- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 37
Sen babaannesinden daha mı iyi hissedeceksincanım zaten ben kız hissediyorum diye milyon kez söyledim ama resmen sen hissedemezsin yanlış o diyor yaptıklarıyla
ay canım güldürdün valla haklısın ben mi bilcemSen babaannesinden daha mı iyi hissedeceksinkadın erkek hissediyor işte
Ay şöyle durumlar için çocuk nakli olacak al sen doğur sıkıyosa diycen. Bu ne yaa. Çocuk diye başının etini yerler, hamile kalırsın erkek olsun diye bıdı bıdı yaparlar, doğurursun kendilerine anne dedirtmeye çalışırlar.. Ne düşüncesiz insanlar var yahu bırakın şu gelinler mutlu olsun ki oğlunuz da mutlu olsun. İlla çomak sokacaklar.ay canım güldürdün valla haklısın ben mi bilcem
çok doğru gerçekten en başından beri her mevzunun içindeydi. düğünden sonra kaç gece otelde kalacağımıza bile karar vermeye kalktı. bıraksak aramızda yatacak o dereceAy şöyle durumlar için çocuk nakli olacak al sen doğur sıkıyosa diycen. Bu ne yaa. Çocuk diye başının etini yerler, hamile kalırsın erkek olsun diye bıdı bıdı yaparlar, doğurursun kendilerine anne dedirtmeye çalışırlar.. Ne düşüncesiz insanlar var yahu bırakın şu gelinler mutlu olsun ki oğlunuz da mutlu olsun. İlla çomak sokacaklar.
canım onu kabul etmiyor etse ne ala birlikte yaparız ama öyle değil ben üç çocuk büyüttüm sen bilemezsin ben hallederim her şeyini sen bana bırak diyor.Bi gün gelde alısveris yapalim deyin .Şu eksik bu eksik hergün bisey ısmarlayın .Krem bebe sampuani fln filan ısmarlayın marka verin .Nolur sanki..Rahatlasın kadın ona da yazık.
Bırak herseyi alsın ne güzel. Soruyorsada bi iki bişey söyle yeterliöncelikle merhaba. 14haftalık hamileyim. kayınvalidem bu gebelik konusunda beni çok yoruyor. süreçle ilgili her şeyi merak ediyor. en ufak bir baş ağrısında bile doktora git diye günlerce söylenebiliyor. ısrarla bebeğin erkek olacağını söylüyor. her kontrolden sonra arıyor her detayı istiyor. yani evet herşey yolunda dememle yetinmiyor. şimdiden bebeğimi benden kıskanacağını falan söylüyor şaka yollu. bebeğin herşeyini kendi seçmek ve almak istiyor ananeside alor dediğimde yok herşeyi biz halledeceZ falan diyor. ve daha bir çok şey. tüm bunlar beni çok boğuyor. bilemiyorum hamilelik psikolojisi mi yoksa gerçekten mi abartıyor. oldum olası fazla ve yapmacık ilgiden nefret ederdim zaten hepsi de geldi beni buldu. tüm bunları kilometrelerce öteden telefonda yaşatıyor bana. doğumdan sonra geldiğinde neler olabileceği hakkında fikrim bile yok. yangın var diyip kaçmak geliyor içimden.
öncelikle merhaba. 14haftalık hamileyim. kayınvalidem bu gebelik konusunda beni çok yoruyor. süreçle ilgili her şeyi merak ediyor. en ufak bir baş ağrısında bile doktora git diye günlerce söylenebiliyor. ısrarla bebeğin erkek olacağını söylüyor. her kontrolden sonra arıyor her detayı istiyor. yani evet herşey yolunda dememle yetinmiyor. şimdiden bebeğimi benden kıskanacağını falan söylüyor şaka yollu. bebeğin herşeyini kendi seçmek ve almak istiyor ananeside alor dediğimde yok herşeyi biz halledeceZ falan diyor. ve daha bir çok şey. tüm bunlar beni çok boğuyor. bilemiyorum hamilelik psikolojisi mi yoksa gerçekten mi abartıyor. oldum olası fazla ve yapmacık ilgiden nefret ederdim zaten hepsi de geldi beni buldu. tüm bunları kilometrelerce öteden telefonda yaşatıyor bana. doğumdan sonra geldiğinde neler olabileceği hakkında fikrim bile yok. yangın var diyip kaçmak geliyor içimden.
Allah yardım etsin canım benimKv deyince sinirlerim kalkıyor sonra kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum
Yorum yapamadım bak o derece
Allah sabır versin canım haklısın gerçektn daha fazlası olmaz derken hep daha fazlasına şahit oluyor insan.Beterin beteri var benimkinin bir iğnesi yok görümcemin çocuklarının kıyafetlerini istemiyorum ihtiyacı olanlara verin dediğim halde kullan diye getirdi sonra da bebeği sahiplenmeye çalıştı bana sadece emzirmek için verdi, kucağa alışmasın diye kimse almasın istedi ama kendi kucağından indirmedi. İnanın böylesi çok daha sinir bozucu
sonum aynen böyle olacak gibi duruyor canım malesef benim kaynanam konuşmakla ikna olmaz illa kalp kırılacak o zaman da günlerce ağlar yine dünyayı bana dar eder artık gidişe göre birinden birini tercih edeceğimacıkcası insanın üstüne bukadar geliyorsa lafıda hakediyor. sen zaten dogurmussun büyütmüssün anne benim bebegimle annesi gibi ilgilenmeyi bırakta ben kendi basıma yasayayım o mutlulugu de.
sen simdiden orta siddette belli et . o düsünsün . güzel canınıda sıkma. bebişinde streslenir. izin vermessen biraey yapamaz inşallah
benim oglan üç aylık kıyafet dogumdan önce biraz almıstık . sonra kb kp de ayagı almıs bir ay sonra tekrar almıslar üç dört takım . ve bebekler hızlı büyüyor cok az giydi . ilk gözüme batmıyodu ama baktım bebegim kıyafetleri giyemeden büyüyor evde car diyede bi gidip alamadım . biz alıcaz siz almayın kıslık dediğin halde almıslar cok sinirlendim . eşim nolcak felan dedi ama sonra anne babasına söyledi bende ayrıyeten söyledim biz biraey alamadık daha dedim. gecenlerse kp oyuncak sepeti bakıyodu hayır baba alma dedim. ben gidip alcam
emzirmek miAhanda yine kendi doğuracak sanan bir kaynana daha..
Asabileşiyorum okudukça yahu..
Emzirmeye kalkan kaynanalar duydum ben.. Kafam iyice uçuyor gördükçe..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?