Kayinvalidem icecegime ilac atiyor

Kan sonuclarini merak ediyorum.. Ne zaman beli olurmus?

+1
T tasbebekcanan36 cayi icme
Verdigi hic seyi icme hatta yemek yeme orda canim

konunu guncelle bence cunku herkes ilk sayfayi okuyuo yorum yapıyor Allah yardimcin olsun cidden bun7 yapabilecek bir kadin mi peki cok cok sasirdim

Kv konularında level atladık

Eğer tahlillerde bir şey çıkarsa onun yaptığını yasal olarak ispatlayamazsınız. Size koyduğu çağı bir şekilde bir kaba koyma ihtimaliniz var mı? Gerçekten atmışsa şikayet etmelisiniz. Şahit de bulundurun yanınızda. Ben olsam ve pozitif çıksa sonuç kimseye ses etmez kamera falan koyardım mutfağına. Telefonun kamerasını açıp çay koyacak acıya bakar şekilde biraz saklayarak bırakmak mantıklı mesela. Yoksa kapatılır bu konu bir şekilde.

Ben olsam aynı burada yazdığım gibi anlatırdım sadece eşim bilsin diye

Sakın kv cadisina bu konuyu açmayın yapıyor olsada inkâr edip ağlayıp tansiyonu çıkıp fenalaşarak haklı çıkaracak kendini hatta üstüne mağdur olanda o olur
Bunlardan herşey beklenir anacım

verdigi icecekten numune al git uzman birine baktirt kocana ispatla kadını da iceri tıktır kurtul ondan veya kadını tehdit et ogluna soylerim bak rapor elimde dersin temizlik yemek yaptirirsindizi gibi olur hem..

Şöyle mi oldu mesela: Lafı geçmişken kaynana senin çaya ilaç atıyor...bunun gibi bir sey. Laf arasında ya hani...
Elti : Canım ya bu arada kaynanan çayına ilaç atıyor.

Gelin : Aaa deme , tevekkeli ondan cinsel isteğim azaldı , dikkat edeyim bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…