kayinvalidem napmaya calisiyor

o kadar fena ki yillar yillar evvel bi ameliyat gecirmis hala onu kullaniyo ben hastayim ben hastayim diye insanlar da yapsam da yapmasam da yukleniyo bana zaten cam silsem yazik degil mi tuvaletini de cifle diyolar onu yapsam mutfak dolaplari ne halde yazik o kadina vir vir vir vir asil bana yazik be
Sana yazık değil mi çocuk olsun diye tedavi oluyorsun oğlu hizmetçi tutsun benim kv de tedavimde sırtıma kurban Eti yükledi kaç kat aşağı indir diye oğulları yatarken düşsem a kavimlergocu sakat yazık mı diyecekler kendini düşün

Sana yazık değil mi çocuk olsun diye tedavi oluyorsun oğlu hizmetçi tutsun benim kv de tedavimde sırtıma kurban Eti yükledi kaç kat aşağı indir diye oğulları yatarken düşsem a kavimlergocu sakat yazık mı diyecekler kendini düşün
hayatta demezler hatta isten kacmak icin yapiyo bile derler oyle vicdansizlar iste

Kayınvalideniz klasik KK tipinde,Türk standartlarında bir kayınvalide. Ne yapmaya çalıştığıda belli,bildiğin kaynanalık yapıyorda ben sizin ne yapmaya çalıstığınızı anlamadım,eşiniz gitmeyelim diyor siz ısrarla gidelim diyorsunuz,gidiyorsunuz da. Gitmeyin olsun bitsin yani.

Ah bu kaynanalar kaynar kazana atmak lazım hepsi aynı gelini hizmetcisi saniyor kizinida prenses ne olursa olsun gitmezdim oğlu gitsin anasini görsün bir temizlikci tutup evinide temizletsinler kiziyla

aaynen oyle kizinin isi olunca hic hasta degil kosa kosa gider cocuguna bakar isini yapar kendi isini gorecek bi esek var nasilsa
Bizim kv ve kp hasta Allah uzun ömür versin ikisinede ben çok uzağım yakınken kv hasta olunca koşar halısınıda yıkardım camınıda silerdim ama benim kayınvalde kimseye yaptırmaz işini asla kadın ütüden bulaşığa hep koşturur ne bilim sizinkinin kafa bayağı elin kızını kullanayım olmuş akıllı ol iyi niyetlş değil gelsin kızı yapsın millettin vırvırını çekme bir süre konuşur susarlar canından kıymetli değil sağlığını bahane et

mrb kizlar 2 sene 7 aylik evliyim 2 sene bittikten sonra cok sukur kendi evime ciktim kv bu sure icindede zaten hep sorundu esimle bas basa kalmaym diye elinden geleni yapardi simdide her hafta sonu orda kalmamizi istiyor onceden hr cuma giderdim cumartesu dip kose temizlik yapar ustune laf isitir sonra esim gelince donerdik ama cok yoruyo laf sokuyo hic dinlenip oturmama izin vermiyordu esim is yerinin arabasini aliyordu sonra vermemeye basladilar ve gidemedik uzak diye ama beni sucluyo kv yok evlat evlenene kadar ne olduysa oglum bana dusman oldu vs daha bir suru sacmalik oysa ogluna ben derim anneni bi ara gidelim falan diye esimde bana tutumunun farkinda ve gitmek istemiyo sacma sapan konusmalarinda da cevabi yapistiriyo annesine ve kv kac kez sahit oldu o senin annen boyle konusma ya da esim gidelm der ben onlarin yaninda yatiya kalalim derim istemesem bile gene de laf bana sokuluyo internetin faturasini biz oduyoruz ama gidince telefonu elime alsam kv sinirden dolaplari carpiyo laf sokuyo oturmaym diye elinden geleni yapiyo

kv yasli degil gezmeye gelince cok iyi ise gelince hasta oluyo kizi kaldi 1 hafta cocuguyla ama evin icine etmisler gorumcede sofrasini bile ayagina bekler cocugunun doktugunu bile egilip almaz bizde gorumce orda diye aksam caya gittik kv yarinda makine tutcam eve falan diye bana gonderme yapti orali olmadim cunku ertesi gun pzt esimin isi var ve orda uyuyamiyo kanepede neyse ev felaket ama 1 hafta sonra cuma kalmaya gittik ve makine tutmadmbo gunden beri falan dedi sirf haftaya gelcem diye evi bekletmis bende seker ve kalp hastasiyim dinlene dinlene yapiyorm dinlenirkende nete giriyorum telden oturdugum an sunu da yapsaydin aksam oldu surat asilir dolaplar carpilir esimde sesimden anliyo tabi genede anlatmadim sadece bana iyi davranmiyo dedim o da gitmeyelim madem sen herkesten onemlisin diyo ama bu sefer de kv laf sokuyo herkese sanki ben engel oluyormusum gibi gosteriyo pco hastasiyim cocugum olmuyo bunu bile vicdansizca surekli hatirlatiyo bi olsaydi diye milletin icinde cildirmakvuzereyim evi ayirdik 7 ay oldu hala laf sokuyo neydi derdin ramazanin icinde kactin diye biktimmmm
eşiniz annesının nasıl bırı oldugunu bılıyor,sizin yanınızda
ben olsam yerınızde hayatta gitmem

oglu gidelim dese de hemen surat bana asiliyo laf sokuluyo sonra bi bakiyorum sulale bana tavir almis

Sizin probleminizin olmasına sebep olan kişi kayınvalideniz ama olan problemi çözememenizin sebebi sizin başka insanları kendinizden üstün görüyor olmanız. Sülaledeki insanlara kendinizden çok değer veriyorsunuz. Kayınvalideniz de bunu bir şekilde hissedip bunu kendi istediklerini yaptırmak için kullanıyor olabilir.

Ben olsaydım ne hiçbir iş yapmaz, mümkün olduğunca az görüşür, görüştüğümde de hiçbir lafın altında kalmaz ya şakayla karışık ya da gayet ciddi hakkımı savunurdum. Aile içinde değer verdiğim insanlara meselenin iç yüzünü anlatırdım ve "ben bunları yaşarken bana bunlar yapılırken bana tavır alan olursa da beni kaybeder" tarzında davranırdım. Bu durumda tavır alan insan ya cahildir ya kötüdür. Bu tür insanlara neden değer veresiniz ki? Siz onları kaybetmezseniz, onlar sizi kaybeder. Siz onlardan daha değerlisiniz, onlar düşünsün.

Kayınvalideniz klasik KK tipinde,Türk standartlarında bir kayınvalide. Ne yapmaya çalıştığıda belli,bildiğin kaynanalık yapıyorda ben sizin ne yapmaya çalıstığınızı anlamadım,eşiniz gitmeyelim diyor siz ısrarla gidelim diyorsunuz,gidiyorsunuz da. Gitmeyin olsun bitsin yani.
ben sirf oglumu benden uzaklastirdin tribini cekmemek icin gidelim diyorum yoksa kadinin sesine bile tahammulum yok inan ki

Bizim kv ve kp hasta Allah uzun ömür versin ikisinede ben çok uzağım yakınken kv hasta olunca koşar halısınıda yıkardım camınıda silerdim ama benim kayınvalde kimseye yaptırmaz işini asla kadın ütüden bulaşığa hep koşturur ne bilim sizinkinin kafa bayağı elin kızını kullanayım olmuş akıllı ol iyi niyetlş değil gelsin kızı yapsın millettin vırvırını çekme bir süre konuşur susarlar canından kıymetli değil sağlığını bahane et
aynen ya bundan sonra gozum acildi kimseye kullandirmayacam kendimi

Sizin probleminizin olmasına sebep olan kişi kayınvalideniz ama olan problemi çözememenizin sebebi sizin başka insanları kendinizden üstün görüyor olmanız. Sülaledeki insanlara kendinizden çok değer veriyorsunuz. Kayınvalideniz de bunu bir şekilde hissedip bunu kendi istediklerini yaptırmak için kullanıyor olabilir.

Ben olsaydım ne hiçbir iş yapmaz, mümkün olduğunca az görüşür, görüştüğümde de hiçbir lafın altında kalmaz ya şakayla karışık ya da gayet ciddi hakkımı savunurdum. Aile içinde değer verdiğim insanlara meselenin iç yüzünü anlatırdım ve "ben bunları yaşarken bana bunlar yapılırken bana tavır alan olursa da beni kaybeder" tarzında davranırdım. Bu durumda tavır alan insan ya cahildir ya kötüdür. Bu tür insanlara neden değer veresiniz ki? Siz onları kaybetmezseniz, onlar sizi kaybeder. Siz onlardan daha değerlisiniz, onlar düşünsün.
bana soyledigi lafa cevap veremiyorum susup kaliyorum ben sustukca daha da ignelerini cikariyo bir turlu cesaret edipte agzimi acamiyorum

Lütfen ezdirmeyin kendinizi. Sizden onemli değil kimse. Umarım kısa zamanda güzel haberler alırız sizden

Ay cok sinir bozucu.Kim ne derse desin bir supurge dahi tutmam oyle kv ye.Yapsan da yaranamazsin en iyisi yapma bari kullandirtma kendini.Milleti de cok takma.Hem kalp hem seker hastasisin yazik degil mi canina..

Back
X