Kayınvalidem ne yapmak istiyor?

Semrakaya28

2 KIZ 2 ERKEK ANASI
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
497
634
103
37
Gaziantep
Hayırlı akşamlar hanımlar:) 2 çocuğum var 3.'ye 21 haftalık hamileyim kaynatam 3 yıl önce vefat etti kayınvalidem kendi yaşıyor arada bende veya eltimde kalıyor fakat çok huysuz hiçbir şeyden memnun olmuyor bana geliyor elimin 2,5 yaşında oğlu var onu şikayet ediyor yaptığı yemekleri şikayet ediyor eltime gidince de beni şikayet ediyormuş 4 ay sonra doğum yapacağım hamile kalmadan önce yaptığım işleri şimdi yapamıyorum tabiki ama artık çok sıkıldım o kadar bakıyoruz kendisine sonra şikayet ediyor bunu nasıl durdurmalıyım yaşlı olduğu için bir şey diyemiyoruz nolur bir yol gösterin :(

Yapısı öyle demek ki,üzerinde durmayın.Eşi vefat etmeden önce sizlerde hiç kalmadıysa,alışkın olmamakla ilgili olabilir.Belki bu yaştan sonra size muhtaç kaldığını düşünüp kadere kızıyordur.
Eltini şikayet ettiği zaman eltini savunan sözlerle konuyu kapatabilirsin.Eltinden de aynı tutumu rica edebilirsin.Karşılık bulamayınca vazgeçer diye düşünüyorum.

Yaşlı kv ler hep böle bazen kendi evlatlarını bile eleştiriyolar idare etmekten başka çare yok gibi siz he deyin geçin

Hamilesiniz sonuçta kendinizi yipratmayin

Surekli kalmiyormus zaten.. Baska bi probleminiz filan da yoksa idare et he de gec.. Eltinle de anlasin, kadin konusmaya baslayinca kapatın kibarca konuyu.. Birbirinizi de doldurmayin aranizda konusup.. Senin icin de bunu dedi demek cok cirkin.. Bakmanizin bi sevabi vardir; bosa gitmesin..

Back
X