Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim birazda sormak istediğim buydu aslında sizlere
böylesi bir durumdan donmek ne kadar sağlıklı olur?
ben tekrar ısınabilir miyim bilmiyorum, yumusarmısım gibi gelmiyor ama yinede bilmiyorum
yüzünü görünce o çirkinleştiği anlardaki yüzü geliyor gözümün önüne
ürperti geliyor
ondan zaman istedim zaten ayrılma meselesi 2 aylık bir mesele
zamanın istediğim için umut barındırdı
zaman sonunda mutlaka döneceğimi düşündü ama ben aramak bile istemedim
sonunda yine kendisi aramaya üstelemeye basladı
inanın size yasadıklarımı anlatsam detayıyla iyi bile dayanmıssınız dersiniz
ama ben bunların hepsini unutabilirdim
eger bu aradan sonra bana dokundugunda eski duygularım depreşseydi
içim ürperseydi
özlediğimi hissetseydim dönebilirdim diyorum ama olmadı
travma gibi oldu bu 7 sene bende resmen
çok yoruldum çok usandım
ben daha nasıl anlatırım bilemiyorum
eski halimize tekrar dönebilir miyiz bunuda bilemiyorum![]()
ahh canım bi an kendi hikayemi okudum sandım.benimde 3-4 senelik ilişkimdi arada ayrılırdık ama tabi yaşımız kçüktü cahildik haliyle.bana tehditler savururdu onu bırakmamam için .kendine güvenleri olmayan erkekler böyle güç gösterileriyle ellerinde tutmaya çalışıyorlar.gerçi sende durum biraz daha vahim tartaklamış falan .tabiki insan bu durumda feci soğuyo.
benim anlattığım insan şuanda eşim .ve şuan o benim herşeyim hep yanımda bana yardımcı hayat arkadaşım benim o.
kendi hikayemi anlatmak istedim.hakkında hayırlısı olsun.ayrılıcaksan peşini inşallah en yakın zamanda bırakır.zorlada güzellik olmaz.
işte örneği..
mutlu sonla biten, krizli bir aşk hikayesi..
bu örnek yol gösterebilir size..
bebekleri dahi olmuş ya da olacak (MAŞALLAH), çektikleri sıkıntılara en güzel ödül RABBİM tarafından verilen..
daim olsun İNŞALLAH mutlulukları..
Birilerine ciddi /hayati konularda direktif verme konusunda hassasımdır.Ancak bir tek şey biliyorum ki 2,5 yaşına yaklaşan oğlum var.Onu ne kadar düşünüyorsam sizi o hassasiyette düşünerek fikrimi söylemek istiyorum.Sİzi sürükleseler ,tehdit etseler Allah aşkına sakın evlenmeyin.Evlenmeden önce bu kadar çirkefleşiyorsa tahammül kredisi bitmiş demektir.Bırakın ikinizin de karşısına başka kişiler çıksın.Bir de bazı şeyler olmuyorsa kadere bırakalım ne olur zorlamayalım bu kadar.Yok 7 yıl yok yazık olacak o yıllara.Giden gitmiştir ya gelecek o 7 yıllar.Onları kurtar güzel kardeşim.O dayak için ne kadar üzülsemde aslında hayır da şer arama sözünü anımsatıyor.Sevgi kırıntısı kalmasın geri dönmek için bahanen olmasın içindi.Ben onu fırsata dönüştür hayatından çıkar derim.Kendimi bu kadar akıl veriyor görmekten korkar oldum ama gerçekten üzüleceğini hissediyorum.İnşaallah maşaallah ile yürümez işler.Görünüyor şimdiden köy.[.............
işte örneği..
mutlu sonla biten, krizli bir aşk hikayesi..
bu örnek yol gösterebilir size..
bebekleri dahi olmuş ya da olacak (MAŞALLAH), çektikleri sıkıntılara en güzel ödül RABBİM tarafından verilen..
daim olsun İNŞALLAH mutlulukları..
Bir insanın kişiligi; aşıkken değil ayrılırken belli olur sözüne bir örnek daha, bu olayda adama ne kadar kızdığımı anlatmama gerek bile yok, akabinde ailesine kızdım, 7 senede o kadar hayalleri varmışta niye hayatlarına almamışlar seni hayatlarına almak derken nezaket konuşmaları belki ziyaretler falan, evlilik planınıda hemen yapmışlar koymuşlar önüne, belki baban vermicek, onlardada bi nasıl olsa verecekler havası var demek ki, sen kusurlu malsınya oğullarından başkası almaz, 1 aya sıkıştırılmış bi evlilik ki ben gelinliğimi 3 ayda seçebildim, düzelmezse bana söyle yok yüzümü eğerse evladım değildir bilmem ne hamaset edebiyatı, eee tamam evladı değildir güzel laflar sende bile bile lades diyip dul bi kadın olarak Türkiye şartlarında yeni bi hayata merhaba dersin, boşanma sürecindede çirkinliğin tillahını görürsün, sanada kızıyorum, beni bırakmıyo hık mık gibi tavırlar bana nedense kadınların egolarını tatmin etme yöntemi gibi geliyo, beni bırakamıyo, benden ayrılamıyo vs, bırakamıyoduda 7 senede kaç arpa boyu yol gittiniz, şehrine kadar gelmişsin işini gücünü ona göre ayarlamışsın en azından bi nişan bişey olur ailelerde bilir ki şehirde sahip çıkanın kapısını çalabileceğin insanlar olurdu, tutulacak yeri yok, eğer ciddiysen gerçekten ayrılmak istiyosan gider savcılığa verirsin bu adamı mesajlar vs de var, fiziksel şiddette var öldürmesinimi bekliyosun
dönmesini mi sağlamaya çalışıyosun??
bu örnek %1 bilemedin 2, bile bile lades diyenlerin örneği daha çok burda, tabi isterse bu riski alır konu sahibi
bak ben 9 senelik ilişkiden sonra evlendim, 1 aylık evliyim, eşime her türlü haksızlığı cadılığı yapmış olmama rağmen bir gün bile bana hakaret etmedi, yani çirkinleşmeyen çirkinleşmiyo, ya da bazı arkadaşlar başka konularda uzun ilişkilerin cılkı çıkıyo diye yazmıştı ona istinaden yazıyorum, bişeyin çirkinleşmesi ya da cılkının çıkması kişilerle alakalı bişeydir, kişi çirkinse çirkindir, şimdi seninkinin egosu incindi tek derdi dönmen, döndüğünde hele ki evlendiğinde hayatın zindan olacak istersen risk alır ya olmazsa dersin, istersen yeni ufuklara yelken açarsın, ben şahsen eşşek gibi bekleyeceksin gibi tabirler kullanan biriyle değil evlenmek selam dahi vermem