Kayinvalidem ve eltim ;( bana yardim edin kizlar lütfeenn ;((

Cok geliyor dilimin ucuna ama cesaret edemiyorum. Kendi kendimi yiyip bitiriyorum. İkinci cocugumu hemen yapmak istedim ama olmuyor :KK43: bi olsa goturmeyecem oraya gelip gorsunler
Hayir bence soylemelisin ayrimcilik boyle surup giser yoksa sen kendini yiyip bitirecegine icini dok kv kendini yiyip bitirsin. Ne o oyle yemek tasittirmalar falan

Hayir bence soylemelisin ayrimcilik boyle surup giser yoksa sen kendini yiyip bitirecegine icini dok kv kendini yiyip bitirsin. Ne o oyle yemek tasittirmalar falan
Soylemekte istiyorum soylersem kiskanc gibi gozukmekte istemiyrm. Gercekten kiskanmiyorum anlamiyorum sadece neden bana oyle davrandilar ben onlardan kac yas kucugum beni anlayacaklarina kustuler hep bana bosver diyor kayinvalidem eltilerim birsey yapinca ben onlarin ablasiyim sanki

Cok geliyor dilimin ucuna ama cesaret edemiyorum. Kendi kendimi yiyip bitiriyorum. İkinci cocugumu hemen yapmak istedim ama olmuyor :KK43: bi olsa goturmeyecem oraya gelip gorsunler
Soylemekte istiyorum soylersem kiskanc gibi gozukmekte istemiyrm. Gercekten kiskanmiyorum anlamiyorum sadece neden bana oyle davrandilar ben onlardan kac yas kucugum beni anlayacaklarina kustuler hep bana bosver diyor kayinvalidem eltilerim birsey yapinca ben onlarin ablasiyim sanki

Profilinde yazan yaş doğru ise, 22 yaşındasın, zaten 1 çocuk yapmışsın, çok acele etme ikinciye derim naçizane.
Eşinle iletişiminiz iyiyse, seni ailesine ezdiren bir insan değilse, çekinecek hiçbir şeyin yok.
İster kıskanç desinler, ister bilmem ne desinler, ben düşüneceğime onlar düşünsün der sorarım şahsen.
Hiç de umurumda olmaz gerisi, gözümü dikerim gözlerinin içine, pat diye gelişine sorarım hem de, öyle kala kalsın, kem küm etsin diye düşünme fırsatı bile tanımam karşımdakine.

Yeni doğmuş bebek 3 -6 yaşındaki çocuğun eline verilir mi el insaf.

Ay ne kadar cahillik. Ben görümcemin kızını allah korusun düşürürüm diye hala kucağıma alıp sevemiyorum içim gidiyor el kadar çocuğa vermek ne demek!!! Boşver sen allahlarından bulsunlar. Neden gelmiyorsun dersler küçük çocuğum var allah korusun gözümüzden kaçar bebeği kucaklamak ister olmadı mikrop taşır ben o cahilliği yapamam korkarım vebalden dersin.

Boşuna kendinize dert ediniyorsunuz. Böyle olaylarda genelde zamano gelince lafı cakacak ortam oluşur. Kendinizi bu kadar fişeklemeyin ne gerek var. Relax olun. Hem öyle daha tatlı oluyor :süslü:

Mesela nasil laf sokayim canim ? Cok icimde kaldi her kayinvalideme gittigimde agliyordum cocugumu benden alip onlarin eline veriyordu hakgecmesin diyordu birde :KK43:, simdi bu bebege kimse kiyamiyor tabi kayinpederimin yegeni eltim bu arada :KK43:
Anaam valla kendimi gördüm sende :KK17: salla gitsin kuzum sıkma o güzel canını bebişinin keyfiniı çıkar bn öle yapıyorum şahsenn:KK48:

Aaaa hak gecmesin diye sende bebegi elden ele dolastir diyecegim cocuga yazik.cok orali olma bence burak onlar keller fodullar birbirlerini agirlasin.uzak dur.ama bu arada da kafana takma onlari, yoklarmis gibi

artık sorma
o anda yaa cok kıymetlı oluyor ınsanın ıcı tıtrıyor dımı ... bende boyleydım ıste sende kendımı gordum saglıkla sıhhatle buyusun ınsallah kımsenın kucagına vermeyın kucucuk bebek o allah korusun deseydın cuk dıye yerıne otururdu
ama artık gectıııı

Merhabalar kizlar.. Sinirlerim iyice bozuldu ve belki burda bana yardimci olursunuz diye anlatmak istedim. Benden buyuk iki eltim var ve ben en kucukleriyim. Kv ve iki eltim ayni apartmanda oturuyor ben onlardan biraz uzagim. Ben dogum yaptigim zaman 20 yasindaydim ve herkes gibi bebegimi herkesin kucagina almasini istemiyordm soylememe ragmen kv dem eltilerimin cocuklarina veriyordu en buyukleri.alti yasinda onlardan kucuk toplam bes (canavar gibiler) kucagina verip duruyordu ve ben istemiyorum diye acikca soyledigim icin eltim bebegimi bakmaya hic gelmedi. Kaynimda gelmedi. Simdi eltim dogum yapti bende buyukluk bende kalsin diye yine gittim ama bir gormeniz lazim bebegi kimseye tutturmuyorlar kaynanamda dahil herkeste bir ozel hizmet ilgi gormeniz lazim. Sizce kayinvalideme neden bana oyle yapmistiniz diye sorayim mi ;(

Direk yüzüne Hönk diye söyleme
Malum adın Gelin :KK45: Dolayli yollarla sok laflarini kus butun birikimini :kusmuk::halay::halay:

belliki üzerinden bayaa zaman geçmiş.
bu kadar ısrarla üstünde durup bol üzgün suratlarla kederli konu açmanın ne gereği var.
vallahi size yazık ondan söylüyorum.
yoksa hep birlikte üzülelim kederlenelip. ama faydası yok.
biraz dik durun ya hu.
yeri geldiğinde lafını sokar geçersin. hala bu neyin üzüntüsü bu kadar.

Amaaan tek derdin bu olsun gitmeyiver olsun bitsin almada çocuğu aline yapan yaptığına utansın hic canını sıkma boyle şeyler için mutlu ol ki bebis te mutlu büyüsün;)

Ayni duruma ben dustum kisaca anlatayim disarda kv ile eltiyi gordum ayakkabi aliyolar gittim yanlarina dedin ayakkabimi begeniyosunuz hic kv demiyo gelsebde al biliyorum ama eltiye o aliyor orda suratimi eksittim yanimda komsum vardi ses etmedim . Diger gun actim telefonu icimidoktum ayrimcilik yaptigini soyledim bende kiskanc gorunmemek icin iki senedir susuyodum dedim ona hersey var bana yok gibi herseyi izah ettim kavga ile degil kırfın oldugumu belirterek , neyse bi iki gun sonra gittik oraya getirdi dedi kizim al bu parayi parda 500 lira kendine biseyler al ben bazen akil edemiyorum bazi seyleri. Yani anlat seni saf gormesinler derim

Profilinde yazan yaş doğru ise, 22 yaşındasın, zaten 1 çocuk yapmışsın, çok acele etme ikinciye derim naçizane.
Eşinle iletişiminiz iyiyse, seni ailesine ezdiren bir insan değilse, çekinecek hiçbir şeyin yok.
İster kıskanç desinler, ister bilmem ne desinler, ben düşüneceğime onlar düşünsün der sorarım şahsen.
Hiç de umurumda olmaz gerisi, gözümü dikerim gözlerinin içine, pat diye gelişine sorarım hem de, öyle kala kalsın, kem küm etsin diye düşünme fırsatı bile tanımam karşımdakine.

Yeni doğmuş bebek 3 -6 yaşındaki çocuğun eline verilir mi el insaf.
Evet canim 22 yasindayim. Dogum yapip odaya geldigim an kabus gibiydi bes tane kucuk cocuk kimi kiskanmis agliyor kimi daha dunyaya geleli yarim saat bile olmayan bebege parmagiyla yuzunu mincikliyor. Cok kotuydü gercekten. Ama simdi neden ona boyle yapmiyorlar anlamiyorum. O kucukmuş ..

belliki üzerinden bayaa zaman geçmiş.
bu kadar ısrarla üstünde durup bol üzgün suratlarla kederli konu açmanın ne gereği var.
vallahi size yazık ondan söylüyorum.
yoksa hep birlikte üzülelim kederlenelip. ama faydası yok.
biraz dik durun ya hu.
yeri geldiğinde lafını sokar geçersin. hala bu neyin üzüntüsü bu kadar.
Canim ben dogum yaptigimda huylarinin oyle oldugunu dusunmustum. Ama eltim yeni dogum yapti ve bana davranislariyla ona olan davranislari cok farkli. Eltim onun cocuguna bebegi verirken ben izin vermiyorum dedigim icin bebegimi bakmaya gelmedi hic hediyesini bile orda verdi. Ama simdi kendi cocugunun esyalarina bile dokundurmuyorlar.

Ayni duruma ben dustum kisaca anlatayim disarda kv ile eltiyi gordum ayakkabi aliyolar gittim yanlarina dedin ayakkabimi begeniyosunuz hic kv demiyo gelsebde al biliyorum ama eltiye o aliyor orda suratimi eksittim yanimda komsum vardi ses etmedim . Diger gun actim telefonu icimidoktum ayrimcilik yaptigini soyledim bende kiskanc gorunmemek icin iki senedir susuyodum dedim ona hersey var bana yok gibi herseyi izah ettim kavga ile degil kırfın oldugumu belirterek , neyse bi iki gun sonra gittik oraya getirdi dedi kizim al bu parayi parda 500 lira kendine biseyler al ben bazen akil edemiyorum bazi seyleri. Yani anlat seni saf gormesinler derim
Bende sadece bi kere oyle birsey yasamistim. Senin gibi uyarmistim sonra davranisi duzeltmisti. Ama simdi ben eltim icin birsey diyecek olsam hemen bi savuaya geciyor bi tavir aliyor anlamiyorum kotu birseyde gecmedi aramizda.

Valla bendede gorumce vardi seninki gibi tutup tutp cocuklarina veriyodu 2 laf soktum veremiyo artik. Bazilarinin beyni basmiyo illa alttan alttan laf yicek:ıslık:

Back
X