kayinvalidem napmaya calisiyor

mrb kizlar 2 sene 7 aylik evliyim 2 sene bittikten sonra cok sukur kendi evime ciktim kv bu sure icindede zaten hep sorundu esimle bas basa kalmaym diye elinden geleni yapardi simdide her hafta sonu orda kalmamizi istiyor onceden hr cuma giderdim cumartesu dip kose temizlik yapar ustune laf isitir sonra esim gelince donerdik ama cok yoruyo laf sokuyo hic dinlenip oturmama izin vermiyordu esim is yerinin arabasini aliyordu sonra vermemeye basladilar ve gidemedik uzak diye ama beni sucluyo kv yok evlat evlenene kadar ne olduysa oglum bana dusman oldu vs daha bir suru sacmalik oysa ogluna ben derim anneni bi ara gidelim falan diye esimde bana tutumunun farkinda ve gitmek istemiyo sacma sapan konusmalarinda da cevabi yapistiriyo annesine ve kv kac kez sahit oldu o senin annen boyle konusma ya da esim gidelm der ben onlarin yaninda yatiya kalalim derim istemesem bile gene de laf bana sokuluyo internetin faturasini biz oduyoruz ama gidince telefonu elime alsam kv sinirden dolaplari carpiyo laf sokuyo oturmaym diye elinden geleni yapiyo

kv yasli degil gezmeye gelince cok iyi ise gelince hasta oluyo kizi kaldi 1 hafta cocuguyla ama evin icine etmisler gorumcede sofrasini bile ayagina bekler cocugunun doktugunu bile egilip almaz bizde gorumce orda diye aksam caya gittik kv yarinda makine tutcam eve falan diye bana gonderme yapti orali olmadim cunku ertesi gun pzt esimin isi var ve orda uyuyamiyo kanepede neyse ev felaket ama 1 hafta sonra cuma kalmaya gittik ve makine tutmadmbo gunden beri falan dedi sirf haftaya gelcem diye evi bekletmis bende seker ve kalp hastasiyim dinlene dinlene yapiyorm dinlenirkende nete giriyorum telden oturdugum an sunu da yapsaydin aksam oldu surat asilir dolaplar carpilir esimde sesimden anliyo tabi genede anlatmadim sadece bana iyi davranmiyo dedim o da gitmeyelim madem sen herkesten onemlisin diyo ama bu sefer de kv laf sokuyo herkese sanki ben engel oluyormusum gibi gosteriyo pco hastasiyim cocugum olmuyo bunu bile vicdansizca surekli hatirlatiyo bi olsaydi diye milletin icinde cildirmakvuzereyim evi ayirdik 7 ay oldu hala laf sokuyo neydi derdin ramazanin icinde kactin diye biktimmmm
Çocuğun ağır hizmetcilik yaptığın için ve böyle bir kvnin yaşattığı stres yüzünden olmuyor bence.
Sen dünyaya kvnin hizmetciligini mi yapmaya geldin karşılığında Sağol kızım yerine bir sürü laf sokması alıyorsun bir de.
Acilen bir süre görüşmeyi kes stresini azalt ki bebek işi ile konsantre olun.

cuma gunu ayni sohbette karsilasmak zorunda kaliyoruz ve her cuma araba yok dememe ragmen surekli niye gelmiyonuz burdan bize gelcen demi yok araba yok diyorum hala niye diyo araba yok anne nasil gelelim ertesi gun ise gitcek oglun diyorum surat asiliyo ben hep evdeym sohbetten sonra biraz vitrin bakayim diyorum beni eliyle otobuse bindiriyo ben binmeden kendi binmiyo o once binse dk basi ariyo bindin mi niye daha binmedin ki bi yere gidincede aynisi sanki ben kotu bisey yapcam namusumu sanki o koruyo birlikte gidelm yok seni bindirmeden gitmem bu hareketlerine karsi napmam lazim peki
Açma telefonlarını arkadaşım.
Sana bu kadar kötü davranan insanla görüşme.
Oğlu istiyorsa gitsin,kalsın.
Sen çıkma evinden.

mrb kizlar 2 sene 7 aylik evliyim 2 sene bittikten sonra cok sukur kendi evime ciktim kv bu sure icindede zaten hep sorundu esimle bas basa kalmaym diye elinden geleni yapardi simdide her hafta sonu orda kalmamizi istiyor onceden hr cuma giderdim cumartesu dip kose temizlik yapar ustune laf isitir sonra esim gelince donerdik ama cok yoruyo laf sokuyo hic dinlenip oturmama izin vermiyordu esim is yerinin arabasini aliyordu sonra vermemeye basladilar ve gidemedik uzak diye ama beni sucluyo kv yok evlat evlenene kadar ne olduysa oglum bana dusman oldu vs daha bir suru sacmalik oysa ogluna ben derim anneni bi ara gidelim falan diye esimde bana tutumunun farkinda ve gitmek istemiyo sacma sapan konusmalarinda da cevabi yapistiriyo annesine ve kv kac kez sahit oldu o senin annen boyle konusma ya da esim gidelm der ben onlarin yaninda yatiya kalalim derim istemesem bile gene de laf bana sokuluyo internetin faturasini biz oduyoruz ama gidince telefonu elime alsam kv sinirden dolaplari carpiyo laf sokuyo oturmaym diye elinden geleni yapiyo

kv yasli degil gezmeye gelince cok iyi ise gelince hasta oluyo kizi kaldi 1 hafta cocuguyla ama evin icine etmisler gorumcede sofrasini bile ayagina bekler cocugunun doktugunu bile egilip almaz bizde gorumce orda diye aksam caya gittik kv yarinda makine tutcam eve falan diye bana gonderme yapti orali olmadim cunku ertesi gun pzt esimin isi var ve orda uyuyamiyo kanepede neyse ev felaket ama 1 hafta sonra cuma kalmaya gittik ve makine tutmadmbo gunden beri falan dedi sirf haftaya gelcem diye evi bekletmis bende seker ve kalp hastasiyim dinlene dinlene yapiyorm dinlenirkende nete giriyorum telden oturdugum an sunu da yapsaydin aksam oldu surat asilir dolaplar carpilir esimde sesimden anliyo tabi genede anlatmadim sadece bana iyi davranmiyo dedim o da gitmeyelim madem sen herkesten onemlisin diyo ama bu sefer de kv laf sokuyo herkese sanki ben engel oluyormusum gibi gosteriyo pco hastasiyim cocugum olmuyo bunu bile vicdansizca surekli hatirlatiyo bi olsaydi diye milletin icinde cildirmakvuzereyim evi ayirdik 7 ay oldu hala laf sokuyo neydi derdin ramazanin icinde kactin diye biktimmmm

Nekadar garipsiniz !
Sırf kv'dem alınıp gücenecek diye kimsenin evinin pisliğini temizlemem !!
Madem eşiniz arkanızda ve haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz arada bir gidin akşam oturun ve dönün evinize ..

Açma telefonlarını arkadaşım.
Sana bu kadar kötü davranan insanla görüşme.
Oğlu istiyorsa gitsin,kalsın.
Sen çıkma evinden.
esim hastalik derecesinde kiskanc acmasam esimi arayip iyi kv merak etmis basina bisey mi geldi diye kaygilanmis numarasi yapiyo esimde beni ariyo annem merak etmis diye sinirim zipliyo niye ilk duraktan binmedin otobuse diyo bu konuda doldurusa geliyo sadece esim cok sukur benbkafa dagitayim diye kursa gitmeme 2.5 sene sonunda ikna oldu

inanin ki yapmak da istemuyorum gitmekte bir ortama gelince ne olduysa oglum gelmiyo degisti soyle boyle sonra o topluluktaki butub gozler bana pislikmisim gibi bakiyo kotu gelin bakislari cok zoruma gidiyo birkikte otururken yaptigim isi begenmeyip hatta temuzlik yaptigim gun komsularda otururkeb evi toz toprak goturuyo diyen kadin simdi her hafta gelip isini yapmami istiyo akrabalar ariyo yazik o kadina niye gidip isini yapmiyon falan diyolar psikolijik baskiya aldilar beni hepsi kendi kizina da sen otur kizim diyo cocugy her yeri dagitiyo gorumce sosyal medyadan basini kaldirmiyo yemegi ayagina geliyo bense 2 dk dinlenmej icin otursam mutfak dolaplari carpiliyo

Toplum için değil kendiniz için yaşayın.
Kapımın kapatarım toplum dışarda kalır
O kv 'denin kendi ayıbı
Zaten temizlik yapmakta gönülden gelir,zorla yaptırılacak birşey değil !!böyle bir zorunluluğunuz da yok '
Nasıl olur bir yemek yersniz hep beraber herkes bir koldan yardım eder ve biter ..

esim hastalik derecesinde kiskanc acmasam esimi arayip iyi kv merak etmis basina bisey mi geldi diye kaygilanmis numarasi yapiyo esimde beni ariyo annem merak etmis diye sinirim zipliyo niye ilk duraktan binmedin otobuse diyo bu konuda doldurusa geliyo sadece esim cok sukur benbkafa dagitayim diye kursa gitmeme 2.5 sene sonunda ikna oldu
Eşin zaten görüyormuş ya olanları.
Ona anlatacaksın işte.
Annesiyle görüşmek istemediğini,telefonlarını açmayacağını,çok merak ediyorsa eşin kendi arasın,annesinin aramasına ve kaygılanmasına gerek yok.

O akraba dediklerin cok mu onemliler ya. Yok kotu gelin diyorlarmis bilmem ne. Istediklerini desinler umrunda olmasin. Sen kole misin canim ya. Dolap carpiyormus, isterse evi yiksin. Ben kv nin evinde tek cope dokunmam kendime laf da soyletmem. Ki gorumcemle eltimin kendi aralarinda "bir bardak su getirmiyor insana" demislikleri var. Umrumda mi :ıslık:
Bosver kim ne derse desin sen kendi evini bil artik esin de destek oluyormus bak annesinin huyunu biliyor demekki..

Okurken sinirlendim.

Neden hem başkasının pisliğini her hafta gündelikçi gibi temizleyip, Ev sahibinin suratını, kaprisini çekip, yine de her hafta kalalım diye ısrar edip, mazlumu oynayıp sonra da mağdurum da mağdurum diyorsunuz? İster kayınvalide, ister gelin, ister ana, ister dana... Böyle insanlık mı olur? Ya siz çok sabırlısınız, ya kv niz psikopat ya da bu işte bir eksik var.
Okurken sinirlendim.

Neden hem başkasının pisliğini her hafta gündelikçi gibi temizleyip, Ev sahibinin suratını, kaprisini çekip, yine de her hafta kalalım diye ısrar edip, mazlumu oynayıp sonra da mağdurum da mağdurum diyorsunuz? İster kayınvalide, ister gelin, ister ana, ister dana... Böyle insanlık mı olur? Ya siz çok sabırlısınız, ya kv niz psikopat ya da bu işte bir eksik var.
ben basta yuz verdim herseye karistilar sesim cikmadi simdide birden tavir koyamiyorum laf carpitiyorum o bana 5 katini cakiyo oglunun ve baskalarinun yaninda da kizim canim cicim diyo kimse bana inanmiyo cok uzuluyorum

Kızının temizlemediği evi temizlemeye ne kadar da meraklısınız. Ev pis diyorsa sok lafını geç,kızın yanındayken bokunuzla oynuyordunuz; o zaman rahatsız olmadın da şimdi mi oldun diyin.

İnsan nasıl bu kadar kendini ezdirebilir hayret ya.
3 aylık evliyim kv ile aynı şehirdeyiz , çaya yemeğe gideriz hafta bir yada on günde bir .
Onda da sofra kurulacaksa kurarım , kaldırılacaksa kaldırırım.
Ne bulaşığa elimi sürerim ne başka bişeye.
Evde iki tane görümce var , olmasa kv hasta olsa amenna yaparım.
Ama herkes sınırını bilicek kimseye hizmetci olmaya gelmedik bu dünyaya .
O baskılar bize de yapılıyor gelmiyorsunuz ben cagırmasam vs.
İlk başlarda çok takıyordum gitmeyince suçlu gibi hissediyordum hatta konu bile açtım..
Ama artık takmıyorum gidiyoruz oturmaya erken kalkmak istesek hemen yüzü düşüyor ..
Bunlar hep alttan psikolojik bi baskı .
Görmezden geliyorum.
Biraz dik durun eşinize oynayın onla iyi olduktan sonra gerisi fıss..
Bi hafta temizliğe çağırdığında belim agrıyor diyin..
İkinci hafta regli sancım tuttu yerimden kalkamıyorum diyin eşiniz görsün o halinizi ..
İlk önce bu gitmeleri azaltarak başlayın işe..

O akraba dediklerin cok mu onemliler ya. Yok kotu gelin diyorlarmis bilmem ne. Istediklerini desinler umrunda olmasin. Sen kole misin canim ya. Dolap carpiyormus, isterse evi yiksin. Ben kv nin evinde tek cope dokunmam kendime laf da soyletmem. Ki gorumcemle eltimin kendi aralarinda "bir bardak su getirmiyor insana" demislikleri var. Umrumda mi :ıslık:
Bosver kim ne derse desin sen kendi evini bil artik esin de destek oluyormus bak annesinin huyunu biliyor demekki..
kv oz teyzem maalesef ben anne yarisj derken dusman oldu ortak teyzemiz bile baba kotu davrandi ne anlatiyosa ben istedikleri gibi olamadim onlarin zoruyla basimi kapatiyorum etek giymiyorum diye zamaninda cok ettiler kaynim benden 9 ay kucuk abi diyeceksin gelin buyumez dediler diyemedm inatlastm biraz da ki mecbur degilim esim o zamanlar bisey demezdi annesini melek gorurdu zaten esmde basimi zorla kapattiriyo esimin sucu ailesinin yaninda yapanazsin edemezsin deyince onlarda kendilerinde bana karisma hakki buluyolar

Evliliğimde 3 senem bitmek üzere su zamana kadar her hafta sonu muhakkak gittik hemde yatılı ne zorum varsa. Benim kayınvalide iş yaptırmaya çağırmaz gerçi yemek yiyelim oturalim muhabbet edelim ister. Bir kaç aydır gitmiyorum yatılı artık akşam yemeği yiyip geliyoruz. Ama gel gör ki sürekli laf söylüyorlar. Dünde o günlerden biriydi gitmedik akşam yatana kadar aradılar..
Valla eşinde arkandaymis ne zorun var gitme canım. Birde rahatsızmissin kendine de yazık..
esimle detayli konuscam hix bir sekilde gitmek istwmiyorum dicem

İnsan nasıl bu kadar kendini ezdirebilir hayret ya.
3 aylık evliyim kv ile aynı şehirdeyiz , çaya yemeğe gideriz hafta bir yada on günde bir .
Onda da sofra kurulacaksa kurarım , kaldırılacaksa kaldırırım.
Ne bulaşığa elimi sürerim ne başka bişeye.
Evde iki tane görümce var , olmasa kv hasta olsa amenna yaparım.
Ama herkes sınırını bilicek kimseye hizmetci olmaya gelmedik bu dünyaya .
O baskılar bize de yapılıyor gelmiyorsunuz ben cagırmasam vs.
İlk başlarda çok takıyordum gitmeyince suçlu gibi hissediyordum hatta konu bile açtım..
Ama artık takmıyorum gidiyoruz oturmaya erken kalkmak istesek hemen yüzü düşüyor ..
Bunlar hep alttan psikolojik bi baskı .
Görmezden geliyorum.
Biraz dik durun eşinize oynayın onla iyi olduktan sonra gerisi fıss..
Bi hafta temizliğe çağırdığında belim agrıyor diyin..
İkinci hafta regli sancım tuttu yerimden kalkamıyorum diyin eşiniz görsün o halinizi ..
İlk önce bu gitmeleri azaltarak başlayın işe..
cok sukur gitmeler azaldi artik yatiya falan eskisi gibi kalmiyoruz onceden her haftaydi hep benim dengesizligim tum ipleri verdim eline

Çocuğun ağır hizmetcilik yaptığın için ve böyle bir kvnin yaşattığı stres yüzünden olmuyor bence.
Sen dünyaya kvnin hizmetciligini mi yapmaya geldin karşılığında Sağol kızım yerine bir sürü laf sokması alıyorsun bir de.
Acilen bir süre görüşmeyi kes stresini azalt ki bebek işi ile konsantre olun.
zaten seker hastaligim o kadjnla ayni evde otururken oldu hormonlarim falan hep stresten bozuldu doktor yuruyus yapcan dedi ona bile gondermedi kv doktorlar bisey bilmiyo diyerek pis cahil

Kızının temizlemediği evi temizlemeye ne kadar da meraklısınız. Ev pis diyorsa sok lafını geç,kızın yanındayken bokunuzla oynuyordunuz; o zaman rahatsız olmadın da şimdi mi oldun diyin.
iste korkuyorum laf soylemeye cesaretim yok

ben basta yuz verdim herseye karistilar sesim cikmadi simdide birden tavir koyamiyorum laf carpitiyorum o bana 5 katini cakiyo oglunun ve baskalarinun yaninda da kizim canim cicim diyo kimse bana inanmiyo cok uzuluyorum
Telefonunuzun kayıt tuşuna basın iki kişiyken kaydetsin söylediği sözleri. Ya da Uzaklaşma özgürlüğünüz varsa uzaklaşın. Aklıma başka bir şey gelmiyor.

Kayınvalidem ne yapmaya çalılıyor diye soruyor musun bir de? Cevabı çok basit.Tipik katınvalide davranışı bunlar.
Teyzenin oğluyla mı evlisin?
Peki annen,kardeşi içindeki canavarı çıkarıp seni gündelikçi kadın gibi kullanıp aşağılarken annen ne yapıyor?

Gittiğinde hasta nunarası yap, ki zaten hastaymışsın.Elini hiçbir işe sürme.Eşinin yanında melek gibi davran eşin yokken şu nickinin(kara meleksin ya ) hakkını ver bari.

Cenesi bu kadar iyi calisiyorsa diger azalari da calisiyordur. Her yetiskin kendi temizligini yapabilir. Hizmetci yerine koymasi cok cirkin. Saglik sorunlarin var anca kendi evinin isini gormen lazim. Allah korusun hastaligin ilerlese kv gelir mi temizligine yemegine? Lutfen kalbine iyi bak canim. Kimse kendini bu kadar yipratmana degmez.

inanin ki yapmak da istemuyorum gitmekte bir ortama gelince ne olduysa oglum gelmiyo degisti soyle boyle sonra o topluluktaki butub gozler bana pislikmisim gibi bakiyo kotu gelin bakislari cok zoruma gidiyo birkikte otururken yaptigim isi begenmeyip hatta temuzlik yaptigim gun komsularda otururkeb evi toz toprak goturuyo diyen kadin simdi her hafta gelip isini yapmami istiyo akrabalar ariyo yazik o kadina niye gidip isini yapmiyon falan diyolar psikolijik baskiya aldilar beni hepsi kendi kizina da sen otur kizim diyo cocugy her yeri dagitiyo gorumce sosyal medyadan basini kaldirmiyo yemegi ayagina geliyo bense 2 dk dinlenmej icin otursam mutfak dolaplari carpiliyo
Akil veren iyilik melekleri hic bitmez. "Ben kalp hastasiyim doktor siddetle yasakladi kalbimi yormami ama boyle dusunceli olmaniz guzel bu hafta da siz yardim edin kv'ye" diyeceksin. Nokta.

Akil veren iyilik melekleri hic bitmez. "Ben kalp hastasiyim doktor siddetle yasakladi kalbimi yormami ama boyle dusunceli olmaniz guzel bu hafta da siz yardim edin kv'ye" diyeceksin. Nokta.
hahaha super cevap ılk etapta kullanacagım

Back
X