuçta kafandan uydurmuyorsun eltin gelip söylemiş sana bunu. Eşin de biraz annesini izlemeye alır. Belki de çaya ilacı koyarken eşin yakalar direk...

Çaktırmadan kayınvalide ile bardakları degisin, ne attıysa kendi evliliğinden çıksın acısı ne diyim :)

Şaka maka eltiye de hemen guvenmeyin bu hayatta kimsenin niyetini bilemiyorsun. Bir bekleyin temkinli olun herkesi tanımaya çalışın bu arada

Birincisi bu laf arasında nasıl söylenir, ikincisi ise ilaç çaya karışmaz, çözünmez dibinde görünür. Hadi diyelim hepsi doğru olsun eltiniz bunu nerden bilecek, özellikle laf arasında söyleme potansiyeli olan birisiyse.

Ekti ne fenaymış yav, yememiş içmemiş yetiştirmiş.
Sen bu eltiyle arana mesafe koy kardeş.
Bugün sana getiren, yarın senden götürür.

herkese merhabalar nasil baslasam bilemiyorum kendimi cok kotu hissediyorum.7 aylik evliyim kocamla birbirimizi severek evlendik.Ama kayinvalidem hep bir soguk hep bir olumsuz yaklasti ama bunu bana hic belli etmedi.Son zamanlarda hep kv gittigimizde bir halsizlik hasta hissetmeye basladim bu durum kocamla cinsel hayatimizida etkiledi cunku cinsel anlamdada hissizlestim buda ister istemez evliligimizi etkilemeye basladi.her gittigimde olunca bu durum suphelenmeye basladim ama yani bunu kimseye acmadim.Gecenlerde eltim bana geldi ve geldiginde bana laf arasinda kv ictigim caya ilac attigini soyledi.Kafamdan kaynar sular dokuldu resmen ama bunu kocama nasil anlatabilirim bunu aciklamanin dogru yolur nedir lutfen cok caresizim bana yardimci olun.
Eltin söylesin eşine madem biliyo

herkese merhabalar nasil baslasam bilemiyorum kendimi cok kotu hissediyorum.7 aylik evliyim kocamla birbirimizi severek evlendik.Ama kayinvalidem hep bir soguk hep bir olumsuz yaklasti ama bunu bana hic belli etmedi.Son zamanlarda hep kv gittigimizde bir halsizlik hasta hissetmeye basladim bu durum kocamla cinsel hayatimizida etkiledi cunku cinsel anlamdada hissizlestim buda ister istemez evliligimizi etkilemeye basladi.her gittigimde olunca bu durum suphelenmeye basladim ama yani bunu kimseye acmadim.Gecenlerde eltim bana geldi ve geldiginde bana laf arasinda kv ictigim caya ilac attigini soyledi.Kafamdan kaynar sular dokuldu resmen ama bunu kocama nasil anlatabilirim bunu aciklamanin dogru yolur nedir lutfen cok caresizim bana yardimci olun.
1. Niye banlanmış üye

2. Zaten gelinin iş yapmasını bekler kv ler kalk çayı sen koy suyunu sen al hizmet ediyorum ben gelinim dersin.
Yok yapamıyorsan içme
Nuri Alço olan kv lerde varmış Allah sonumuzu hayır eylesin

Inanamiyorum ya eger bu gercekse bunu yapiyorsa isin adli yönu bile var ve kesinlikle hukum giyer. Kasten adam.öldurme suçu bu bir test yaptirmadiniz mi hic doktora gitmediniz mi nasil bir ilac acaba size verdigi??

ayni cayi tutustur eline kendisi içsin:) ya bu ne biz nerede yasioz nasil akillarina boyle seyler geliyor anlamiyorum ki

Kv ye gidince bişey iç ve git kan testi yaptır doktora açıkla olayı baksin zaten adlı vakaya giriyor Polis gelir varsa kaynene bi güzel cezasini alır zaten sende ondan önce gider eşine sonuç gosteririsin ve ben olsam o kadini parcalarim bukadar filmdeki mamalar gibi onebicim kaynana ama bu tersini yapio

Back
X