kayinvalidem tatil parasini bizden istedi

ehiste

Guru
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
186
34
318
kizlarr cok sinirliyim valla kayinvalimdeydik biraz once esimle konustular baya bi sonra geldi dediki yazin 3 ay tatil yapmak icin para istiyor ne sacma yaa kendi evi var kendi geliri var herseyi alio edio bizim ne evimiz var nede ben calisiyorum tek maasla gecinioruz bide para istiyo kendi tatili icn sinirdn kizardim bsi diyemedim valla oofff

olmadıgıvhalde nasıl istiyor kayın valideniz ne dengesiz bir tutumu var hani olurda paranız verişsniz oda eşinin anesi sonuçta ama yoksa madi durum istemesi çok garip

canim bende anlamadim ki nasil bi mantik bu kendisi gayet rahat yasio yani benim esimmde hemen tamm dedi ya belki ozman paramiz olmick durumumz kotu olabilir ayrica bizde tatile gitmeyi dusunuoruz nsl olck ya

1 yada 2 haftada degıl 3 ay tatıl yapıcak paramı ıstıyo.okadar para varmıkı sızde bır maas gırıyomus eve.madem esınızden ıstemıs nerden vercekse versın esınız.bunda sınır yapacak bısey yokkı nasılsa o parayı esınız bulup veremez.dolayısı ılede takacak bır durum yok.

kizlarr cok sinirliyim valla kayinvalimdeydik biraz once esimle konustular baya bi sonra geldi dediki yazin 3 ay tatil yapmak icin para istiyor ne sacma yaa kendi evi var kendi geliri var herseyi alio edio bizim ne evimiz var nede ben calisiyorum tek maasla gecinioruz bide para istiyo kendi tatili icn sinirdn kizardim bsi diyemedim valla oofff

3 ay nerde, nasıl tatil yapacak ki? yazlık falan mı var?

avsaya gidick cnm sezonluk kiraliyor evi yani tamamini degil ama 500 tl gibi para istio bizden ama bizde elimizdeki paraya gore hareket edioz eet tek maas giriyo eve

niye bişi söleyemedin ki kayın valdeinki canda siz ne siniz söleseydin eşine bende tatil yapmak istiyorum diye :53:ne saçma

valla orda bisi dmedim sinirden zatn sinirli bi yapim var ters konusurdm bya eve gelince konstum esimle dedi ki bana ne var normaal bisey anneme para vermek ben kendi ailemde gormedim hic benim bildigim aileler verir cocuklarina yardim ederler hadi borcu olsa hasta olsa anlicm para vermeyi ama tatl icin yani esim canimi sikma dedi vericm dedi yatti iste gidip

tamam evlat ailesinede gün gelir bakar, yardım eder. hastalık olsa neyse ama bu zevki sefa için. acil bi durum değil yani, olmasada olur. kayınvaldenin düşünmesi lazımdı, sonuçta tek maaşla kirada oturuyorsunuz..

Büyük ihtimal kayınvalideniz 3 ay ev kiralayacağım siz de gelirsiniz nasıl olsa diye 500tl. istemiş olabilir,ama 3 ay değil de parası yettiği kadarlık ev tutsa ya..
Düşüncesizce olmuş :44:

evet bende esime sakin bir sekilde anlattim konuyu neden vaeriyoruz nasil vericez dedim sıkısırz dedim bizde gitcez tatile sonuçta ama adam bana sert cikti ya sok oldum yani hayir birikmis paramiz vardi araba aldik birazda borcumuz var yani oda biliyo

bizde para vericz madem gidicm ozman bende h.sonlari fln ozman ama bence ozamanda dicek ki dolapta bosaldi bisiler alin isterseniz valla yazin bana afakanlar basick anlasilan bencede parasi yettigi kadar kalsin ama ben onunla geciremem tatilimi bi dk susmuyo surekli ayni seyleri anlatio cildidrm yani

o zaman o para sus payı olcak sen de biraz sıkıntılı ama kafan rahat bi tatil geçiriceksin ondan uzakta

bu durumları hiç anlamıyorum ya ben eksikliğinı çekicem ama kaynanam 3 ay tatil yapıcak yokya :47:

artik ilerde goriicez bide bana koyan sey biz evlenirken hic bisye yardimci olmamasi ne maddi ne manevi bide uatnmio ya para istrken yuh yani

Kaç sene yaşıcak şunun şurasında hem sürekli isteyen bir insan değilse bırak gitsin kadın tatile..bugün var yarın yok zaten...(kocan o parayı verecek belli evet kayınvalidenin yaptığı hiç ama hiç hoş değil hatta gıcık oldum ona ama o kadın senin kocanın annesi böyle düşün ve sinirlenmemeye çalış)

bu durumları hiç anlamıyorum ya ben eksikliğinı çekicem ama kaynanam 3 ay tatil yapıcak yokya :47:

bence esimde kabahat hemen tmm dio ilerde ne olck nerdn biliosun yani bakariz de belki de yani sacma ya evlenmedn oncede hep bole yapmislar hala devam ettrmeye calisiolar o parayi ona verdigi zmn evde savas cikick benim tarafimdn eminim

Kaç sene yaşıcak şunun şurasında hem sürekli isteyen bir insan değilse bırak gitsin kadın tatile..bugün var yarın yok zaten...(kocan o parayı verecek belli evet kayınvalidenin yaptığı hiç ama hiç hoş değil hatta gıcık oldum ona ama o kadın senin kocanın annesi böyle düşün ve sinirlenmemeye çalış)

o parayi verene kadar ztn bidaha konyu acmicm buyuk ihtimal bana surat yapick esim bi kac gun bunada ssinir olcm ben hataliymisim gibi sinirlenmemeye calisicm ama durm ortada

Back
X