bütün parkinson hastası olanlara allah şifa versin bizimkinede yakınlarınada allah yardım etsin
canım öncede yazdım zor bir has
bizim dr şunu söylerdi parkinson öldürmez süründürür ve öylede oldu 25 yıl babamı süründürdüsenin kayın validen tam olarak hangi evrede bilmiyorum ama babam son 10 yılda ilaçlara bağımlı yaşadııı ve tam bir bağımlı gibiydi bu ilaçalrı almassa krizleri tutyorduuu satinde mutlaka alması gerekiyorduuu bir çok hastane ve dr görüştük beyin amliyatı olsun diye ama dr isterseniz yaparız ama geçici bir düzelme sağlar dedilerrr bizde cesaret edemedi kriskleride vadrı bu amliyatların(felçlik körlük gibi )ve malesef bu has uğruna varımızı yoğumuzu verdik (babamı 2001 kaybetik siğortamız son 5 yılda yapılmıştı )benim annem kendini babama adadı hiç bir şey yaşamdı ama bu şartlarda bile üçüncü bir kişye hep ihtiyaç oluyordu
ARKADAŞIM RABBİM YARDIMCINIZ OLSUNNNN
Allah yardımcınız olsun.Belki aile içinde bir işbölümü yapabilirsiniz.Mesela eltinle birlikte gitmek yerine bir gün o,bir gün sen gidebilirsin.Senin gitmediğin gün,eşin işten dönerken uğrayabilir.Böylece her gün aranıp sorulmuş,kontrol edilmiş olur.Tabii kendi işini kendi yapamayacak duruma gelirse daha farklı bir sistem oturtursunuz.
parkinsonun tedavisi arrtık mevcut.. bunu araştırın arkadaşlar... bir operasyonla normal hayatlarına dönüyor insanlar.. hepinize geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?