- 13 Eylül 2009
- 1.784
- 77
- 163
- 38
- Konu Sahibi Superisi 2009
-
ya iki hafta yanlarında kaldım gitmediğim psikolog kalmadı
şimdiyse yıllardır sözünü verdikleri yaptıkları daireye taşınmak üzereyiz ve onların taşınıcağinı duydum bu nasıl iş ya bu ne hainlik çünkü benden saklıyolar
beni bundan sonra bakırköy tamamlar söyliyim size
eşimle anlaştık sözde bir yıl en geç içinde oturucaz sonra tapuyu üstüne aldığında taşınıcaz
ama ben bunlara bir yıl dayanamam .gerçekten dayanamam.eşim oğlumu seviyo laf oluyo
oğlum hasta oluyo laf oluyo,oğlum hasta olmuyo yine laf oluyo
ben nasıl katlanıcam .eve taşınmazsak kirada kalıcaz dio eşim bende şartını kabul ettim ama çok korkuyorum.
bundan öncede bi bina yaptılar ademin amcaları felan taşındı die ve kaynanamda taşınır die taşınmadım
bu sefer onlarda vazgeçti.aslında bi görümcem var dul evin içinde o ortalığı karıştırıyo
kayınbabamda onun lafını dinliyo.ya ben nasıl sakinleşcem bilmiyorum
ben onlara haftada birgün zor katlanıyorum şimdi nasıl yapıcam.
eşimle sürekli tartışıyorum çok sinirliyim bi konu açılsa die bekliyorum ama nafile
hep olan bize oluyo,eşim uygun bi ortam bulduğunda konuşucakmış kayınbabamla kimbilir ne zaman tabiii
aslında ap.t...lık bende çünkü bir aydır bana iyi davranıyolar demek bu yüzdenmiş.nasıl anlayamadım ben ya
günümü zehir eden görümcem iyi mi oldu diodum meğer komşum olmaya hazırlanıyooo
Eşin sana sabret dediğine göre seni anlıyor canım benim. Bence hiç üzme kendini sonuçta mecbursan gidiceksiniz kendi kendini de dolduruşa getirme. Kapatırsın kapını uzak durursun herzamankinden daha dikkatli olursun. Ne yapabilirler ki sana hiç birşey eşin seni sen eşini sevdikten sonra onların verdiği huzursuzluk kapı dışında kalır.
canım malesef kapını kapatmakla bitmiyorki,kapın kapanmıyorki daha doğrusu
gitmediğimde yarın öbür gün ev istediğimde kocam bunu başıma kalkar die mecbur hissediyorum kendimiallah kolaylık wersin ya işin zor walla.Gitmemek için elinden geleni yap.allahtan benimkiler başka şehirde yaşıyorlar şanslıyım o konuda.
aaah ah çok zor bi dönem bekliyo beni .ama çözüm yolunu buldum işe gircem çocuğuda kreşe vericem.bir yıl ancak öle idare ederimcanım allah yardımcın olsun gerçekten,
sende mesafelli ol onlara karşı,gerçekten komşuymuş gibi davran
bu senin elinde,aniden sana gelirlerse filan dışarı çık işim var de
mümkün olduğunca uzak dur yani,
bırak sana ne derlerse desinler ( soğuk,kötü,kötü ev sahibi vs. )
önemli olan senin ruh halin,bi süre idare et böyle sonra başka bi eve çıkarsın inşallah,
inşallah taşınmazlar die yatıp kalkıp dua ediyorumbaşka yere taşınana kadar onları görmemezlikten gelebilirsin. bazıları aynı evde yaşıyor sen en azından komşu olacaksın. şimdi bunların tek meseleleri siz olacaksınız herhalde o yüzden temkinli davran soğut arayı bence.umarım çok sıkıntı yaşamazsın.
biz iki yıl öncede böle tartışmıştık.görümcem siz ayrılırsınız.aşk yok sizde demişti.onlara o zevki taddırmak istemiyorumbence taşınma sakın ama sakın ne yapar ederler huzurunu bozarlar bide dul görümce iyice bozar bence taşınma çünkü taşınırsan istemesende burnunda biterler kötü durum ama aşılır kocana karşı taviz verme bu konuda inş. husurunuz kaçmaz
allah yardımcın olsunn canım umarım bi tatsızlık çıkmaz çok zorr :SSSS
eşim babasıyla konuşucakmış,ayarlamaya çalışıyo ama düşük ihtimaleşinmin ailesi ile anlaşamam onları idare edecek yoklarmış gibi davranacak kadar sabırlı değilim diyorsan taşınma benceoraya gidip çok büyük tatsızlıklar yaşayabilirsin
size verecekleri evi satıp başka yerden ev alma şansınız yok mu:44:
evet inşallah pişman olacağım şeyler olmaz aramızdaki laf sokmalar büyük tartışmaya dönüşmesin istiyorumGerçekten de zor bi durum..İyi düşünmek lazım.
biaz siyasetçi olmak lazım böle konularda bendede hiç yok inşallah sakin bişekilde geçiririm bu süreyiEşin sana sabret dediğine göre seni anlıyor canım benim. Bence hiç üzme kendini sonuçta mecbursan gidiceksiniz kendi kendini de dolduruşa getirme. Kapatırsın kapını uzak durursun herzamankinden daha dikkatli olursun. Ne yapabilirler ki sana hiç birşey eşin seni sen eşini sevdikten sonra onların verdiği huzursuzluk kapı dışında kalır.
kesinlikle ama işe girince otamatikmen kapatmış olurum ne dersin bir yıl inşallahcanım malesef kapını kapatmakla bitmiyorki,kapın kapanmıyorki daha doğrusu
allah korusun allah yazdıysa bozsun eweeeet ondanda korkuyorum ama eşim çok kararlı onada güvenmemek ayıp olur demibenzetmek gibi olmasın babamda anneme nişanlıyken 1 yıl annemlerle oturalım ben kirada yapamam demiş, 1 yıl olmuş 10 yıl
ya insanlıktan anlasa varya bebeği doğduğunda sütü yoktu.ben emzirdim hastanede bütün ihtiyaçlarını karşıladım.hamileyken canı ne çektiyse zorla gece yarısı kocama aldırtıpbiraz görümceni elde etmeye calıssan
bende gorumceyım yengemle valla arkadas gıbıyız
olmuyormu yanlıslar oluyor
uzatmıyoruz yuzgoz olmuyoruz bırbırımıze dırek hıc laf soylemedık annem laf tasır buna kızmıs yengen buna kızmıs alınmıs yenıdendogdum dıye ama cıdden onemlı mevzu oldugunda 4-5 kere olmustur 7 senelık evlı
işte asıl korkumda bu çünkü o zaman ipler gerilicek iyicevalla tatlım benim eşimin aileside en fazla 1 yıl dediler...
sonra ayrılmak isteyince kıyametler koptu...
eşime baskılar evden haklarını istemeler...
şuçlamalar kavgalar...
"ya biz ya karın" diye tercih sunmalar ohooooooo......
1,5 yılda zor kurtardık kendimiz...
hala düşmanlar bize....
neyse allah yardım etsin sanada inşallah en az hasarla atlatırsın
düşmana yurt verene kadar sırt ver demişler.madem kayınpederiniz görümcenizi dinliyor.onunla yakın olun derim.öyle 1 yılla bitmez bu işler.hersene taşınmakta kolay değil.sende onlara karşı açık olacaksın.seni iyi anlamalarını sağla.ya hiç gitmeyeceksin (ki anladığım kadarıyla mecburiyet var) yada gideceksin ve açık olacaksın.ne istediğini söyle açık ol.sınırlarını baştan çiz.sonradan sınır çizilmiyor.ve iyi geçinmeye bak yoksa zamanda geçmez böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?