- 28 Mart 2017
- 16.592
- 67.933
- 598
- Konu Sahibi tasbebekcanan36
Ya gazozuna atsaydi :/ allah korumus sizi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan sonuclarini merak ediyorum.. Ne zaman beli olurmus?iyi veya kotu yorum yapan herkese oncelikle tesekkur ederim.hesabim konu sikayeti uzerinde kapatilmis olup tekrar aktif edildi.Sanirim kayinvalide severler dernegi is basindaydi.Arkadaslar olayin detayini girecek olursam olay kurgu,senaryo vs degildir.Eltim de zamaninda kvden cok cekmis yalan soyledigini dusunmuyorum.Bugun doktoruma gidip olayi onunla paylastim kullanilan bazi ilaclarin bu etkiyi yaratabilecegini soyledi ve detayli bir sonuc icin kan testine sevk etti.Iki erkek annesi olmak veya kiskaniyo olmasi benim canima kast etmesini gerektirmiyor.Konu dahilinde fazlasiyla psikolojim bozuldu ve hic bir anlamda kimseye guvenim kalmadi.Verdigim sonuclara gore kendi ailemlede bu durumu bahsedip eltim kocam kayinvalidem hepsini bir araya getirip bu konuyu su ustune cikaracagim.Yasadigim derdi sizinle paylasmis olmam beni bi nebze rahatlatti ve sizden gelen ozellikle iyi yorumlar icin hepinize tesekkur ederim.
+1Oraya gidince bisey içme bi dene bakalim dogru olup olmadigini bilemezsin cayi kayinvaliden dolduruyosa acik olmus veya koyu olmus diye kalk dök yeniden doldur eltinin söylediğini eşine soylersen inanmaya bilir canim sonucda gözünle gormedin istemeyerek gidiyosan psikolojik olarakda boyle hissedebilirsin (cinse yasam hakkinda)
konunu guncelle bence cunku herkes ilk sayfayi okuyuo yorum yapıyor Allah yardimcin olsun cidden bun7 yapabilecek bir kadin mi peki cok cok sasirdimiyi veya kotu yorum yapan herkese oncelikle tesekkur ederim.hesabim konu sikayeti uzerinde kapatilmis olup tekrar aktif edildi.Sanirim kayinvalide severler dernegi is basindaydi.Arkadaslar olayin detayini girecek olursam olay kurgu,senaryo vs degildir.Eltim de zamaninda kvden cok cekmis yalan soyledigini dusunmuyorum.Bugun doktoruma gidip olayi onunla paylastim kullanilan bazi ilaclarin bu etkiyi yaratabilecegini soyledi ve detayli bir sonuc icin kan testine sevk etti.Iki erkek annesi olmak veya kiskaniyo olmasi benim canima kast etmesini gerektirmiyor.Konu dahilinde fazlasiyla psikolojim bozuldu ve hic bir anlamda kimseye guvenim kalmadi.Verdigim sonuclara gore kendi ailemlede bu durumu bahsedip eltim kocam kayinvalidem hepsini bir araya getirip bu konuyu su ustune cikaracagim.Yasadigim derdi sizinle paylasmis olmam beni bi nebze rahatlatti ve sizden gelen ozellikle iyi yorumlar icin hepinize tesekkur ederim.
Öyle bir konuda mi vardiBi an aklıma damadına aşık olan kayınpeder geldi. Dedim bu defa da yoksaaaa![]()
Elti : Canım ya bu arada kaynanan çayına ilaç atıyor.Şöyle mi oldu mesela: Lafı geçmişken kaynana senin çaya ilaç atıyor...bunun gibi bir sey. Laf arasında ya hani...
Bu ters Nuri Alço.Cinsel isteği azaltıyor.Tam o geldi aklıma
“Gazoz içermisin yavrum”
Diye diye Türk filminde namuslu genç kız bırakmadı
Öyleymiş konu da gerçekmişBu ters Nuri Alço.Cinsel isteği azaltıyor.