Kayınvalidem mi yeni gelin ben mi

Merhabalar
4 aylık evliyim. Uzak yerlerden gelin geldim. esimin ailesine 1.5 saat uzakliktayiz. Bize 4 kez gelip her defasında 3 gün kaldilar. Ne yemeğe yardim ediyor ne bulasıga. kayınvalidem ne de bir bardak suyu kaldırıyor. Halbuki yaşı genç.çok yoruluyorum kahvaltısı,yemegi, çayı, kahvesi, tatlısı derken.Ama ben onun evine 1 kez gittim gidecek olduğumda sen bilirsin ama deyip bahane sunuyor. Gittiğimde de oğlum bunu sever deyip dışardan yemek söyledi. Gidesim gelmiyor. Kendisi yeni gelin gibi geziyor ben ise hizmetçi oldum ilgi alakaları zaten sıfır bana. Eşimle tartısıp duruyoruz. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ver yiyeyim ört yatayım modunda geziyor hep.
Tahmin edeyim kayınvalideniz doğu kökenli bizde de aynı durum gelin varken iş yapmamak onur meselesi :işsiz: Hoş ihtiyacım ve beklentim yok geldiğinde o olsa da olmasa da işimi kendim yapacaktım, sayılı gün çabuk geçer diyorum çok şükür Allah sağlık versin iş ne ki bir de bizimki genç Yaşta birkaç hastalık, ameliyat geçirmiş çok nazlanmış çocukları, eşi çok nazlamış rahata alışık da biraz kendi evinde de pek iş yapmaz bekar görümcem, üst katında oturan eltim yapar yani

Back