selam kızlar,
11 aylık bebeğim var ona haftada 3 gün kayınvalidem bakıyor ve bizde kalıyor .Ama ben çıldırmak üzereyim.O kadar zıt karekterleriz ki.Örneğin; Ben olması gerekenden daha titizim(elinde bezle gezen temizlik hastalarından) Kayınvalidemde şansıma bir o kadar pis.işten bir geliyorum duvara çay döker silmez,odası zeytin çekirdekleri ekmek kırıntıları dolu.mutfak çay lekeleri olmuş bebek bezleri yerlerde allahım çıldırcam.Ben curcuna kalabalık sevmem.Yalnız olmayı severim.O da tam tersine bayılır kalabalığa işten geliyorum hop görümcemler gelmiş kayınpeder gelmiş benim haberim yok. işten geliyorum çocuğumu bana vermek istemiyor biraz daha dursun diyo olmaz özledim ben diyorum alıyorum oğlumu bu defada sürekli yanımıza geliyor Napıyorsunuz ne oynuyorsunuz yav bi huzur vermiyor.Sürekli peşimize geziyor biz nereye o oraya.Söyleyince de e ben sana yardım olsun diye arkanda geziyorum diyor kötü niyetim yok diyor .Ya bana yardım etmek istiyorsa gitsin önce odasını temizlesin ne bileyim iki kap yemek yapsın daha hayra geçer ona da söylüyorum ama tamam diyor haklısın diyor ertesi gün yine aynı.Sinsi bi karekterde değilim aman ayıp olmasın demem rahatsız olduğum herşeyi anında güzel bir dille söylüyorum ama anlamıyor o bizdeyken heryer kokuyo gibi geliyor kendi evimden tiksinir oldum .Sizce ben mi çok abartıyorum bunlar küçük şeyler mi ?Artık arkadaşlarımda bıktı beni dinlemekten sizden başka anlatacak kimsem yok uzun oldu nolur kusura bakmayın.Napıcam ben ya...