- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi okyanus2701
Cık olmas melek te olsa olmas aynı evde. Güzel bi şekilde söyleseniz dinlemiyor mu temizlikle ilgili ama bilemedim çocuğa bakıyor sonuçta yaptığı doğru değil ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Temizlikle ilgili ben aşırı titiz olduğum için çok batıyor olabilir diye sakinleştiriyorum kendimi.Ama evde de huzur vermiyor sürekli peşimizden geliyor oyun oynuyoruz zırt pırt gelip biraz benle oynasın mı diyor söylüyorum ama tamam diyor ertesi gün yine aynıCık olmas melek te olsa olmas aynı evde. Güzel bi şekilde söyleseniz dinlemiyor mu temizlikle ilgili ama bilemedim çocuğa bakıyor sonuçta yaptığı doğru değil ama
Aynen kötülüğünden yaptığını sanmıyorum bende huyu bu.Sadece ben ve o aynı evde yaşamakta zorlanıyoruz sanırım temizlik konusunda.ciddi ciddi kaç defa konuştum ama ertesi gün yine bakıyorum peşimizden geliyorKamera yerleştirip bakıcı tutabilirsiniz. İçim elvermiyor derseniz de haftada 1-2 bir kadın tutun evi temizlesin o zaman. Kadın kötülüğünden yapmıyor böyle alışmış. Ciddi ciddi oturup akşamları çocuğunuzla baş başa zaman geçirmek istediğinizi anlatın, belki yapmaz.
Sen çocuğunu özlüyosun vakit geçirmek istiyosun o da alışmış sürekli yanında istiyor yani zor bi durum.Temizliğe gelince bez için bi çöp kutusu koy odaya canım buna atalım de güzelce. Çay lekesi için falan da anne buraya noldu silicem de anlayamadım ne lekesi olduğunu de belki alınır dikkat eder. Onun için de zor bu yaşta hem çocuk bakıyo belki düşünemiyodur yapmayı falan kötü niyeti yoktur.Allah yardımcınız olsunTemizlikle ilgili ben aşırı titiz olduğum için çok batıyor olabilir diye sakinleştiriyorum kendimi.Ama evde de huzur vermiyor sürekli peşimizden geliyor oyun oynuyoruz zırt pırt gelip biraz benle oynasın mı diyor söylüyorum ama tamam diyor ertesi gün yine aynı
O zaman vereceksin çocuğu bakıcıya , göndereceksin kayinvalideni evine . Kadın düzenini bozup sana geliyor ,beğenmiyorsan çözümünü yazdım . Ayrıca sen elinde bez tiptitiz :) gezen kadinlardansin, kimseyi begenmezsin :)
bakıcıya vermeme sebebimi yazdım ama görmedin sanırım :) E bozmasın düzenini gelsin gitsin evi yakın kendisi kalmak istiyor.Ben çocuğuma bak demedim kendisi teklif etti.Hatta en baştan konuştum ben böyle biriyim sende tanıyorsun beni sorun yaşamayalım sonra dedim yok ben sen nasıl istiyorsan öyle yaparım dedi ve..sonuç bu.Ayrıca beğenilecek insanları beğenirim.Sadece fazla titizim böyle alışmışım elimde değil bende gereksiz buluyorum bazen ama kendime engel olamıyorum bunun alay edilecek nesi var anlamadımO zaman vereceksin çocuğu bakıcıya , göndereceksin kayinvalideni evine . Kadın düzenini bozup sana geliyor ,beğenmiyorsan çözümünü yazdım . Ayrıca sen elinde bez tiptitiz :) gezen kadinlardansin, kimseyi begenmezsin :) bence kayinvalidene iyi davran :)
Eşinize sözünüz geçmiyor ama siz kayınvalidenize söz geçiremediğiniz için dertleniyorsunuz. Başka bir konuda da söylemiştim erkeklerle savaşmak yerine kadınlarla savaşmak daha kolay geliyor galiba. Eşinize hayır efendim ben bakıcı istiyorum bakıcı tutacağız diyemiyorsanız ama çocuk baktırdığınız kayınvalidenizin elli yıllık hayat tarzını değiştirmek istiyorsunuz. YanlışsınızOnu da eşim istemiyor.Bakıcılara güven olmaz diyor.Dayanamayacaksan kreşe verelim diyor e bende kreşe vermeye kıyamıyorum küçük diye
Yanlış anlaşılmışım.Ben kayınvalidemle savaşmıyorum onu değiştirmeye çalışmıyorum zaten kötü niyetli değil (temizlik konusunda) onu da biliyorum.Ben sadece Anlatıp rahatlıyım dedim :) dertler paylaştıkça azalır derler ya benimki o hesap.Eşimle de savaşmak gerekirse savaşırım ki savaşırsam kesinlikle kazanırım.Ama söyledikleri de mantıklı geliyor haksız sayılmaz.Ancak söylemek isterim ki hayatın olağan akışına genel bir penceren baktığımızda bakış açınızı çok doğru buluyorum yorum için teşekkürlerEşinize sözünüz geçmiyor ama siz kayınvalidenize söz geçiremediğiniz için dertleniyorsunuz. Başka bir konuda da söylemiştim erkeklerle savaşmak yerine kadınlarla savaşmak daha kolay geliyor galiba. Eşinize hayır efendim ben bakıcı istiyorum bakıcı tutacağız diyemiyorsanız ama çocuk baktırdığınız kayınvalidenizin elli yıllık hayat tarzını değiştirmek istiyorsunuz. Yanlışsınız
Yok alay etmedim ,beni de ilgilendirmez zaten .bakıcıya vermeme sebebimi yazdım ama görmedin sanırım :) E bozmasın düzenini gelsin gitsin evi yakın kendisi kalmak istiyor.Ben çocuğuma bak demedim kendisi teklif etti.Hatta en baştan konuştum ben böyle biriyim sende tanıyorsun beni sorun yaşamayalım sonra dedim yok ben sen nasıl istiyorsan öyle yaparım dedi ve..sonuç bu.Ayrıca beğenilecek insanları beğenirim.Sadece fazla titizim böyle alışmışım elimde değil bende gereksiz buluyorum bazen ama kendime engel olamıyorum bunun alay edilecek nesi var anlamadım
Bu nezaket için ben teşekkür ederim.Yanlış anlaşılmışım.Ben kayınvalidemle savaşmıyorum onu değiştirmeye çalışmıyorum zaten kötü niyetli değil (temizlik konusunda) onu da biliyorum.Ben sadece Anlatıp rahatlıyım dedim :) dertler paylaştıkça azalır derler ya benimki o hesap.Eşimle de savaşmak gerekirse savaşırım ki savaşırsam kesinlikle kazanırım.Ama söyledikleri de mantıklı geliyor haksız sayılmaz.Ancak söylemek isterim ki hayatın olağan akışına genel bir penceren baktığımızda bakış açınızı çok doğru buluyorum yorum için teşekkürler
Bebek bezleri oda da koku yapar bir kere. Eve geldiğinizde slm verır off bu odada çok kötü bir koku var çiş gibi deyin. Herhalde tekrarlamaz . Ama bu hakikaten çocuğun saglıgı içinde sıkıntılı Yapacak birsey yok 3 yaş olana kadar sıkın dişinizi . Benim annem bakıyor. Senelerdir. Bir keresinde rıca ettımkı Kv 2 gün bile bakmadı. Şukredın bu nokta da..üstelik siz istıyorsunuz dıye degıl kendi isteğiyle bakıyorEve gelen yardımcım var zaten.Ben sadece anlık şeylerden bahsediyorum duvara çay dökülmesi bebek bezlerinin odada biriktirilmesi yediklerini makineye koymaması gibi...Üstelik tek sorunum temizlik değil ki evde de rahat vermiyor sürekli peşimde
Temizliğin dışında bide sürekli peşimde olması var oğlumlaMadem bakıcı işi mümkün degil,kreş için de cidden erken daha çok minik yavrunuz, mecburen katlanacaksınız, kvnizi kusturmeyin.
Evin temizliği hallolur ama kv küserse çocuğunuz yabanci ellerde kalir,ne gerek var
evet yatılı kalıyorKv yatili mi kaliyor orasini anlamadim?
Bide sadece temizlik değil sorun oğlumu 22:00 de uyuyor sonra ben temizliyorum evi tabi çok yorucu oluyor ama evladım için dayanmaya çalışıyorum.Ama evdede huzur vermiyor habersiz misafirler sürekli peşimde olması vs..kendi evimde utanmasam kendimi odaya kilitlicemKayinvalidem bir ayligina misafirlige geldiginde bana eve gelir gelmez butun pencereleri acasim geliyordu. Kadin mi kokutuyor, hayir degil tabiki ama ev gun boyu havalandirilmayinca bide kahvalti falan yenilmisse havasi farkli olur tabi. Oda kokulari tavsiye ederim, kokuyu ceker.
Ayrica sizin evinizde koskocaman bir insan yasiyorsa o uc gun boyunca, elbette biraz evin duzeni degisir. Kalabalik gorunur. Nebilim onun ufak tefek esyalarida etrafta olur.
Mizmizlik yapiyosunuz gibi geldi bana, nekadar anlasamda duzeninizin degismesinden rahatsiz olmanizi, buna alismak zorundasiniz. Kendinize eziyet cunku bu durum.