kayinvalidem sen gelme ne işin var dedi? çok üzüldüm görümcelerime karşı

mrymfyza

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2018
563
273
18
29
Herkese merhaba. hayırlı bayramlar, hayırlı geceler olsun inşallah.. direk gireyim sıkıntıma. izmirde eşimin halasının oğlunun düğünü var. ve eşimin ailesi sülalece orada olcaklar. biket bile almak üzereler. ablamın eşiyle benim eşim hala çocukları. bu evlenen de başka halasının oğulları. neyse. yani ablamda orda olacak. gorumcelerm eltim vs vs. bayram ziyareti sebebiyle herkes bizde toplandık. yemekler çaylar vs. derken düğünden bahsoldu herkes gelicez falan konuşurken kaynım da gelinim sende geleceksin dimi dedi. benden yaşca baya büyük. hep bana biricik gelinim der babam gibidir. tam o sirada kv herkesin içinde demesin mi ki. onun ne işi varmış düğünde otursun evde biz gider geliriz' dedi !!!!!! herkes vardı ama ve herkes duydu. sonra gorumcelerm eşim kaynim falan hayır anne biz bilet alıcaz tabi ki gelinimi de götürcem dedi. orda kv sustu. tabi bende sustum onlar öyle deyince. şimdi size sorum şu kızlar. eşim dedi ki annem konuşsun önmli olan benim kararım . ben seni uçakla yollarım sen merak etme dedi. kizlar hayatımda en büyük hayallerimin arasında uçağa binmek çok merak ediyorum çok :) ve bunu o kv kişisi biliyor. bile bile yapıyor . sizce gitmeli miyim ama çok heveslendim. herkes orda olacak çünkü. ablam da.. ama çok kırıldm tabi. sonra kv bana yalakalik yapmaya başladı ama konuşmadım hiç sadece sorunum bu değil inanın ki..

hosgorulu diger aile fertleri ortaligi toparlamaya calismis ama sonucta kayinvaliden sacmalamis ve seni kirmis.
soguk davranmak hakkindir. elbette git dugune. salla kayinvalideni, ablanla takil. nekadar önemsemezsen, okadar karisma hakki bulmaz kendinde.

ayrica; umarim bircok ucak seyahati takip eder ilk seyahatini, hemde upuzak güzel ülkelere :))

Git güzelce döktür kaynananın gözünün önünde. Başka zaman ise canın bi yere gitmek istemediğinde “ayy anne benim ne işim var oralarda” dersin.
Şunu anlamıyorum ya “bırak o konuşsun, istediğini söylesin bla bla blaa” konuşamaz öyle istediği gibi.

Olayın herkesin içinde olması çok iyi olmuş .. ha hiç olmasaymış daha iyiymiş ama herkes olaya şahit olmuş ..

Git çatır çatır da oyna :halay:

He herkes gitsin bi senin işin yok.
Kv gitmesin o zaman biri kalacaksa.

Kafana takma ortamdaki insanlar toparlamış zaten.
Eğlenmene bak.

Back
X