Kayınvalidem neredeyse her gün görüşmek istiyor

Hoppidihop

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2017
57
23
38
31
Arkadaşlar kayınvalidemle yakın oturuyoruz kendisi çalışıyor ben çalışmıyorum ama kendimce yoğun bir proğramım var kursa vs gidiyorum. Kayınvalidem hemen hemen hergün beni biryerlere davet ediyor. Mesela sabah kahvaltıya çağırıyor. Ertesi gün öğle yemeğine iş yerine çağırıyor başka bir gün akşam bizde yiyelim şuraya gidelim gün var vs. Hiç vazgeçmiyor. İki kere reddetsem 3. Cü de mecburen kabul ediyorum ayıp olmasın diye. Bir de şöyle bir şey var görümcem evli ama annesinde yaşıyor. Acaba kızı sürekli yanında ben alınırım diye mi böyle diycem ama sanmıyorum. Her gün her gün görüşmek bana ters ama bunu anlatamıyorum vazgeçmiyor ne yapabilirim

gitsen ne kaybedersin ? herşeyi dertediyorsunuz bırbırbır konusuyorsunuz sizi alan adama allah sabir versin gitsen iki çay içip kalksan boncukların mu dökülür? kocan senin anana gitmese tantana etmeyi biliyosun ama ? ikiyüzlüce..

bencede görüşseniz bişey kaybetmezsiniz
demek ki size değer veriyo kızı gibi görüyoki davet ediyor
hergün olmamakla birlikte gidin sizde onu davet edin ne varki bunda

Sizi evladı gibi görmüş bence saygı duyun. Allahaskina biraz empati yapin. Kurban ol sen öyle kayinvalideye...

Evinin işini görmeye
Gelen misafire hizmete çağırmıyor ki.

Gerçekten görmek, görüşmek istediği için çağırıyor belli ki.

Arkadaşlar gitsem bir şey kaybetmem ama annemlere gittiğimde yaşattıklarından dolayı ben samimi bulmuyorum anneme gidemeyim diye bile her gün çağırıyor olabilir. Annem hasta oraya gidicem dediğimde ama ben seni adkadaşımın gününe götürcektim diye trip atan bir kadın

Kahvaltiyi hazirla geliorum de sende markete sok biseyler begen aldir kullan her yonden elbet bigun bikacak sana islenmekten.. Ben bunu denedim simdi ise girdi.. Ha skilio muydum hep onu gormekten evet ama onu bu sekilde biktirdm 3 kisilk hayatm vardi yoksa heryere beraberdik simdi bazen haftalarca gormuorum..

Ne kadar erken tavır koyarsan o kadar iyi olur. Dik duruşlu ol, üzgünüm başka planım var de. Prensipli davranırsan saygı duymaya başlar bir süre sonra. Alıştırırsan görevin haline gelir, senin hayatına da saygı duymaz. Eşin bozulur boşar sanma sakın, bol huzur için birazcık huzursuzluk çekersin, geçer.

Aynı kayınvalidem anneme her gidişimde haber vermemi istiyor ve gittiğimde surat asıyor ama

Yok canım kv bencilin kafayı yemiş modeli.

Kendi damadını içgüveysi almış gelini annesine gidince surat asıyo.

Sabah kalk annene git kahvaltıya aradığında ayy annecimle kahvaltı ediyoruz de öğlen yemeğe çağırdığında annemle şuraya gidicez de akşam yemeğe çağırdığında annem bilmemne yapıcakmış de.

2. değil 3. de reddet anlasın bişey derse sen kızınla yaşıyosun benim annemin günahı ne de

Bu kaynanalar sanirim sinir bilmiyor. Benimki de öz kiz kardesiyle bile tanistirmiyordu. Biri benimle tanisacak diye ödü kopuyordu hanfendinin. kimse benimle konusmasin anneme gitmiyim. Kimse bana gelmesin. onun eziyetlerini sivri dilini cekiyim ohhh hayata bak. Canin ne isterse onu yap. Aradaki dengeyi eşin ve sen tutmaya calis cnm.

Arkadaşlar kayınvalidemle yakın oturuyoruz kendisi çalışıyor ben çalışmıyorum ama kendimce yoğun bir proğramım var kursa vs gidiyorum. Kayınvalidem hemen hemen hergün beni biryerlere davet ediyor. Mesela sabah kahvaltıya çağırıyor. Ertesi gün öğle yemeğine iş yerine çağırıyor başka bir gün akşam bizde yiyelim şuraya gidelim gün var vs. Hiç vazgeçmiyor. İki kere reddetsem 3. Cü de mecburen kabul ediyorum ayıp olmasın diye. Bir de şöyle bir şey var görümcem evli ama annesinde yaşıyor. Acaba kızı sürekli yanında ben alınırım diye mi böyle diycem ama sanmıyorum. Her gün her gün görüşmek bana ters ama bunu anlatamıyorum vazgeçmiyor ne yapabilirim
Sen ben yokken ne yapıyordun anne
De

Yok canım kv bencilin kafayı yemiş modeli.

Kendi damadını içgüveysi almış gelini annesine gidince surat asıyo.

Sabah kalk annene git kahvaltıya aradığında ayy annecimle kahvaltı ediyoruz de öğlen yemeğe çağırdığında annemle şuraya gidicez de akşam yemeğe çağırdığında annem bilmemne yapıcakmış de.

2. değil 3. de reddet anlasın bişey derse sen kızınla yaşıyosun benim annemin günahı ne de
Çok iyi anladınız beni gerçekten teşekkür ederim eşim de annesinin dolduruşuna geliyor anneme sık gidip gelmeme söyleniyor ablan aynı deyince o hatalı aynı hatayı sen yapma diyor sinir oluyorum ne yaptıysam değişmedi illede benim ailem diyen bi takıntılı oldu malesef

Sende her gün annene gidip kayınvaliden çağırınca eşine şikayet edersen olmaz

Bence açık konuşmakta fayda var. Mesela gün sevmiyorum diyebilirsin. Gitmek istemediğin zamanlarda zorla gitme çünkü bu seni daha çok uzaklaştırır. Her zaman bahane bulman gerekmez, açıklama yapmadan işim var veya bugün çıkmayacağım demen yeterli. Kursa gittiğin zaman telefonu sessize alma adetin olsun, her aradığında açmak zorunda kalmazsın.

Back
X