Kayinvalidem icecegime ilac atiyor

iyi veya kotu yorum yapan herkese oncelikle tesekkur ederim.hesabim konu sikayeti uzerinde kapatilmis olup tekrar aktif edildi.Sanirim kayinvalide severler dernegi is basindaydi.Arkadaslar olayin detayini girecek olursam olay kurgu,senaryo vs degildir.Eltim de zamaninda kvden cok cekmis yalan soyledigini dusunmuyorum.Bugun doktoruma gidip olayi onunla paylastim kullanilan bazi ilaclarin bu etkiyi yaratabilecegini soyledi ve detayli bir sonuc icin kan testine sevk etti.Iki erkek annesi olmak veya kiskaniyo olmasi benim canima kast etmesini gerektirmiyor.Konu dahilinde fazlasiyla psikolojim bozuldu ve hic bir anlamda kimseye guvenim kalmadi.Verdigim sonuclara gore kendi ailemlede bu durumu bahsedip eltim kocam kayinvalidem hepsini bir araya getirip bu konuyu su ustune cikaracagim.Yasadigim derdi sizinle paylasmis olmam beni bi nebze rahatlatti ve sizden gelen ozellikle iyi yorumlar icin hepinize tesekkur ederim.
Kan sonuclarini merak ediyorum.. Ne zaman beli olurmus?

Oraya gidince bisey içme bi dene bakalim dogru olup olmadigini bilemezsin cayi kayinvaliden dolduruyosa acik olmus veya koyu olmus diye kalk dök yeniden doldur eltinin söylediğini eşine soylersen inanmaya bilir canim sonucda gözünle gormedin istemeyerek gidiyosan psikolojik olarakda boyle hissedebilirsin (cinse yasam hakkinda)
+1
T tasbebekcanan36 cayi icme
Verdigi hic seyi icme hatta yemek yeme orda canim

iyi veya kotu yorum yapan herkese oncelikle tesekkur ederim.hesabim konu sikayeti uzerinde kapatilmis olup tekrar aktif edildi.Sanirim kayinvalide severler dernegi is basindaydi.Arkadaslar olayin detayini girecek olursam olay kurgu,senaryo vs degildir.Eltim de zamaninda kvden cok cekmis yalan soyledigini dusunmuyorum.Bugun doktoruma gidip olayi onunla paylastim kullanilan bazi ilaclarin bu etkiyi yaratabilecegini soyledi ve detayli bir sonuc icin kan testine sevk etti.Iki erkek annesi olmak veya kiskaniyo olmasi benim canima kast etmesini gerektirmiyor.Konu dahilinde fazlasiyla psikolojim bozuldu ve hic bir anlamda kimseye guvenim kalmadi.Verdigim sonuclara gore kendi ailemlede bu durumu bahsedip eltim kocam kayinvalidem hepsini bir araya getirip bu konuyu su ustune cikaracagim.Yasadigim derdi sizinle paylasmis olmam beni bi nebze rahatlatti ve sizden gelen ozellikle iyi yorumlar icin hepinize tesekkur ederim.
konunu guncelle bence cunku herkes ilk sayfayi okuyuo yorum yapıyor Allah yardimcin olsun cidden bun7 yapabilecek bir kadin mi peki cok cok sasirdim

Kv konularında level atladık :oha:

Eğer tahlillerde bir şey çıkarsa onun yaptığını yasal olarak ispatlayamazsınız. Size koyduğu çağı bir şekilde bir kaba koyma ihtimaliniz var mı? Gerçekten atmışsa şikayet etmelisiniz. Şahit de bulundurun yanınızda. Ben olsam ve pozitif çıksa sonuç kimseye ses etmez kamera falan koyardım mutfağına. Telefonun kamerasını açıp çay koyacak acıya bakar şekilde biraz saklayarak bırakmak mantıklı mesela. Yoksa kapatılır bu konu bir şekilde.

Ben olsam aynı burada yazdığım gibi anlatırdım sadece eşim bilsin diye

Sakın kv cadisina bu konuyu açmayın yapıyor olsada inkâr edip ağlayıp tansiyonu çıkıp fenalaşarak haklı çıkaracak kendini hatta üstüne mağdur olanda o olur
Bunlardan herşey beklenir anacım

verdigi icecekten numune al git uzman birine baktirt kocana ispatla kadını da iceri tıktır kurtul ondan veya kadını tehdit et ogluna soylerim bak rapor elimde dersin temizlik yemek yaptirirsindizi gibi olur hem..

Şöyle mi oldu mesela: Lafı geçmişken kaynana senin çaya ilaç atıyor...bunun gibi bir sey. Laf arasında ya hani...
Elti : Canım ya bu arada kaynanan çayına ilaç atıyor.

Gelin : Aaa deme , tevekkeli ondan cinsel isteğim azaldı , dikkat edeyim bundan sonra.

Back
X