- Konu Sahibi tasbebekcanan36
Gördüklerinizin yarisina, duysuklarinizin ise hiç birine inanmayın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sesli güldümsenaryo ya senaryo böyle kurulur
Yani doktor neyi aradığını nerden bildi burasi kafami karıştırdı.
Türkiye'de kanda bakılan ilaç düzeyleri oldukça sınırlı, sadece belirli ilaçların kiti var. ( belirli sayıda epilepsi ilaçları bir takım kanser ilaçları ve kalp ilaçları)
Hangi ilaç olduğunu bilmeden kan düzeyi baktırmak mümkün değil, örneğin kişi epilepsi ilacı kullanıyordur, doktor o ilacın kan düzeyine bakabilir çünkü kanda hangi ilacın düzeyine bakılacağını bilir. Ancak adı ve ne olduğunu bilinmeyen bir ilacın kan düzeyi bakılamaz. Samanlıkta toplu iğne aramak gibi bir şey.
Yani gideyim de kan aldırayım kanımda hangi ilaç yüksek miktardaymış olayı mümkün değil. Milyon tane ilaç var ve bunların hepsinin kan düzeyini ölçen kitler yok ki. Hele sizin bahsettiğiniz doğum kontrol ilacı olan siproteron asetat düzeyinin ölçüldüğünü hiç duymadım. Kaldı ki kadın doğum ilaçlarının yarılanma ömrü yani vücuttan atılma süresi 1-2 gün yani her gün düzenli almadığınız sürece zaten kanda tespit edilemez.
İlaçlar konusunda benim bilgim bu şekilde ve sizin kanda nasıl tespit edildi, çok şaşırdım açıkcası.
profil detaylari dul,öğrenci ve eğitim seviyesi doktora. konu sahibi bir daha buraya derdini anlatmayacakmış.bugun sonuclarimi alip doktorumla konustum kan testimde siproteron asetan etkin maddesi olan ilac kullanildigini soyledi doktorum ( cok merak edenler icin doktorum daha onceki saglik sorunumdam beri doktorum olan uzman bir hekim olaya -supheleniyorum- bakis acisiyla anlattim ve bana bu konuda hormonal test yapmam konusunda on ayak oldu ) Normalde bu ilac erkek hormanlarini bloklamak icin kullandigi gibi kadinlardada etkisi olan bir ilacmis.Dunyam basima yikildi bu aksam esim ve ailesini toplayip herkesi yuzlestirecegim ve gercekleri ortaya cikarticam eltimmidir kaynanam midir koyan bunu yapan neyin nesiyse eger bu aksam ortaya cikicak bu yapilan sey resmen canima kast etmek doktorum direk bunu yapani bulup adli yonden hakkimi aramam gerektigini bile soyledi cunku kullanilan ilac bazinda etken maddeye gore cok kullanimda dogurganligi bile etkileyebilecek bir seymis yuce Rabbim kimseyi boyle bir sey ile sinamasin ozellikle sunuda belirtmek istiyorum olaya hala alayci yaklasimda bulunan arkadaslar mevcut Allah kimseyi benim gibi sinamasin tek diyecegim sey bu bundan sonra gelisen olaylarda detay girermiyim icimi buraya acar miyim bilemiyorum cunku cok fazlasiyla geyik ceviren insanla doldu insanlarimizi anlamiyorum basiniza gelmeden anlayamazsiniz bilmeden etmeden yaptiginiz yorumlar cok bencilce ve terbiyesizce bu konuda psikolojik destek almayi dusunuyorum iyi veya kotu desteklerini dusuncelerini benimle paylasan herkese cok tesekkur ediyorum tekrar tekrar Allah kimseyi boyle bir sey ile sinamasin diyorum beni bekleyen zor gunlerde Allah yardimcim olsun.
Gerçekten yazdığın bu kurguya inanacağımızı mı düşündün?Bence hem troll konu açıp hemde bunun için efor sarfeden üyeler için Kadınlar Kulubü rehabilite merkezi açsın![]()
Damat nerde galdıı??? Kayinpeder uyuyor muuuu????Esrarengiz olaylar olaylar....
İlaç atan kaynana gelin inin bunu öğrendiğini duyunca bu sefer hangi yolu deneyecek ? O elti yaşayacak mı
Bari biraz orijinal senaryolar üretseler hep yeşilçamdan klasik Türk dizilerinden etkilenip etkilenip kurgu yapıyorlarBence senaryo okulu açılsın kız.Memleketim yurdum insanı cok sever böyle egzantrik enteresan senaryolari.
Hazir nuri alco ağbemiz sağ iken onuda konuk oyuncu olarak alırlar. Anlatmaya gerek yok goruyorsunuz tadında zeeeengın olur giderler. Bizde derik varyaaa ben bu kızı forumdan taniyoruuum o zamanlae bi senaryolar yazardiiii cok gelistirmis kendini demekki der cekirdek citler alkislariz senarist ablalarımizi
Bi ben yapamadim su doktorayi. Preehhh kimler yapmis doktoralar goruyo musun ben uyurkeeeenn aaaaah ahhh gözün çıksın doçent abi bak beni yapmadiniz.. Bunun uzerine bi şarkı yazmak isterimm ohöm öhömmmprofil detaylari dul,öğrenci ve eğitim seviyesi doktora. konu sahibi bir daha buraya derdini anlatmayacakmış.
Abowww şimdi konu patladiTürkiye'de kanda bakılan ilaç düzeyleri oldukça sınırlı, sadece belirli ilaçların kiti var. ( belirli sayıda epilepsi ilaçları bir takım kanser ilaçları ve kalp ilaçları)
Hangi ilaç olduğunu bilmeden kan düzeyi baktırmak mümkün değil, örneğin kişi epilepsi ilacı kullanıyordur, doktor o ilacın kan düzeyine bakabilir çünkü kanda hangi ilacın düzeyine bakılacağını bilir. Ancak adı ve ne olduğunu bilinmeyen bir ilacın kan düzeyi bakılamaz. Samanlıkta toplu iğne aramak gibi bir şey.
Yani gideyim de kan aldırayım kanımda hangi ilaç yüksek miktardaymış olayı mümkün değil. Milyon tane ilaç var ve bunların hepsinin kan düzeyini ölçen kitler yok ki. Hele sizin bahsettiğiniz doğum kontrol ilacı olan siproteron asetat düzeyinin ölçüldüğünü hiç duymadım. Kaldı ki kadın doğum ilaçlarının yarılanma ömrü yani vücuttan atılma süresi 1-2 gün yani her gün düzenli almadığınız sürece zaten kanda tespit edilemez.
İlaçlar konusunda benim bilgim bu şekilde ve sizin kanda nasıl tespit edildi, çok şaşırdım açıkcası.
HahahahahhahNuri alçolu kaynana yapmışlar
Bence kafa buluyo seninle. Ne ilacı atmış olabilir?herkese merhabalar nasil baslasam bilemiyorum kendimi cok kotu hissediyorum.7 aylik evliyim kocamla birbirimizi severek evlendik.Ama kayinvalidem hep bir soguk hep bir olumsuz yaklasti ama bunu bana hic belli etmedi.Son zamanlarda hep kv gittigimizde bir halsizlik hasta hissetmeye basladim bu durum kocamla cinsel hayatimizida etkiledi cunku cinsel anlamdada hissizlestim buda ister istemez evliligimizi etkilemeye basladi.her gittigimde olunca bu durum suphelenmeye basladim ama yani bunu kimseye acmadim.Gecenlerde eltim bana geldi ve geldiginde bana laf arasinda kv ictigim caya ilac attigini soyledi.Kafamdan kaynar sular dokuldu resmen ama bunu kocama nasil anlatabilirim bunu aciklamanin dogru yolur nedir lutfen cok caresizim bana yardimci olun.
Simdi ilac gazoza mi konmus caya mi bu cok onemli bir detay![]()