kayınvalidem sinirlerimi yıprattı

Benim kayinvalidem de ovunurdu surekli
ama harbiden de super yemek yapar

Ama Artik ovunemiyor
cunku boynuz kulagi gecti :)

Kizima baktiklari icin
her sabah gelip aksam gidiyorlar
mutlaka dolapta yemek bulundururum oglen isitip yerler

Simdi benden tarif aliyor
nasil yaptin diye soruyor
ve farkettim artik ovunmuyor

cunku 6,5 yasindaki oglum bile babaanne yemeklerin hic guzel degil
annem gibi yapamiyorsun diyor :=)

Esim de anne x boyle yapiyor sen de boyle yap daha guzel oluyor diyor :)

Son düzenleme:
Benim kayınvalidede aynı. Daha nişanlı bile değildik bana çok şanslısın bizim gibi bir aileye düştün dedi. Sanki beni sokaktan aldılar :) Şimdi bayramı bende geçiriyor evimdeki eşylarımı değiştirmiş bütün evi yeniden temizlemiş. Eşimede diyorki benim yemeklerimi özledin değil mi? Eşimde daphne85 de çok güzel yemek yapıyor, oda benim gibi yapamaz diyor bende evet anne siz benden 30 yaş büyüksünüz tabiki bir çok konuda benden daha tecrübelisiniz dedim :6: Kadın 50 küsür yaşında benimle sidik yarıştırıyor :9: Kendini öve öve bitiremiyor ama umrum değil altı üstü senede 10 gün ya kalır ya kalmaz azıcık keyfini sürsün. Çokda pırt yani :1:

Bence takma canım kendını yıpratıyorsun kendını uzuyorsun deymez hayat o kadar kısa ki boyle kucucuk seylere canını sıkıp kendını yıprattıgına deymez...
bu topigi 2-3 ay once acmıs olsan sana neler soylerdım ama son bıkac ayda yasadıklarımdan sonra boyle seyleri cok fazla kafaya takıp kendını mutsuz etme luksum olmadıgını anladım..
kayın validen kendını ovdukce gül gec tiye almaya calıs kendı canını sıkmakdansa bunu kendıne pozitife cevirebilirsin...

farklı açılardan bakmamı sağladınız kızlar çk teşekkür ederim beni doldurup fişeklemek yerine rahatlattınız. iyiki varsınız

canım öyle insanlar çok var.bende geçen kaynanamlardaydim.sofrayi hazırlıyoruz .(bu arada eltimle bir oturuyorlar.sağolsun oda kendini çok over) kaynanam ayran yapılacak dedi.bende sen yorulma ben yaparım dedim.yok şekerim benim ayranım güzel oluyor çocuklarım begeniyor dedi.kadın bi yaptı kimse beğenmedi :) eltim de sağolsun hemen laf yetiştirmese olur mu anne bunun gözü kalmıştır ondan olmadı diyor... aman ne takicaksin öyle insanları heee de geç kendi görgüsüzlükleri...

ben bayilirim böyle insanlara
cok basit bak
o söylesin söylesin sen hemen baska konuya atla
özellikle tahamul edemedigi seylerden bahset
ama bilsinki sen onun anlattiklarini dinlemiyorsun :)
ben denedim oldu :) tavsiye ederim

cnmm var öyle insanlar bizimde bir komşu herzaman herşeyini över çocuk koca ne gelirse aklına hiçbir zaman kötüsünü görmessin aslada söylemez.....
yemek pek güzel yapamıyor ama her zaman bayılırlar diye anlatır :6:
bence aldırma eğer çok sıkılıyorsanda anne çay koyuyimmi de... sonunda kızım anlatıyorum dersede anne sen her zaman hep kendini sülaleni övüyorsun yeni birşey değil ki herzaman yeni gibi dinlemem mi lazm tabi böle demeden sadece dinleyip umursamaz davranırsan daha iyi de sen bilin ama takılma bırak konuşsun var böyle insanlar akrabamızda var bizim oda ağzını açacaya kendini över :ssz: üzme kendini

Değer mi güzelim ya kafana taktığına şu bayram arefesi boşver gül geç..Benimki de dediğini anlatır durur ilk defa dinliyormuş gibi tavır takınırım..Napalım yaşlılar böyle övülmek ve sürekli pohpohlanmak istiyorlar :)

övünmesi dışında başka sıkıntınız yoksa çok önemseme,hıhıı annecim de geç:34:

Bu klasik kaynana tavrı, şaşılacak bir şey yok:) Dinleyeceksin, denecek yapacak bir şey yok...Mümkün olduğunca paylaşılan zamanı azaltmaya çalış, yolu nasıl olur bilmiyorum ama...Eminimki taşınma imkanın olsa taşınırdın, o yüzden taşınmayı önermemin bir anlamı yok. Ben karışmayan bir kayınvalideye hiç rastlamadım ve duymadım; mutlaka vardır diye ütopik bir hayalim var ama:))

Back
X