- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.051
- 498
Size geldiğinde ilk gün haricinde neden çayı tatlısı vs full yapıyorsunuz ki. İlk gün özen gösterin sonra eve ne pişiriyorsanıx o olsun.Merhabalar
4 aylık evliyim. Uzak yerlerden gelin geldim. esimin ailesine 1.5 saat uzakliktayiz. Bize 4 kez gelip her defasında 3 gün kaldilar. Ne yemeğe yardim ediyor ne bulasıga. kayınvalidem ne de bir bardak suyu kaldırıyor. Halbuki yaşı genç.çok yoruluyorum kahvaltısı,yemegi, çayı, kahvesi, tatlısı derken.Ama ben onun evine 1 kez gittim gidecek olduğumda sen bilirsin ama deyip bahane sunuyor. Gittiğimde de oğlum bunu sever deyip dışardan yemek söyledi. Gidesim gelmiyor. Kendisi yeni gelin gibi geziyor ben ise hizmetçi oldum ilgi alakaları zaten sıfır bana. Eşimle tartısıp duruyoruz. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ver yiyeyim ört yatayım modunda geziyor hep.

. Bir iki yemek yaptım kp yemedi, şimdi geleceklerinde arıyorlar hiç yemek yapma biz gelirken hamur işi getiririz çay koy yeterli diyorlar. Yatılı geleceklerse de yemeği kv yapar kp 35 yıllık karısının yemeğini bile beğenmez bazen.
. Bir iki yemek yaptım kp yemedi, şimdi geleceklerinde arıyorlar hiç yemek yapma biz gelirken hamur işi getiririz çay koy yeterli diyorlar. Yatılı geleceklerse de yemeği kv yapar kp 35 yıllık karısının yemeğini bile beğenmez bazen. 

bi bardak bile kaldirtmam cunku misafirin basimin üstünde yeri var. Ama misafirin, benim davet ettigim misafirimin.
 bi bardak bile kaldirtmam cunku misafirin basimin üstünde yeri var. Ama misafirin, benim davet ettigim misafirimin. 

eşim öyle çok göreve gidiyordu ki 20 gün evde olmuyordu ben hep yanlız . Sonra biz izne gittik filan onların evinde herşeyi yapıyordum yemek temizlik filan . Hamile kaldım Kv dedi ki artık doğumdan sonra her ay sizdeyim . 2 aylıktı bebek Kv kp geldiler Kv zaten doğumda vardı gitti geri geldi filan . Valla yine 3 öğün ve ara öğünler çay kahve kek vs ağırladım . Otel gibi oluyor bizim ev resmen
 eşim öyle çok göreve gidiyordu ki 20 gün evde olmuyordu ben hep yanlız . Sonra biz izne gittik filan onların evinde herşeyi yapıyordum yemek temizlik filan . Hamile kaldım Kv dedi ki artık doğumdan sonra her ay sizdeyim . 2 aylıktı bebek Kv kp geldiler Kv zaten doğumda vardı gitti geri geldi filan . Valla yine 3 öğün ve ara öğünler çay kahve kek vs ağırladım . Otel gibi oluyor bizim ev resmen  o gittiğimizde arkamdan dedikodu yaptıklarını yakaladım olay çıkarttım küs döndüm . 1 ay sonra geri geldiler oğlum diş çıkarıyordu sabaha kadar hiç uyumuyorduk 3 gün kaldılar yine 3 öğün ara öğünler vs yaptım çok zordu
 o gittiğimizde arkamdan dedikodu yaptıklarını yakaladım olay çıkarttım küs döndüm . 1 ay sonra geri geldiler oğlum diş çıkarıyordu sabaha kadar hiç uyumuyorduk 3 gün kaldılar yine 3 öğün ara öğünler vs yaptım çok zordu  Oğlum kimseye gitmedi tek elimde bebek diğer elimle bulaşık makinası kaldırdım filan bittim resmen . Ama sırf ağızlarına laf vermemek için herşeyi yaptım eskisi gibi . Tayin yazacağız eşime dedim ki asla yakın bi şehire gitmem ben öyle canım sıkıldı gideyim diyemesin kimse
 Oğlum kimseye gitmedi tek elimde bebek diğer elimle bulaşık makinası kaldırdım filan bittim resmen . Ama sırf ağızlarına laf vermemek için herşeyi yaptım eskisi gibi . Tayin yazacağız eşime dedim ki asla yakın bi şehire gitmem ben öyle canım sıkıldı gideyim diyemesin kimse