• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem!kör ben!

Sanırın ailen sana yatak odası almadı,,altınları düşük aldı diye ,ailenin sana değer vermediğini,seni ezik hissettiğini düşünüyorsun.Kv nin masraflar ,borç canını sıkmış demek ki.Boşverin canınızı sıkmaya değmez.Konu açılırsa benim ailemin canı sağolsun yeter ki,mal mülk neymiş,sağolsun kendi imkanlarıyla o kadar yaptılar dersiniz.

Sanırın ailen sana yatak odası almadı,,altınları düşük aldı diye ,ailenin sana değer vermediğini,seni ezik hissettiğini düşünüyorsun.Kv nin masraflar ,borç canını sıkmış demek ki.Boşverin canınızı sıkmaya değmez.Konu açılırsa benim ailemin canı sağolsun yeter ki,mal mülk neymiş,sağolsun kendi imkanlarıyla o kadar yaptılar dersiniz.
Ona karşı nasıl davranayim zaten ayrı şehirlerdeki. Tutturmuş çocuğunuz olunca ben bakarım siz yapın diye. Asla istemiyorum bakmasını yanımda yaşamasını.

Ben sorunu kavrayamadim
Altinlarini aldılar mi balayı dönüşü?
Sizinkiler alsın bilezikleri sorun mu bu?
Onlar 5 tane burma taktılar küçümseyerek soruyor? Hatırlamıyorum bana göstermediler dedim hayır hayır bunları taktılar diyor biliyorsan niye soruyorsun be kadın diyemedim!

Onlar 5 tane burma taktılar küçümseyerek soruyor? Hatırlamıyorum bana göstermediler dedim hayır hayır bunları taktılar diyor biliyorsan niye soruyorsun be kadın diyemedim!

Lütfen moralini bozmasına izin verme.
Tanesi mi 1500 3ü mü 1500 kötü bi tutar değil .
Bu evlenme işinde adetler kız tarafına göre olur sonuöta onlar seni istiyo senin ailen onların oğlunu değil.

Asla ezdirme kendini de ailenide.

Ona karşı nasıl davranayim zaten ayrı şehirlerdeki. Tutturmuş çocuğunuz olunca ben bakarım siz yapın diye. Asla istemiyorum bakmasını yanımda yaşamasını.
Zaten ayrı şehirlerdeymişsiniz büyütmeye gerek yok.
Çoğu kv siz yapın ben bakarım der zaten.Gerçekten bakacağından değil,torun sevdasından dolayı.:KK66:

Lütfen moralini bozmasına izin verme.
Tanesi mi 1500 3ü mü 1500 kötü bi tutar değil .
Bu evlenme işinde adetler kız tarafına göre olur sonuöta onlar seni istiyo senin ailen onların oğlunu değil.

Asla ezdirme kendini de ailenide.
Tanesi 1500 dü.o kadara güçleri yetti.yoksa asla sakınmazlardı.banda dedi Babam biraz daha durne durumum düzelsin diye keşke bekleseydim edemezdi böyle .ama eşim ve kp beklemek istemedi

Tanesi 1500 dü.o kadara güçleri yetti.yoksa asla sakınmazlardı.banda dedi Babam biraz daha durne durumum düzelsin diye keşke bekleseydim edemezdi böyle .ama eşim ve kp beklemek istemedi

Eee daha ne takıcakmkş ailen ?
Burmayla aynı fiyata gelmiş

Gösterişi yaptığıyla övünmeyi seven birisi sende ses çıkartmıyosun.

Çok alıngansınız. Cidden sorununuzu anlamadım. Zaten ayrı şehirlerdeymişsiniz.
Ayrıca her anne çocuk yapın ben bakarım der. Bunda bir şey yok ki.
Düğünde yaptıklarını söylemiş ama takmayın gitsin. Kadının her lafından bir anlam çıkarmayın.
Kendinize hayatı zehir ediyorsunuz.

Anneniz, babanız, kardeşinizin taktiği, her biri 1500TL olan bilezik, gayet normal bir hediye.

Niye küçümsedi ki? Hele ki durumları yokken yapmışlar.

Bunlara mı takıldınız
3 bilezik bi swetshırt bid eyatak odasını kız alır dıye doldurma

Bunlara mı takıldınız
3 bilezik bi swetshırt bid eyatak odasını kız alır dıye doldurma
Swetsört alarak ona yüz mü veriyorum artık iyi niyetli olmadığını görüyorum çünkü diye soruyorum.? Takıldığım birşey yok hatırladıkça geçmişi ne kadar saf düşünmüşüm diyorum cevabını verememiş yanlış yaptığında

Swetsört alarak ona yüz mü veriyorum artık iyi niyetli olmadığını görüyorum çünkü diye soruyorum.? Takıldığım birşey yok hatırladıkça geçmişi ne kadar saf düşünmüşüm diyorum cevabını verememiş yanlış yaptığında
Takıldıgınız seyler bunlar olmasın bosverın
ınsan yenı ıken aklına gelmıyor cevap vermek ya da kotuluk konduramıyor
eşiniz iyı ise kaynanaya takılmayın

ben ilk evlılıgımden kv yuuznden ayrıldım 4 sene uzerıne
şimdi ikinci evlılıgım
bastan kv dem cok ıyı gbıydı , snr ne mi oldu , eskısınden daha beter
:)
hepsı aynı yani boşverın

eşim iyi oldugu için ve uzakta oldugumdan umursamıyorum

düşünup de kendınızı uzmeyın

Geçmişi bırakıp anın tadını çıkartın
Geçmişin intikamını almak değil niyetim kendi iyi niyetli tavrımı sorguluyorum. Artık salaklık yada pasifik yapmak istemiyorum herkes haddini bilsin istiyorum.

Geçmişin intikamını almak değil niyetim kendi iyi niyetli tavrımı sorguluyorum. Artık salaklık yada pasifik yapmak istemiyorum herkes haddini bilsin istiyorum.

işte bu sadece mesafeli bir duruş gerektirir okadar
Size zararı yok ise şuanda hiç gerek yok böyle şeylere
Lakin laf çarparsa saygı çerçevesinde söyleyeceklerini söylersiniz
Önce kırmadan sonra anladığı dilden

Kayınvaliden zamanında, sana kaynanalık yapmış.. Ama sende gereken cevabı verememiş, susmuşsun.. Şimdide sen kaynana karşı pasif, ve kendini savunamadığın için, kafayı yemene ramak kalmış vaziyettesin..

Üzülme canım. Ben seni anlıyorum... insan ilk Evlendiğinde tam anlamıyla tanımadığı için vessayısından cevap vermiyor. Zamanla sende cevabını verirsin. Ben de öyleydim.
Bizim düğün oldu bitti. 3 sene her gorusmemizde söyle oldu böyle oldu diye konuşuldu. . 3 sene geçmiş bana diyor ki senin annen düğün de ne takti. Babam iki bilezik takmışti annem de tüm altın takti dedi.
Ben girmedik ten sonra napim taktigini dedi. Ben de senin görmen gerektirecek birsey yok. Ben ve oğlun biliyoruz o yeter dedim. Kadın cevap veremedi. Fesatliklarindan bence....
Sende saygısızlık yapmadan cevabını ver. Çok pasif olmamak lazım. Kullanılmamak adına.
Şimdi 7. Yilimizdayiz çok şükür. Ne söylese altta kalmam saygisizlik ta etmem. Sessiz de kalmam.
Zamanla tanıyıp sen de ona göre davranirsin

Üzülme canım. Ben seni anlıyorum... insan ilk Evlendiğinde tam anlamıyla tanımadığı için vessayısından cevap vermiyor. Zamanla sende cevabını verirsin. Ben de öyleydim.
Bizim düğün oldu bitti. 3 sene her gorusmemizde söyle oldu böyle oldu diye konuşuldu. . 3 sene geçmiş bana diyor ki senin annen düğün de ne takti. Babam iki bilezik takmışti annem de tüm altın takti dedi.
Ben girmedik ten sonra napim taktigini dedi. Ben de senin görmen gerektirecek birsey yok. Ben ve oğlun biliyoruz o yeter dedim. Kadın cevap veremedi. Fesatliklarindan bence....
Sende saygısızlık yapmadan cevabını ver. Çok pasif olmamak lazım. Kullanılmamak adına.
Şimdi 7. Yilimizdayiz çok şükür. Ne söylese altta kalmam saygisizlik ta etmem. Sessiz de kalmam.
Zamanla tanıyıp sen de ona göre davranirsin
Çok şükür anlayan biri çıktı.

Kayınvaliden zamanında, sana kaynanalık yapmış.. Ama sende gereken cevabı verememiş, susmuşsun.. Şimdide sen kaynana karşı pasif, ve kendini savunamadığın için, kafayı yemene ramak kalmış vaziyettesin..
Bundan sonra nasıl davranmam gerektiği konusunda fikir almak istiyorum.tecrübeli evlilerden.

Back
X