kayınvalidem ve gebelik sıkıntıları

8 aylik hamileyim benim ne kaynana ne kayinpeder bir kere bile bi ihtiyacin var mi cocuga bisey aldiniz mi? diye bile sormadilar hatta annem besigini ben alicam dedi eşim istemedi(cünkü ailesinin umru olmadigi icin küçük düşuyordu)ama saģolsun aldi annem baska neler neler.biraksam alirdi herseyini de ben izin vermedim.madem senin kaynanan almak istiyor birak alsin butun pahali seyleri aldir bazen de eşine düsuyor iş.ben hamile degilken kayinpeder artik bi cocuk yapin kiz olsun adinida fatma koyucam demisti eşim hemen babasına 3 tane cocuguna adini koydun yetmedimi birak onada bende koyuyayim adini dediadamin icine dogdu zaar simdi kizimi bekliyoruz.Ama eminol misafir bile soruyor aldinmi bebegin esyalarini eksiklerini dior kayinvaliden bir misafir kadar bile olmayip sormuyor ya o daha cok koyuyor bosver.zaten uzaktalarmis herkes alsin hevesini.

ay canım güldürdün valla haklısın ben mi bilcem
Ay şöyle durumlar için çocuk nakli olacak al sen doğur sıkıyosa diycen. Bu ne yaa. Çocuk diye başının etini yerler, hamile kalırsın erkek olsun diye bıdı bıdı yaparlar, doğurursun kendilerine anne dedirtmeye çalışırlar.. Ne düşüncesiz insanlar var yahu bırakın şu gelinler mutlu olsun ki oğlunuz da mutlu olsun. İlla çomak sokacaklar.

çok doğru gerçekten en başından beri her mevzunun içindeydi. düğünden sonra kaç gece otelde kalacağımıza bile karar vermeye kalktı. bıraksak aramızda yatacak o derece

Bi gün gelde alısveris yapalim deyin .Şu eksik bu eksik hergün bisey ısmarlayın .Krem bebe sampuani fln filan ısmarlayın marka verin .Nolur sanki..Rahatlasın kadın ona da yazık.

Bi gün gelde alısveris yapalim deyin .Şu eksik bu eksik hergün bisey ısmarlayın .Krem bebe sampuani fln filan ısmarlayın marka verin .Nolur sanki..Rahatlasın kadın ona da yazık.
canım onu kabul etmiyor etse ne ala birlikte yaparız ama öyle değil ben üç çocuk büyüttüm sen bilemezsin ben hallederim her şeyini sen bana bırak diyor.

Bırak herseyi alsın ne güzel. Soruyorsada bi iki bişey söyle yeterli

hamilelik psikolojisi .ne güzel kadıncağız ilggileniyor sizinle.... bırakın alsın ne güzel işte........aramasa sormasa sormadı olur.keyfini çıkarın.biraz iyi tarafından bakın

Kv deyince sinirlerim kalkıyor sonra kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum

Yorum yapamadım bak o derece

Beterin beteri var benimkinin bir iğnesi yok görümcemin çocuklarının kıyafetlerini istemiyorum ihtiyacı olanlara verin dediğim halde kullan diye getirdi sonra da bebeği sahiplenmeye çalıştı bana sadece emzirmek için verdi, kucağa alışmasın diye kimse almasın istedi ama kendi kucağından indirmedi. İnanın böylesi çok daha sinir bozucu

Allah sabır versin canım haklısın gerçektn daha fazlası olmaz derken hep daha fazlasına şahit oluyor insan.

acıkcası insanın üstüne bukadar geliyorsa lafıda hakediyor. sen zaten dogurmussun büyütmüssün anne benim bebegimle annesi gibi ilgilenmeyi bırakta ben kendi basıma yasayayım o mutlulugu de.
sen simdiden orta siddette belli et . o düsünsün . güzel canınıda sıkma. bebişinde streslenir. izin vermessen biraey yapamaz inşallah
benim oglan üç aylık kıyafet dogumdan önce biraz almıstık . sonra kb kp de ayagı almıs bir ay sonra tekrar almıslar üç dört takım . ve bebekler hızlı büyüyor cok az giydi . ilk gözüme batmıyodu ama baktım bebegim kıyafetleri giyemeden büyüyor evde car diyede bi gidip alamadım . biz alıcaz siz almayın kıslık dediğin halde almıslar cok sinirlendim . eşim nolcak felan dedi ama sonra anne babasına söyledi bende ayrıyeten söyledim biz biraey alamadık daha dedim. gecenlerse kp oyuncak sepeti bakıyodu hayır baba alma dedim. ben gidip alcam

Ahanda yine kendi doğuracak sanan bir kaynana daha..
Asabileşiyorum okudukça yahu..
Emzirmeye kalkan kaynanalar duydum ben.. Kafam iyice uçuyor gördükçe..

sonum aynen böyle olacak gibi duruyor canım malesef benim kaynanam konuşmakla ikna olmaz illa kalp kırılacak o zaman da günlerce ağlar yine dünyayı bana dar eder artık gidişe göre birinden birini tercih edeceğim

Ahanda yine kendi doğuracak sanan bir kaynana daha..
Asabileşiyorum okudukça yahu..
Emzirmeye kalkan kaynanalar duydum ben.. Kafam iyice uçuyor gördükçe..
emzirmek mi Allah korusun çıldırdığım nokta olut onu da yapmaya kalkarsa

Amaaann binbir hevesle alinan hersey 1 ay dolmadan giydirilemeyecek çünkü çok hızla büyüyor ve kilo alıyorlar o yüzden bırakın alsın ne istiyorsa. Siz de istediklerinizi alın ama sakın abartmayin ben öyle yaptım pişman olsun kocaman bir bavul hiç veya 1 kere giyilmiş kıyafet var evde. Zaten çok az kullanılıyor. Komsudan kız kardeşime kadar herkes kıyafetleri vermem için sırada. Kimse demiyor bu kız 2.yi doğurur onda kullanır diye

Nasıl emzirmeye çalışıyorlar ya emdikce süt gelir diye mi düşünüyor nedir bu deliler

Mesela her şeyi ince ayrıntısına kadar anlatmamakla başlayabilirsin zaten uzaktamış her sıkıntını söyleme, nerden bilecek mesela başının ağrıdığını nezaman Dr kontrolü olduğunu vs.
Bebeğin hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…