Kayınvalidem sürekli yalan söylüyor

Zararın neresinden dönerseniz kârdır.

Üzmeden , kırmadan kendi ruhunuza ve bedeninize uygun olanı yapın.

İlk bardak çayı verin odaya geçin uzanıp uyuyun.

İstediği bir yemek varsa tamam yaparız deyin. Yarım saat sonra anne malzemeler tezgahta sen yapiver ben çocuğu uyutayim , emzireyim ya da duşa gireyim gibi şeyler söyleyin.

Geri döndüğünüzde yapmamışsa hiçbir şey demeden makarna , sakata yapıp sofrayı kurun.

Böyle böyle öteleyin isteklerini

Hatta bebeğinizi arabaya koyup , "işlerim var iki saate dönerim" değip yürüyüşe çıkın.

Siz kendinize ne kadar değer verirseniz karşıdaki de o kadar değer veriyor, hiç şaşmaz bu.

Valla insan kendi değerini bilmezse inanın başkaları hiç bilmiyor. Tabi ki buyüklerimize saygılı olalım,sevmesekte aile oldugumuz içın kırmayalım etmeyelim ama bir yerde de hoop demek lazım yani. Size acımayana siz neden üzüleceksiniz. Bakın bencil olun biraz,bebeginiz büyüyene kadar önceliginiz bebek ve sizsiniz,kavga edin demiyorum. Sadece yönlendirin ufak ufak,eskisi gibi yapmayın. Geri püskürteceksiniz. Canım şunu istedi,anne mutfakta malzeme var yaparsan yiyelim deyip gecin. Canı istiyorsa yapsın. Kendinizi paralamayın herşeye yetişicem diye. Deneyin ufak ufak,inanın rahatlayacaksınız.

Anneniz yakınınızdaysa ya da sık sık size gelebilecek durumdaysa gelip sizde kalsa? Rahatsız olur mu böyle bir durumda kayınvalide?

Anneniz yakınınızdaysa ya da sık sık size gelebilecek durumdaysa gelip sizde kalsa? Rahatsız olur mu böyle bir durumda kayınvalide?
Evet olur . Zaten annen baban gelse onlara böyle davranmazsin diyor. Önce Allah sonra eşim şahit ben onlara ne saygısızlık ettim ne de onun dediği gibi sürat astim

Sana laf soktuğunda yada gıcıklık yaptığı zaman açıkça belli et tepkini seni baya enayi yerine koymuş ve elinde kullanıyor aynısının daha beterini yaşadım daha yeni evliydim birde sabrediyim dedikce tepeme çıktı hiçte sabretme surat as bi iş buyurunca işim var de yanında oturma konusma kocan varken böyle davranma ama eğer baktın böyle de olmuyor anlat kocana durumu kavga etmeden

Bunların çoğu kocamın gözü önünde oldu . İlk başlarda birbirimize yeni alışıyoruz belki ben abartiyorum yanlış anlıyorum diye kendimi avuttum sana çok geçmeden kendi gerçek yüzünü ortaya çıkardı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…