ama cocugunuza bakan kayınvalideniz yazlıga gitmesi gerekiyorsa yapabilcek baska birseyi kalmıyor hani ilgisiz biri olsa ben gidiyorum bakamıycam derki sorumlulugu alabiliyor 1 yasında cocuga annesi olmadan bakmak zor bunu bilerek goturmek istiyorsa bence sizi dusundugunden zor durumda bırakmak istemedigindendir
Canım yazlığa gitmeleri bahçede sebze vs. yetiştirmeleri çok zorunlu hayati bir durum değil. Çünkü satmak için değil yemek için yetiştiriyorlar. Bir sene de yetiştirmeyiversinler ya da hafta sonları gitsinler ben haftasonu çalışmıyorum çünkü.
Onların derdi çocuğu istedikleri gibi yetiştirmek. Bir de komşularından özeniyorlar aynısını yapmak istiyorlar tamam torunlarını çok seviyorlar, ilk torunları ama bu annesinden ayırma hakkını vermiyor ki onlara. Yanlış mı düşünüyorum ya.
Kayınvalidem bir daha bu konuyu açtığında bir kez daha söyleyeceğim gerçi daha evvel 2 kez söyledim ama yeterli olmadı herhalde. Ya da eşime mi söylettirsem o da şimdi annelerini kırmak istemez ki. Yaa annemin yaza kesin geleceği belli olsa hiç taviz vermeyeceğim ama yeğenimin de bazı sağlık problemleri var o yüzden tam güvenemiyorum.
Daha önce hiç kayınvalideme ya da kayınpederime karşı bir cevap vermediğim için bu kadar kendilerine güvenebiliyorlar sanırım. Ben öyle ağız dalaşına girmeyi seven ya da pat pat cevaplar veren bir yapım yok. Nasıl olsa buna da ses çıkarmam diye herhalde yükleniyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?