kayinvalidem napmaya calisiyor

keşke öyle net olabilsem hiç ağzımı açmaya cesaret edemiyorum inan ki

Daha çocuklarin olacak bak iyilesecegin yerde daha da hastalanmak istemezsin degil mi. Gordugum kadarıyla kv'ye ya da eşlerine ezilen bayanlar çocuklarına karsi da iyice tahammülsuz oluyorlar. Kv'yi, cevreyi değil kendini düşün. Sagligini kimse geri veremeyecek sana.

Dunyanin ennn iyisi de olsaniz yine laf sokacak yine arkanizdan konusacakk!!! Yapmayin istedigini söylesin ben de hastayim deyin cekilin kenara.. Yemin ederim ki yaranamazsinizzz aslaaa !!!

Okurken sinirlendim bu nedir?
Nedem kendinizi hizmetci yerine koyduruyorsunuz ki?
Sizi bekleyip doktugunu toplamaktan acizler.
Nasilsa toplayan temizleyen var.
Bence bu saatten sonra sokagindan bile gecmeyin.
Boyle yaparak gozune girmektense, degersizlesirsiniz.

gelsin kızı yapsın asla haketmiyor kızının gelip batırdıgını da ben temizliyorum artık yok öyle
Hiçbir zaman yaranamazsın. O yüzden salla gitsin, asla da eşine gidelim falan deme.

Yazık sana da yazık, sen de ana kuzususun. Kendi kızına desin, kalk temizliğimi yap diye.

İster kayinvalidenin suratı asılsın ister sülalenin...
Sağlığı yerindeymis madem işini yapmak zorunda değilsiniz..
Eşiniz de arkanızda ve annesinin ne mal olduğunu biliyormuş, daha niye kendinizi eziyet ediyorsunuz ???
Boşverin , rahatsızlığınız da varmış.
Öyle olmasa da eşinize ve kayinvalidenize iyi değilim, zorlanıyorum, kendi işimi zor yapıyorum vs. deyin..
Zamanla beklentisi de azalır...
İş çıkarlar doğrultusunda kullanilmaksa yeri gelince kurnaz olmayı da bileceksin...

mrb kizlar 2 sene 7 aylik evliyim 2 sene bittikten sonra cok sukur kendi evime ciktim kv bu sure icindede zaten hep sorundu esimle bas basa kalmaym diye elinden geleni yapardi simdide her hafta sonu orda kalmamizi istiyor onceden hr cuma giderdim cumartesu dip kose temizlik yapar ustune laf isitir sonra esim gelince donerdik ama cok yoruyo laf sokuyo hic dinlenip oturmama izin vermiyordu esim is yerinin arabasini aliyordu sonra vermemeye basladilar ve gidemedik uzak diye ama beni sucluyo kv yok evlat evlenene kadar ne olduysa oglum bana dusman oldu vs daha bir suru sacmalik oysa ogluna ben derim anneni bi ara gidelim falan diye esimde bana tutumunun farkinda ve gitmek istemiyo sacma sapan konusmalarinda da cevabi yapistiriyo annesine ve kv kac kez sahit oldu o senin annen boyle konusma ya da esim gidelm der ben onlarin yaninda yatiya kalalim derim istemesem bile gene de laf bana sokuluyo internetin faturasini biz oduyoruz ama gidince telefonu elime alsam kv sinirden dolaplari carpiyo laf sokuyo oturmaym diye elinden geleni yapiyo

kv yasli degil gezmeye gelince cok iyi ise gelince hasta oluyo kizi kaldi 1 hafta cocuguyla ama evin icine etmisler gorumcede sofrasini bile ayagina bekler cocugunun doktugunu bile egilip almaz bizde gorumce orda diye aksam caya gittik kv yarinda makine tutcam eve falan diye bana gonderme yapti orali olmadim cunku ertesi gun pzt esimin isi var ve orda uyuyamiyo kanepede neyse ev felaket ama 1 hafta sonra cuma kalmaya gittik ve makine tutmadmbo gunden beri falan dedi sirf haftaya gelcem diye evi bekletmis bende seker ve kalp hastasiyim dinlene dinlene yapiyorm dinlenirkende nete giriyorum telden oturdugum an sunu da yapsaydin aksam oldu surat asilir dolaplar carpilir esimde sesimden anliyo tabi genede anlatmadim sadece bana iyi davranmiyo dedim o da gitmeyelim madem sen herkesten onemlisin diyo ama bu sefer de kv laf sokuyo herkese sanki ben engel oluyormusum gibi gosteriyo pco hastasiyim cocugum olmuyo bunu bile vicdansizca surekli hatirlatiyo bi olsaydi diye milletin icinde cildirmakvuzereyim evi ayirdik 7 ay oldu hala laf sokuyo neydi derdin ramazanin icinde kactin diye biktimmmm
Allahım ya okurken bile buhrana girdim bırak konuşsun dursun millette çok biliyorsa gitsin temizlesin ağzın mı yok çak cevaplarıını kızının pisliğini bile banaa temizlettiriyor de kimsenin hizmetcisi yada gündelikçisi değilim de ezik davranma kadın bunu çözmüş kullanıyor seniiii

Anlattıklarınıza çok üzüldüm. Yazdıklarınızı okuyunca sanki annemin hayatını okuyomuş gibi oldum. Sizin kendinize garezinizmi var? Öncelikle eşiniz herşeyin farkında ve sanırım da size destek. Arada herzaman mesafe olması çok iyidir.
cok haklisin artik cok mesafeli durcam gene biseye burnunu sokarsa kibarca bu bizi ilgilendirir falan dicem anlar insallah

Öyle düşünme. Sonucta hersey iyi giderken ara acmiyorsun ya. Hastalik sahibi olursun boyle devam ederse. E hazirlikli da ol tabi. Kv bu değişimin karsisinda boş durmaz. Bi konu ac da bizde rahatlayalim ilerleyen zamanlarda :)
bakalim kesin cuma gunu ya da persembe gunu dicek burda kalin diye yok dicem anlamicak bende rahat edemiyoruz hafta sonu uykusuz kalip birlikte vakit geciremiyoruz esimle dicem Allah bilir ne dicek :))

Daha çocuklarin olacak bak iyilesecegin yerde daha da hastalanmak istemezsin degil mi. Gordugum kadarıyla kv'ye ya da eşlerine ezilen bayanlar çocuklarına karsi da iyice tahammülsuz oluyorlar. Kv'yi, cevreyi değil kendini düşün. Sagligini kimse geri veremeyecek sana.
zaten baska cocuklara hic tahammul edemiyorum seslerine bile katlanamiyorum kv ile otururken akrabasi komsusu gezmeye gitti cocuklarini hep bana birakirlardi ya da gelirlerdi saksilara varana kadar devirip dokerler yatak odama girip makyaj malzemelerimi surerlerdi hatta vekmeceyi acmis koca kiz surdugu ruju tertemiz yikayip koydugum esimin atletine silmis 10 yasinda esek kadar cocuk ve korkuyorum kendi cocuguma katlanaman diye psikolojim bozuldu

Dunyanin ennn iyisi de olsaniz yine laf sokacak yine arkanizdan konusacakk!!! Yapmayin istedigini söylesin ben de hastayim deyin cekilin kenara.. Yemin ederim ki yaranamazsinizzz aslaaa !!!
aynen daha baska gelinleri ovuyo ben isi yavas yaptigim icin

Okurken sinirlendim bu nedir?
Nedem kendinizi hizmetci yerine koyduruyorsunuz ki?
Sizi bekleyip doktugunu toplamaktan acizler.
Nasilsa toplayan temizleyen var.
Bence bu saatten sonra sokagindan bile gecmeyin.
Boyle yaparak gozune girmektense, degersizlesirsiniz.
kendime saygimi yitirdim artik kursa basliyorum bahanem de hazir bir daha zor gorurler yuzumu

Hiçbir zaman yaranamazsın. O yüzden salla gitsin, asla da eşine gidelim falan deme.

Yazık sana da yazık, sen de ana kuzususun. Kendi kızına desin, kalk temizliğimi yap diye.
kendi kizina yapar mi sofrasini bile ayagina bekler gorumcem off daha hazir degil mi anne oldurdun beni acliktan diye sesini yukseltir bi de

bakalim kesin cuma gunu ya da persembe gunu dicek burda kalin diye yok dicem anlamicak bende rahat edemiyoruz hafta sonu uykusuz kalip birlikte vakit geciremiyoruz esimle dicem Allah bilir ne dicek :))
Sen niye diyorsun eşin desin

İster kayinvalidenin suratı asılsın ister sülalenin...
Sağlığı yerindeymis madem işini yapmak zorunda değilsiniz..
Eşiniz de arkanızda ve annesinin ne mal olduğunu biliyormuş, daha niye kendinizi eziyet ediyorsunuz ???
Boşverin , rahatsızlığınız da varmış.
Öyle olmasa da eşinize ve kayinvalidenize iyi değilim, zorlanıyorum, kendi işimi zor yapıyorum vs. deyin..
Zamanla beklentisi de azalır...
İş çıkarlar doğrultusunda kullanilmaksa yeri gelince kurnaz olmayı da bileceksin...
o kadar fena ki yillar yillar evvel bi ameliyat gecirmis hala onu kullaniyo ben hastayim ben hastayim diye insanlar da yapsam da yapmasam da yukleniyo bana zaten cam silsem yazik degil mi tuvaletini de cifle diyolar onu yapsam mutfak dolaplari ne halde yazik o kadina vir vir vir vir asil bana yazik be

Allahım ya okurken bile buhrana girdim bırak konuşsun dursun millette çok biliyorsa gitsin temizlesin ağzın mı yok çak cevaplarıını kızının pisliğini bile banaa temizlettiriyor de kimsenin hizmetcisi yada gündelikçisi değilim de ezik davranma kadın bunu çözmüş kullanıyor seniiii
aaynen oyle kizinin isi olunca hic hasta degil kosa kosa gider cocuguna bakar isini yapar kendi isini gorecek bi esek var nasilsa

Back
X