kayınvalidem olucak yılandan bıktım

naugtygrls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
4
-4
86
Çanakkale
ben 1.5 senedir evliyim ama kayınvalidem olacak kadından bıktım.kendisi yol yordam bilmez bir kadın karşımda oturuyor kendsi ama şikayetçiyim ondan saçma sapan bir insan ben ayrı eve taşınmak istiyorum dediğim zaman sizi rahatsız ederim gibisinden tehdit ediyor yok kin duyarım bilmem ne bıktım ondan oğlunun yani eşiminde sessiz oluşuna çok kzıyorum o yüzden onada kinliyim onuda terk etmek istiyorum.bide sürekli sürekli pis pis duygu sömürüsü yapıp duruyor.
 
Son düzenleme:
Köylü sensin. Diğer mevzularda haklı olabılırsın belkı ama köylü diyerek bir kesimi aşağıladıgının farkında bıle degılsın. Olacak kelimesini bile 'olucak' yazan bir insanın, bir diğerini 'köylü' diye aşağılaması da ne kadar ironik:işsiz:
 
kusura bakmasın oda doğru dürüst bir insan olsaydı seviyeli terbiyeli bir kadın olsaydı sevdirseydi kendini çocuğunun evliliğini bozmak şerefsizliktir nokta ve net.
 
Üslubunuz cok itici.
Yilan, köylü, yol-yordan bilmez filan agir olmus bir az.
Esinizin annesi o, kotu de olsa annesi.
Tamam nefret etmis ola bilirsiniz, ama bu kadar agir konusmak sanki agir olmus.
Burda kv-si iyi olan cok az kadin var.
Hatta ben komple iletisimi kestim.
Neden ayri eve cikmiyorsunuz? Esiniz mi, karsi cikiyor.
Aslinda her şey eşde bitiyor.

Bence en cok ona kizgin olmalisiniz.
 
köylü olması değil itici olan çocuğunun evlilğini bozmaya çalışması ayrıca üreten insanlara karşı değilim nerde doğduğu değil hareketleri itici olan
 
Hepimiz sorunlar yaşıyoruz ama o eşinin annesi sonuçta , yılan falan demek bana göre çok yanlış . Eşin arkanda değilse kayınvalideyi değiştiremezsin. Keşke yakın oturmasaydın sonra böyle sorunlar oluyo zamanla.
 
:KK69:Üslub cok yanlis. Ne olursa olsun esinizin annesi.. Ona bu kadar nefret ve kin doluyken oglunu nasil oluyorda sevebiliyorsunuz ? Bu kadar kin ve ofke hic iyi birsey degil gercekten sakin olun ve sakince konusmayi deneyin kv ve esinizle caninizi sıkan konulari. Olmadi ayri eve cikin ya da daha olmadi bosanin ! Yoksa bu ofkeyle kendi kendinizi yer bitirirsiniz...:işsiz:
 
Ondan uzağa taşınmanızı istemediği için mi kızgınsınız ona?Yoksa daha başka şeyler de mi yaptı?Burada çok fazla kayınvalide konusu okuyoruz artık kolay kolay şaşırmam 🤐
 
Bazı erkekler analarından babalarindan korkuyor
Bazıları da anneleriyle abla kardes gibi kavga ediyor valla annesini sevmeyen erkek bile biliyorum. Bazi evlat vardir asidir. Bazi evlat istemeye istemeye anasinin dedigini yapar sessiz tilki olur karısına karşı da. Sizin esiniz sessiz demekki o zaman sizde esinizin anladığı dilden konusun. Yani konuşmayın sessiz olun ve dilediginizi yapın. Kayinvalidenize ettiğiniz laflar benimkilerin yanında bir hiç. Burda arkadaslar kızmış size ama bazısı hakediyor. Ben görüşmüyorum evime bile sokmuyorum. Torununu da göstermicem. Is koca da bitiyor ben sana diyim.
 
ben 1.5 senedir evliyim ama kayınvalidem olacak kadından bıktım.kendisi yol yordam bilmez bir kadın karşımda oturuyor kendsi ama şikayetçiyim ondan saçma sapan bir insan ben ayrı eve taşınmak istiyorum dediğim zaman sizi rahatsız ederim gibisinden tehdit ediyor yok kin duyarım bilmem ne bıktım ondan oğlunun yani eşiminde sessiz oluşuna çok kzıyorum o yüzden onada kinliyim onuda terk etmek istiyorum.bide sürekli sürekli pis pis duygu sömürüsü yapıp duruyor.
Esini ayni evde yasamaya kimse zorlayamaz.. kanun cikti bu konuyla ilgili..
 
Back
X