kayinvalidem napmaya calisiyor

Cenesi bu kadar iyi calisiyorsa diger azalari da calisiyordur. Her yetiskin kendi temizligini yapabilir. Hizmetci yerine koymasi cok cirkin. Saglik sorunlarin var anca kendi evinin isini gormen lazim. Allah korusun hastaligin ilerlese kv gelir mi temizligine yemegine? Lutfen kalbine iyi bak canim. Kimse kendini bu kadar yipratmana degmez.
aynen kendı işimi zor goruorum halım yok sanki eşimlede konuyu detaylı konuscam bir dha kesınlikle gıtmek istemiyorum dicem

Kurtulmuşsun hayaaatıııım :halay:

Eşin de arkanda ne güzel, zamanla haftasonları da düşürürsün yakandan mesafeni eksik etme. Zaten yaranamıyormuşsun her türlü bari yapmadığın halde senin yüzünden olacağına yap öyle kötü ol. Kızının da pisliğini kendi toplasın sakın sen temizleme bişeylerini :kusmuk:

Kayınvalidem ne yapmaya çalılıyor diye soruyor musun bir de? Cevabı çok basit.Tipik katınvalide davranışı bunlar.
Teyzenin oğluyla mı evlisin?
Peki annen,kardeşi içindeki canavarı çıkarıp seni gündelikçi kadın gibi kullanıp aşağılarken annen ne yapıyor?

Gittiğinde hasta nunarası yap, ki zaten hastaymışsın.Elini hiçbir işe sürme.Eşinin yanında melek gibi davran eşin yokken şu nickinin(kara meleksin ya ) hakkını ver bari.
ben kv mi hiç kırmadım ne yapsa sustum annemde babam yuzunden bısey yapamıyo babam duysa eşimi sevdiğimi falan gozu gormez alır gotürür beni eşimde niye ailene anlattın dıye sorun cıkarır emınım

Kurtulmuşsun hayaaatıııım :halay:

Eşin de arkanda ne güzel, zamanla haftasonları da düşürürsün yakandan mesafeni eksik etme. Zaten yaranamıyormuşsun her türlü bari yapmadığın halde senin yüzünden olacağına yap öyle kötü ol. Kızının da pisliğini kendi toplasın sakın sen temizleme bişeylerini :kusmuk:
doğru valla canım kızı bile diyo gezmeye gelince hiç hasta degilsin diye valla bana ne yetti artık bana da yazık

Evinizde uzaksa gitmeyin üzüleceğinizi bile bile neden gidiyorsunuz. Kendinizi önemseyin. Onun evini temizlemek zorunda değilsiniz ki.

Evinizde uzaksa gitmeyin üzüleceğinizi bile bile neden gidiyorsunuz. Kendinizi önemseyin. Onun evini temizlemek zorunda değilsiniz ki.
çevre
çevre baskısı yuzunden gidiyordum ama herkes haklı bana madalyo mu takıyolar sanki gene aynı ben kötü ara bozucu gelinim bundan sonra hep bahane bulcam ve laf da sokcam

çevre

çevre baskısı yuzunden gidiyordum ama herkes haklı bana madalyo mu takıyolar sanki gene aynı ben kötü ara bozucu gelinim bundan sonra hep bahane bulcam ve laf da sokcam
Çevre baskısı temizlesin o zaman kayınvalidenizin evini dıştan konuşmak çok kolay boşverin hiçbişi sizin canınızdan önemli değil. Eşinizlede iyiyseniz kayınvalide de neymiş yani :)

Çok önemsiyorsunuz size surat asılmasını falan. Gitmediğiniz için zaten asılacak işlerine gelmeyen bir şey çünkü. Eşiniz de zaten size destek ne düşünürse düşünsün. Eşiniz koca adam annesine açıklama yapamıyor mu? Siz muhatap olmayın gitmeyin de. Herkesle iyi anlaşmak zorunda değilsiniz, kayınvalidenize de "iyi gelin" olmayıverin.

size bu kadar kötü davranmasına nasıl izin veriyorsunuz yapmak zorunda degilsiniz kızının durumu ortada. laf carparsa cevap verin . alısmıs sizi sindirmeye

size bu kadar kötü davranmasına nasıl izin veriyorsunuz yapmak zorunda degilsiniz kızının durumu ortada. laf carparsa cevap verin . alısmıs sizi sindirmeye
bir de nasıl cevap verecegimi bilsem dediğiniz gibi sindirdi beni korkuyorum cevap vermeye öyle bi surat ifadesi var ki susup kalıyorum karşısında

Arkadaşım sen çok iyi niyetli bi insansın bu çok belli o yüzden kıramıyosun kaynananı ama artık iyi insan OLMA kaynanana!Mesela seni otobüse mi bindirmek için bekliyo de ki işim var şuraya bakıcam.Telefonla mı arıyo açma eşine mi söylüyo sinirlen peşimde dedektif gibi takip ediyo diye eşinin haberi olsun.Sen çok fazla ipleri eline vermişsin sesinde çıkmıyo tabi o yüzden istediklerini yapıyolar. Rahatsız olduğun şeyleri tabiki kırarak değil kavga ederek değil ama mutlaka onun ankayacağındilde söyle içinde kalmasın!

O seni otobüse bindireceğine sen önce davran onu bindir deki dur ben seni bindireyim öyle kendim binicem de yok filan derse şu işim var şöyle böyle de.Bir kere bu döngüyü kırarsan gerisi gelir

Arkadaşım sen çok iyi niyetli bi insansın bu çok belli o yüzden kıramıyosun kaynananı ama artık iyi insan OLMA kaynanana!Mesela seni otobüse mi bindirmek için bekliyo de ki işim var şuraya bakıcam.Telefonla mı arıyo açma eşine mi söylüyo sinirlen peşimde dedektif gibi takip ediyo diye eşinin haberi olsun.Sen çok fazla ipleri eline vermişsin sesinde çıkmıyo tabi o yüzden istediklerini yapıyolar. Rahatsız olduğun şeyleri tabiki kırarak değil kavga ederek değil ama mutlaka onun ankayacağındilde söyle içinde kalmasın!
mesela vitrin bakmak ıstiyorum sen git anne ben biraz dolaşcam diyemiyorum desem eminim bana sanki oğlunu aldatıyormuşum gibi tepki verecek napcan haberi var mı sonra dk başı arayacak telden engellesem mi acaba :)))

bir de nasıl cevap verecegimi bilsem dediğiniz gibi sindirdi beni korkuyorum cevap vermeye öyle bi surat ifadesi var ki susup kalıyorum karşısında
Korkma canim yuz ifadesinden falan bir sey yapamaz. Arkanda ailen var, esin var. Senin gibi mulayim sakin kizlari cok eziyorlar. Saglam dur. Her lafina cevap vermek zorunda degilsin zaten, seviyesiz bir ortam olusur. Annen de bir ayar verse iyi olur teyzene.

Niye seni sevmeyen birine yaranmaya çalışıyorsun ki,bırak arkandan ne konuşursa konuşsun gitme gidersene git biraz otur kalk gece kalma

Sizi sevmeyen laf sokan bir insanın evine gidip neden yatıya kalmak istersiniz ki?
Gitmeyin az görüşün takmayın bu.

Boş ver kv deyi asıl sen ne yapmaya çalışıyorsun?
Eşin zaten tavrını koymuş
daha ne diye adamı çekip çekip oraya götürmeye çalışıyorsun.
Bırak küserse küssün.
Evini de bir zahmet ya kendisi temizlesin
Yada temizletecek birini bulsun.

Back
X