- 26 Aralık 2010
- 1.290
- 648
- 323
- Konu Sahibi Evcilkaktus19
-
katılıyorum canım ♥ee kadıncağız..ara ara gittiğinizde..bebek rahat etsin diye almış..izin alacak bir durum yok.. acaba kendi annenize de bu kadar tepki verirmiydiniz..
Selam kizlar, eylulde dogumum var. benim sorunum, esim dun kayinvalidemin kendi evine de besik alacagini soyledi. iyide biz zaten kayinvalidemlerle ayni sehirde oturuyoruz ki besik alacaksa her hafta sonu bizim gidip orada kalmamizi beklicektir. Simdi arada gidip kaliyorum ama esim gece vardiyasinda oldugunda sadece, ben gittigimde bi cantama pijamami koyup gidiyorum ama bebekle surekli gece yatisina nasil gidilir? sizce besik almaya karar vermeden once benim de fikrimi almasi gerekmez miydi? Bebekle birlikte her haftasonu ben oraya tasinmak zorunda miyim ? Hadi gittik diyelim bebegimle orada nasil rahat edicem ki kalabaliklar zaten ve en son gittigimde mutfakta yatmistim. Ne gerek var anlamiyorum gercekten sonucta altlarinda arabalari var bebegi gormek istediklerinde cikip g3lebilirler, biz de gideriz ama kayinvalidem besik alarak bizi orda kalmaya mecbur birakiyor resmen ve bana soyleme zahmetinde bulunmuyor bile. Bencillik degil mi sizce de bu?
ara ara gittigimizde degil sik sik gidilip kalinsin amaciyla alinicakmis canim benim takildigim nokta da bu ama artik takilmiyorum, besik alindi diye gidip kalmak zorunda olmadigimi fark ettimee kadıncağız..ara ara gittiğinizde..bebek rahat etsin diye almış..izin alacak bir durum yok.. acaba kendi annenize de bu kadar tepki verirmiydiniz..
Amin Ecmain canım.. Çekinirim sen gel ama beni o halde görmeni de istemiyorum dedim hem de dayanamaz o. Doktorlardan utanmıyorsun da annemden mi utanıyorsun diyo
Neymiş bütün torunlara girmiş buna da girmeliymiş. Benim fikrim önemli değil onun için sen haline şükret bence dert etme :)
Dogumdan sonra mi sevgili kayinvalidecigimin bebek de olsa bana bakacagini ic zannetmiyorum canim o besik sadece gidildiginde kalinsin diye alindi. Hamileigimin ilk aylarinda siddetli mide bulantilarim varfi yemeden icmeden yattim da arayip sormadi bile sonra da buraya gelsen rahat edemezdin hetkesin kendi evi dedi dalga gecer gibi. Sanki ben o durumda kendi evimde cok rahattim.:))) aynısını yaşadım. Sanki ben yazmışım gibi.
Doğumdan sonra hep orda kalman beklenecek..bebek en ufak ses çıkarttığında emzir hadi,sütün mü yok ( var olduğunu sıkarak gösterdiğinde) sütün az mı vs Cümleler duyacak ağlayacak eşinle sürekli kavga edecek evine dönmek isteyecek ama 40 In çıksın denilecek... Ben çok çektim. Inşallah sende böyle olmaz arkadaşım
Ne amacla alindigini bildigim için takiyorum ben ve kalmadigimda biz bu besigi bosuna mi aldik diye laf edilecegini bildigim icin, ama artik sotun etmiyorum cunku besik alindi diye surekli gidip kalmak zorunda degilim bunu farkettimbazen biz insanlarda çok bencil ve önyargılı olabılıyoruz bazen bize yaranılmıyor. 1. siz istemedikten sonra kimse sizi orada kalmaya mecbur edemez. ikincisi sevınmelısınız arada kv ye gittiğinizde en azından bebeğiniz konforlu rahat yatabilecegı bir beşiği var kayınvalıdenıze teşekkur etmek yerıne ne anlamlar çıkarmışsınız...benım de bebeğim olduğunda ben kv min evıne taşınabilir bir beşik ve mama sandalyesi almayı dusunuyorum. çünkü önceliğim bebeğimin rahatı bence sizde biraz bu açıdan bakmaya çalışın daha mutlu olursunuz...
Haklisin canim rahat edebilecegi bi besiginin olmasi guzel tabiki ama sorun gun icinde gitmemiz benim kvdeme yetmicek, surekli gidip kalmamizi beklicek. Kalinmadiginda laf edicek arkamdan o kadar besik aldik kalmiyor diye, cunku besigi gece kalalim diye alıyorKalmanızı bekleyip beklemeyeceğini bilmiyorum ama bebekler gün içinde genelde uyurlar yani sadece ziyarete gittiğiniz zamanlarda bile çok işinize yarayacak bence güzel bi jest değil mi? Bebeğinin uykusu gelmiş ona ait onun rahat edeceği bi yatağı var babaannede.
Kalmak isteyecegini nerden mi boliyorum yahu besigi alicagini soylerken zaten gece kalicaginizda bebek sizle yatakta yatmaz demis, kalicagimizi istemiyor direk kalicakmisiz gibi davraniyor ben buna kiziyorum iste.Bence sizin fikrinizi sormak zorunda değil. Beşik aldı diye sizde 3 günde bir gidip kalmak zorunda değilsiniz.
Hem illa kalmak isteyeceğinizi nerden biliyorsunuz? Belki geldiğinizde bebek rahat etsin diye alacak
Bunda tepki verecek birşey yok. Netice de oda babanesi
Haklisin canim rahat edebilecegi bi besiginin olmasi guzel tabiki ama sorun gun icinde gitmemiz benim kvdeme yetmicek, surekli gidip kalmamizi beklicek. Kalinmadiginda laf edicek arkamdan o kadar besik aldik kalmiyor diye, cunku besigi gece kalalim diye alıyor
Kalmak isteyecegini nerden mi boliyorum yahu besigi alicagini soylerken zaten gece kalicaginizda bebek sizle yatakta yatmaz demis, kalicagimizi istemiyor direk kalicakmisiz gibi davraniyor ben buna kiziyorum iste.
Arada degil surekli gidicegimizi ve kslicagimizi dusundugu icin aliyor canim,arada da olsa onlarda kaldığında senin bebeğinin rahatını düşünüyor olabilir mi? en azından o rahat yerde yatsın diye. bence bir sor beşiği neden alıyormuş.
Canim besigi alicagini soylerken gelip kaldiginizda bebek sizle yatmasin demis yani o besik o eve kuruldugunda arada sirada gidildigindd kullanilsin amaciyla kurulmuyor sik sik gidip kalicagimizi dusunuyor oyle olmadigini bilse almicak yani besik filan benim takildigim nokta buydu, ama artik takilmiyorum besik alindi diye gidip kalma zorunds olmadığımı fark ettimonlara gittiğinizde bebeğiniz rahat etsin diye düşünmüştür.
torun olunca meraklı olunuyor.
ne var bunda?
hiç takılma gitmek zorunda değilsiniz sonuçta.Canim besigi alicagini soylerken gelip kaldiginizda bebek sizle yatmasin demis yani o besik o eve kuruldugunda arada sirada gidildigindd kullanilsin amaciyla kurulmuyor sik sik gidip kalicagimizi dusunuyor oyle olmadigini bilse almicak yani besik filan benim takildigim nokta buydu, ama artik takilmiyorum besik alindi diye gidip kalma zorunds olmadığımı fark ettim
canım bu kanıya konuşmadan nereden vardın? eski yaaşadıklarınızdan olabilir tabi ama insan zamanla değişebilir. ya iyi liğini istediği için alıyorsa? ne kadar kayınvaliden olsada ön yargıyla konuşmamalısın bence.Arada degil surekli gidicegimizi ve kslicagimizi dusundugu icin aliyor canim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?