ben bir sey goremedim desem,
klasik erkek ailesi tavirlari bunlar da siz neden bu kadar takiyorsunuz.
Bir de siz izin veriyorsunuz coguna gibi sanki.
Arac surmeyi ogrenmek konusunda ise sunca yillik tecrubemden yola cikarak soyleyeyim, kocadan surus dersi alinmaz, resmen evlilik icin en buyuk risk bu

ama kuzenden alinir yani. O yuzden o konuda hic alinmayin, hak verin, hatta siz de gidin baskasindan ders alin.
kayinvalide dusurursun dedi olayi cok komik bir de ya, sonrasini anlatmamissiniz ama.
ogretmenler tatilde para kazaniyor geyigi yillarin geyigi, buna sinir olmamayi ogrenin bence, iki kardesim de ogretmen gulup geciyorlar bu muhabbete, he he sen de cocuklarla ugras bakalim o tatil yetiyor mu diyorlar konu kapaniyor. Zira ondan sonrasi ay ben cocuklara hic bir sey anlatamam diye devam ediyor.
Siz cok mu alingansiniz, yoksa ozguven sorununuz mu var acaba.
Bir de bu tarz konularda hep sey goruyorum, ben bu zamana kadar sustum iyilik ettim ama simdi gunlerini gosterecegim.
Yani arasi yok mudur bunun? bunlar olurken susmayin, ama bu tarz kucuk meseleler icin de huzur bozmayin. Lafin gelisine vurun siz de topa, hem siz rahatlayin, icinizde biriktirmeyin, hem de yani ne olacaksa olsun. Boylesi daha adil. Su an sizin kendinizi kurmaniz ise yine size zarar.