- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi Blackangel95
Çocuğun ağır hizmetcilik yaptığın için ve böyle bir kvnin yaşattığı stres yüzünden olmuyor bence.mrb kizlar 2 sene 7 aylik evliyim 2 sene bittikten sonra cok sukur kendi evime ciktim kv bu sure icindede zaten hep sorundu esimle bas basa kalmaym diye elinden geleni yapardi simdide her hafta sonu orda kalmamizi istiyor onceden hr cuma giderdim cumartesu dip kose temizlik yapar ustune laf isitir sonra esim gelince donerdik ama cok yoruyo laf sokuyo hic dinlenip oturmama izin vermiyordu esim is yerinin arabasini aliyordu sonra vermemeye basladilar ve gidemedik uzak diye ama beni sucluyo kv yok evlat evlenene kadar ne olduysa oglum bana dusman oldu vs daha bir suru sacmalik oysa ogluna ben derim anneni bi ara gidelim falan diye esimde bana tutumunun farkinda ve gitmek istemiyo sacma sapan konusmalarinda da cevabi yapistiriyo annesine ve kv kac kez sahit oldu o senin annen boyle konusma ya da esim gidelm der ben onlarin yaninda yatiya kalalim derim istemesem bile gene de laf bana sokuluyo internetin faturasini biz oduyoruz ama gidince telefonu elime alsam kv sinirden dolaplari carpiyo laf sokuyo oturmaym diye elinden geleni yapiyo
kv yasli degil gezmeye gelince cok iyi ise gelince hasta oluyo kizi kaldi 1 hafta cocuguyla ama evin icine etmisler gorumcede sofrasini bile ayagina bekler cocugunun doktugunu bile egilip almaz bizde gorumce orda diye aksam caya gittik kv yarinda makine tutcam eve falan diye bana gonderme yapti orali olmadim cunku ertesi gun pzt esimin isi var ve orda uyuyamiyo kanepede neyse ev felaket ama 1 hafta sonra cuma kalmaya gittik ve makine tutmadmbo gunden beri falan dedi sirf haftaya gelcem diye evi bekletmis bende seker ve kalp hastasiyim dinlene dinlene yapiyorm dinlenirkende nete giriyorum telden oturdugum an sunu da yapsaydin aksam oldu surat asilir dolaplar carpilir esimde sesimden anliyo tabi genede anlatmadim sadece bana iyi davranmiyo dedim o da gitmeyelim madem sen herkesten onemlisin diyo ama bu sefer de kv laf sokuyo herkese sanki ben engel oluyormusum gibi gosteriyo pco hastasiyim cocugum olmuyo bunu bile vicdansizca surekli hatirlatiyo bi olsaydi diye milletin icinde cildirmakvuzereyim evi ayirdik 7 ay oldu hala laf sokuyo neydi derdin ramazanin icinde kactin diye biktimmmm
Sen dünyaya kvnin hizmetciligini mi yapmaya geldin karşılığında Sağol kızım yerine bir sürü laf sokması alıyorsun bir de.
Acilen bir süre görüşmeyi kes stresini azalt ki bebek işi ile konsantre olun.