kayinvalidem kendi evine besik alacakmis !!

Bence bencillik degil incelik yapmis kayinvalideniz. Kalin veya kalmayin kayinvalidenize gittiginizde bebeginize ozel bir besigi olacak...
Anlatmak istedigim besigi almas7 degil canim besigi gece kalacagimi dusunerek almasi benim kalmicagimi bilse almaz yani bu emrivakisi beni rahatsiz eden.

Evet haklisin simdiden bu kadar takmamaliyim belki ama sirf o kalmamizi istiyor diye kalmak zorundayiz gibi bir baski olustu sanki uzerimde bende onu taktim canim

ama bebekler ilk 1 sene cok uyur..maksimum 3- 4 saat ayakta kalabilir yavru ki ilk dogdugunda 1 saat sonra yine uyumak ister.
benim kvnin evinde de besigi var oglumun,ben cok memnunum,gittigimiz zaman orda uyuyor oglum.

Bence bu duruma sevinmen lazim ne guzel kadin dusunmuski almis bir cöp bile almayan kayin valideler var
Haklisin var canim biliyorum almasi degil benim canimi sikan orda kalacagimi dusunerek almasi dusuncesizlik gibi geldi bana sonucta bi bebegin en rahat edecegi yer kendi evidir 6stelik orasi da kalabalik gunduz gittigimizde bile huzursuz olucak gece nasil kalayim bunu dusunmesi lazimdi ben ona kiziyorum

her babaanne torununa cok cok yakın olmak ıster. ne olursa olsun orada kalmaman lazım
kalmadıgın zaman ' bu gece de bızde kalın'' muhabbetı ara sıra olur
ama hamılelık öncesı kalınıyorsa beklentı yuksek olması normal

sen eşine şimdiden göndermelerını yap
ama yerınde olsam kalmaları keserdım

Nasıl başlarsa öyle gider..
bence yüz vermeye gelmeyecektir. .
çocukla zor oluyor gelemiyorum de geç..
Eğer kalmaya başlarsan, devamını bekleyecek..

mutfakta yatmak nedir allah aşkına..
eşine deseydin ya ben tek başımayken sıgmıyorum bebegimle nasıl sıgıcam die.
Esimde hevesli hevesli anlatiyor annem besik alacakmis gece bebek yatakta yatmasin diye diyor o an bisey demedim aslinda bi tepki vermedim ama sonra bi dusundum de oradaki ortami mumkun degil rahat edemez bebegim orada

ama bebekler ilk 1 sene cok uyur..maksimum 3- 4 saat ayakta kalabilir yavru ki ilk dogdugunda 1 saat sonra yine uyumak ister.
benim kvnin evinde de besigi var oglumun,ben cok memnunum,gittigimiz zaman orda uyuyor oglum.
Ilk 1 sene ben zaten evimde geciririm diye dusunuyorum canim birde eylulde dogumum yani butun kisi surekli bebegimi kvdemlere tasiyarak geciremem zaten sogukta arabamiz yok ki surekli gidelim Ki olsa bile ben butun annelerin agzindan duyuyorum en rahat ev h7cbiyere gidilmiyo cocukla diye. Arada gideriz de orda uyur diye almiyor iste surekli gidip orda kalalim diye aliyor ilerde kalmak iatemedigimi gorunce sorun cikaracak buna hakki yok ben buna kiziyorum.

Zaten artik kalmamayi dusunuyorum hatta 2 gun once esimden teklif geldi birakayim istersen dedi. mutfaktami yatacam kendi yatagimda dogru duzgun uyuyamiyorum bel agrisindan gormuyor musun dedim sesi cikmadi bidaha. Bence de cok haklisin canim simdiden kalmamaya basladim yani zaten artik rahat edemem ki evde rahat rahat isteeigim gibi giyiniyorum zaten hersey sikiyo dis kapidan girer girmez basta sutyeni cikarip f7rlatiyorum icimden :) istedigim gibi yatip dinoenebiliyorum e orda nasil rahat edeyim ki durum boyleyken. Yani gitmeme sebeplerim varken kullaniyorum artik bubsebepleri insalah 7se yarar bu saatten sonra.

Nasıl başlarsa öyle gider..
bence yüz vermeye gelmeyecektir. .
çocukla zor oluyor gelemiyorum de geç..
Eğer kalmaya başlarsan, devamını bekleyecek..
Aynen oyle canim cok haklisin insallah esimde benden yana olur da bu konuda bi sorun yasamam

Doğacak çocuğun için sınırsız hayallerin olabilir değil mi perimavi1503?
Çocuklarını yetiştirip büyütmüş bir annenin de hayal kurabilme özgürlüğü olsun bence.
Ancak günü geldiğinde beklentileri size uymazsa açıklama yaparsınız.
Bırakalım o da babaanne olma heyecanını yaşasın kendi çapında.
Allah sağlıkla evladınıza kavuştursun. Tüm sevenleriyle birlikte sağlıklı, uzun ömürlü olsun İnşallah.

Hiç gidip kalmadıginiz bir ev değil. yine gidersiniz diye alayım demiş. ne var ki bunda.

kaynana da sorarsa '' orası benim evım ve alısmam lazım, çocuk olacak ve sürekli dısarı cıkamam artık'' falan dersın :=) ya da anladıgı dil nasılsa o sekılde soylersın.
o beşik oraya gıttıgınız zamanlarda kullanılır, illa ki orada sabahlayacagınız dıye bır kural yok
zaten bebegın varken bır müddet dısarı bıle cıkmak ısteyecegını sanmıyorum.

Amin canim cok tesekkur ederim. Tabiki onunda dusunceleri hayalleri olabilir ama bu hayallerin bencilce olmasi yanlis. Ben hic gitmicem demiyorum ki ben nasil giderim onunda torunuyla vakit gecirmeye hakki var diyorsam onunda beni dusunup emri vaki yapmasi yerine kalip kalmama isini bana birakmasi gerek

Daha önce kalmadığın ev değil ama yine kalavağını düşünmüş kadın. Kalmak istemezsen kalmazsın. Kimse seni zorlayacak değil ya. Kayınvaliden şurayı okusa zaten lanet olaun almıyom beşik meşik gelme derdi. Bırak alsın. Bugüne kadar o evde kal diye seni kimse zorlamadı heralde. Bundan sonra da zorla kalmazsın. Sorun falan çıkmaz. Şu an hamile halinle yoktan sorun çıkarıp bebeğini rahatsız eden sensin.

bana soyleseydi besik alacagini zaten besik alma ama istersen anakucagi gibi bisey alabilirsin geldigimizde orda uyumasi icin, bebekle yatili gelemem derdim ama bana sormadigi icin bu dusuncemi esime soylerim o da onansoyler artik. :)

Neden böyle düsünüyorsun? Ne güzel kadin düsünmüs almis mesela ben bazen kvdemlere oturmaya gidiyorum cocugun uykusu geliyor yatiriyorum en azindan uyuyunca icim rahat ediyor düsme ihtimalide olmuyor. Veya bebegim hastalandiginda esimde gece calisirken gider kalirdim sabaha kadar benle sabahlardi kvdem Allah razi olsun hem besikte yatsin bebis ne güzel yer yatagindan iyidir!! Yani kadin düsünmüs almis daha ne istiyorsun? Illa orda kal diye düsünmemistir düsünmüs olsada kimse seni orda kalmaya mecbur tutmayacaktir. Bence sen arada oraya oturmaya fln gittiginde cocugun uykusu gelirse yatirirsin mantigiyla aldi veya bazen cocugu birakirsan hazir yatagi olsun diye. Kvde alsa suclu almasa suclu gelinleri bazende bizi memnun etmek ayri bir dert. Bende gelinim ama tutumunuz bana cok yanlis geldi. Bir besikten birsürü seyler cikartmissiniz. Kimisi sikayet eder bi igne almadi diye kimiside ne alsalar birsey bulur söyleyecek. Bence sükredin.

Kimseye de iyilik yaramıyor, gittiğinizde rahat edin diye düşünmüş kadın. Yapsalar suç yapmasalar suç.

Doğumdan sonra biri çocukla ilgilensin de nefes alayım diyeceğiniz için bu durum size ilaç gibi gelecek haberiniz yok

kendi evine beşik alana kadar senin evine bebek odası alsın da bi işe yarasın ne o 2 masraf

Bu nasil bi tavir boyle ya azarlar gibi ben boyle dusunuyorum ve rahatsiz oldum hanfendi eger dusuncelerimi yanlis buluyorsaniz bunu daha yumusak bir seilde soyleyebilirsiniz. Birilerinin kadinlar kulubunu sirf polemik yaratip stres atmak icin kullandigini dusunuyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…