nişan sonrası düğün üstü erkekler için anneleri birden çok değerli oluverir. kaynanalar içinde oğulları paylaşılmaz olur.
dikkatli davranın. hiç üzerinde durmayın ve o tür konulara girmemeye çalışın.
askerlik mevzusu açıldığında o gün gelsin duruma göre bakarız deyip geçiştirin.
herşeye cvp verdikçe siz zor durumda kalırsınız.
annesi de çocuklaşıyorsa sizde ona göre hareket edin elbet sıkılacaktır.
sorunsuz bir nişanlılık dönemi geçirmeniz dileğiyle....
içi dışı bir fazla samimi bir bayan ve fazla cıvıl cıvıl demek ki..
sizde ona kanınız kaynıyor gibi davranın. ama fırsatınız yokmuş gibi de sallayın.
çünkü siz dürüst davranınca da sizin samimiyetsiz olduğunuzu düşünmüşler.
gerçekten büyütülecek dert değil. sizde onların nabzına göre şerbet verin.
arkadaşım sadece sana şunu söylüyorum o kadından çekeceğin var sana şimdiden sinyal verıyorlar ana oğul.sen de görüyorsun lakin emın olamıyorsun..hiç yanılmıyorsun evet evlenınce o kadın bir kıskançlık krızınden öbürüne geçecek hayatı sana zindan edecek ve nişanlının söyledıklerıne bakarsak o da annemı nıye üzüyorsun diye seni üzecek bi nevi sen o kadının uzerıne kuma gıdıyorsun haberın olsun...
şimdi sana yol yakınken ayrıl diyecek buradaki deneyımlı hanımlar amma velakın sen tabıkı de bizim lafımızla nişanlından ayrılmayacaksın onun için bekle ve gör diyorum ha bir de Allah yardımcın olsun
kaynanan cadalozun önde gideni ve çok basit bir kadın yyok bana mesaj atmadı yok bılmem ne ya taş yerınde ağırdır 50 yasında kadınsın nelerden bahsedıyorsun dıye düşünüyor insan ister istemez...
ne demek evlenınce ben eşimden ayrılıp sızle yaşıycam ve nişanlın bunu sıze söyleyebılecek kadar da enteresan yanı bı nevı tepkınızı mı ölçüyor?evet desenız kabul mü edecekti ki? ay kusura bakma valla böyle kaynana haberı okudukca sinirden bir hal oluyorum..
benım annemde babam askere gıdınce babannemlerle kalmış sankı ne varsa kendı evı vaar köyü vaar ve babanem annemı evınden kovmuş ben bebekmişim...su anda annem ve babam ayrılar babanne faktörü yüzünden onun için hiçbir babaanneden ve kayınvalıdeden hazzetmıyorum
hayır ben nişanlımıda anlamıyorum bir hafta başka bir şey diyor bir hafta başka birşey...Net bir şey söylese derim bu bana uygun değil ama okadar lafı söyleyen kişi kalksın sadece bir hafta geçince bence ailelerle ayda bir görüşülse yeterli yoksa evlenmesin erkekler desin...Benim ailesini yok saymak gibi bir amacım yok ama burda neler okuyoruz yani bana da , ona da, ailesine de yazık kimseyi yıpratmaya gerek yok yani eğer ki kafasındaki düşünce önce ailemse:26:
bu kaynana cadılarına oğulları evlenmeye kalkınca ne oluyor anlamıyorum biranda pek bir kıymetleniyorlar elin kızı geliyor oğlumu alıyor tripleri falan benim kaynana benden önce oğlunu sallanmazdı bile şimdi oğlumda oğlumsende hazırlıklı ol evlendikten sonra çok başın ağrıyacak ( ALLAH KOLAYLIK VERSİN
siz orada ona kızım sana söylüyorum gelinim sen anla demişsiniz abınızı yengenızı örnek vererek ama o da sıze aynını yapmışbence yanı senın aılenle ayda bır görüşsülse yeterli demeye getırmışde olabılır..ama kendı annesı olunca vay benım annemı dışlıyo musun oluyo
ben de mlcktk nin yorumuna üzülerek katılıyorum Gülçin.
başından bir evlilik geçmiş ve kaynana gazabına uğramış biri olarak diyebilirim ki; kaynanan çocuk ruhlu biri.
ve malesef sana kabullenmesi zor gelecek belki ama, anasına bak kızına al yerine anasına bak oğlunu al demek lazımmış veya her ikisi de doğru diyeyim.
yani nişanlından da annesinin çizgisinde tavırlar görmen muhtemeldir evlendikten sonra.
eğer çok aşıksan nişanlına, devam et yaşa ve gör derim. bazen insan sadece yaşayarak anlıyor hayatı. yok eğer daha derlitoplu düşüncelerle evleniyorsan, hem sevgi hem mantık gibi, herşeyi yeniden gözden geçir derim. şu bir iki paragraf anlattıkların bile çok önemli sinyaller.
ve son olarak mutlaka, ailenden birileriyle durumu açıkça paylaş, endişelerini belirt.
Aynı evde mesajlaşma olayı ne kadar saçma ya hayret ettim.Anladığım kadarıyla siz fazla sıkı fıkı olmak istemiyorsunuz eşinizin ailesiyle mesafeyi korumak istiyorsunuz bana görede haklısınız.Kaynana şimdiden başlamış çocuklaşmaya ee oğlanda anneci ilerde ne olur bilemeyeceğim :) Hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?