- 11 Ağustos 2008
- 12.152
- 1.314
- 773
Anlamıyorum şu kayınvalideler torunlarına bakmak zorunda zihniyetini.. Kadının zaten engelli oğlu varmış, bir an evvel yuvasını kurması için o programa götürüp getiriyor anlaşılan..
Valla ben bekarım ama benim kendi annem bana şimdiden ileride çocuklarına bakamam diyor. Hal böyleyken ben kayınvalidemi asla mecburi görmem çocuğuma bakması konusunda.. Yaşlı bu insanlar, bizdeki enerji onlarda yok malesef..
Bu demek değil ki annem çocuklarımı sevmeyecek veya onlar değersiz olacak annemin gözünde.. Bizde bir tek torun var o da abimin oğlu ve annem onun için ölür biter, ona en ufak bir şey olsa, canı yansa annem hüngür hüngür ağlar..Lakin iş bakmaya geldimi 1-2 saatten fazlasını kaldıramıyor..
Kaldı ki sizin kayınvalidenizin başında oldukça büyük bir sorumluluk var. Ön yargılı olmayın, biraz anlayış lütfen..
bende bu tarz yorumları anlamıyorum.sanki kadın sürekli baksın demiş gibi.çocuklara bakıcı bakıyor.
ayda,yılda bir,iki defadan ne çıkar?baksa eline mi yapışır?anneanne de olmasa kadın kime bırakıcak çocukları?
mecbur değil de yarın birgün Allah korusun ele ayağa düşse, gelinde mecbur değil ozaman bakmaya bu mantığa göre...
bu tarz yorumları sevmem ama bazen o kadar doğru ki.
özetle siz bir işe girin,evlenin,çocuk sahibi olun da ondan sonra görelim.