- Konu Sahibi poyrazmurat
kızlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var önemli bir konu değil ama kararsız kaldım napsam diye..biz eşimle ikimiz çalışıyoruz ben pazar günleri eşim hafta içi izin kullanıyor. fakat bu hafta eşimde pazar günü izinli ve bu izinlerin aynı güne denk gelmesi çok zor oluyor binde bir denk geliyor yani.neyse konuya geçiyim.eşimin yakın arkadaşı pazar günü bizi evine davet ediyor. biz 8 aylık evliyiz onlar da bizden 1 hafta önce evlenmişlerdi.hiç gitmemiştik. hazır izinler uymuşken gitmek istiyoruz.fakat ben çalıştığım için kaynanamlar bana gelemiyo uzun süre oldu ayarlayın bi gün izinleri bizi çağırın demişlerdi.kendileri bizden bi yarım saat uzakta oturuyo arabalarıda olmadığı için bide geç vakit otobüs falan da olmadığı için gece gelemiyorlar.izinli gününüzde geliriz demişlerdi.kaynanamı sevmem okuyan arkadaşlar bilir. bi konu açmıştım takılarımızı biz balayından dönmeden önce bozdurmuştu.görüşüyoruz ama mesafeli.şimdi ne yapsam bilemedim.eşimin arkadaşıda 1 saatlik mesafe de oturuyorlar ama bi daha izinleri ayarlayıp gitmemiz epey zaman alır. kaynanamlar ise bi araba bulup bir akşam isteseler rahat gelirler çünkü ben işten 5 te çıkıyorum gecede gelebilirler.çünkü ben nişanlıyken tanıdıklarından araba bulup gece bize oturmaya gelirlerdi hep şimdi ise mesafeliyiz ya çalışmamı bahane ediyolar.napıyım ben şimdi kızlar biraz uzun oldu ama kusra bakmayın.