Kayinvalidem ve eltim ;( bana yardim edin kizlar lütfeenn ;((

Evde en kucuk benim bana al gotur diyorlar tabagi tutuşturuyorlar elime :KK43: tamam hadi gondersinler ne yaparlarsa yapsinlarda o hamile cani cekmistir. O hasta asagiya inemez diyorlar. Ben hamileyken halim olmuyordu kimse aç misin demiyordu. Dogum yaptim anneme sende kalma dedi resmen tek kaldim. Dikislerim dusmemisken oraya cagirdilar oturamiyordum bile kimse bana bu kiz hastadir demedi neden gayet iyi oturup kalkan yegenlerine kiyamiyorlar

Sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmez. Küçücük yaşında uğraştığın seylere bak. Hayır demeyi acilen öğrenmelisin.

Haksizlik her evde oluyo bende de aynı.benim bebegime bisey almadılar heveslenmediler eltim doğum yaptı daha 7.ayda aaa bu çok güzel bebeğe alalim diye benim yanımda hem de aldılar. çantasını birlikte hazırladılar.bana sormadilar bile.doğum temizliğimi kendim yaptım kaynanam diyodu ki yap yap iyi gelir doğumun kolay olur yardım edeyim demek yok.yani her yerde var çalışırsın zamanla.

Bence siz ilk başta sakındığınız için akıllarınca size böyle bir tepki ile yaklaşıyorlar.
Ama sizin verdiğiniz tepki doğal 6 yaşındaki çocuğa bebek vermek te neyin nesi !!!
Hangi kafayı yaşıyor bu millet

Bence siz ilk başta sakındığınız için akıllarınca size böyle bir tepki ile yaklaşıyorlar.
Ama sizin verdiğiniz tepki doğal 6 yaşındaki çocuğa bebek vermek te neyin nesi !!!
Hangi kafayı yaşıyor bu millet
Alti yaşi gectim canim en buyüğü altiydi 3 ve ondan biraz daha küçügüne vermislerdi. Bilmiyorum o zaman ney farkliydi anlamadim.

Haksizlik her evde oluyo bende de aynı.benim bebegime bisey almadılar heveslenmediler eltim doğum yaptı daha 7.ayda aaa bu çok güzel bebeğe alalim diye benim yanımda hem de aldılar. çantasını birlikte hazırladılar.bana sormadilar bile.doğum temizliğimi kendim yaptım kaynanam diyodu ki yap yap iyi gelir doğumun kolay olur yardım edeyim demek yok.yani her yerde var çalışırsın zamanla.
Aynen canim banada kimse yardim etmedi. Kendi annem yapiyordu artik utaniyordum devamli annemi cagirmaya. Genelde kendim yapiyordm. Son zamanima kadar devamli evi döküp temizlerdim dogum yaptigimda temiz olsun diye.. Ama kayinvalidecim cikip cikip temizliyor. İste bir suru işi oluyor filan diye bizi anlatiyordu bende dedim ben hep tek kalmistim ya annemde kalamamisti herseyi mecbur eşim yapti ilk gunler sonrada ben dedim. E sen uzaktaydin gelemiyordm dedi. Uzakta dedigi yurume 15 dkda gelir.

Sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmez. Küçücük yaşında uğraştığın seylere bak. Hayır demeyi acilen öğrenmelisin.
Zaten diyemedigim icin hep boyle oluyor. Hep temizlikte zor zamanda ben yeme icme gezmede onlar.

Back
X