- Emoji Skoru
- 1.109
- Puanlar
- 658
Ben görümcemle konusmadıgım ıcın görümcem suan kayınvalıdemde ve zaten o olunca benı cagırmaz cagıramaz..Ama onun dısında mecburen eşimle kavga ettım.Ben de burda post acmıstım cekınıyordum kayınvalıdemle konusmaya..Ama arkadasların yorumlarından bıraz cesaret aldım konustum çözüldü sandım tam üzerimden büyük bir yük kalktı dedım artık rahatladım ertesi gün oglunu arayıp gene cagırmaz mı ! Neysekı esım annem bızı davet edıyor dıye sorma ıncelıgınde bulundu da hayır dedım gıdemeyecegımızı söyle..Söyledı ertesı gün yine cagırıyorErtesi gün yine hayır dedi.Yine cagırsa yıne hayır dıyecektık ama neysekı görumcemın gelmesıyle bayagı bır rahatladık...1 hafta sonra sonra görümcem gidecek..Yine davetler baslayacak..Aynı senın anlattıgın gıbı sen yorulma ben zaten yapıyorum gelırsınız yerız diyor..Hadi bir gün tamam diyorsun birlikte yiyorsun ertesi gün bılmemne yaptım yemek yapma bıze gelın..İnan hıc bıtmıyor artık bana sinir geldi.Bezdim resmen..Evime alısverıs yapıyorum daha dokunamadan çöpe gıdıyor hersey..İste ben de 1 hafta sonranın stresını yasıyorum gene davetler baslayacak bır de ben altlı ustluyum ve calısmıyorum..Calıssam yorgunum dıye bahanem olur ama bu defa her cagırdıgında mecburen hayır dıyecegız gerekırse esıme sen konus benım bu bırlıkte yenen yemeklerden hoslanmadıgımı acık acık söyle dıyecegım saygısızlık olmasın vs derken gercekten stresten ben hasta olacagım.O yüzden mecburum bunu yapmaya..Önceden de bır de benım kayınvalıde calısmasına ragmen ısten gelırdı hadı suraya gıdelım buraya gıdelım bır ıkı kere gıttım bu defa sureklı hale gelmeye basladı...Laf arasında ben gezmeyı sevmem dıyorum kadın gene anlamıyor veya anlamazlıktan gelıyor bılmıyorum eve gelırdım son dakıkada esıme yemek yetıstırmeye calısırdım kayınvalıdemın gezme sevdasından...Esım nıye yemek hazır degıl dedıgınde annen rahat bırakıyor mu dedım sureklı gelıyor cagırıyor laftan anlamıyor dedım kavga cıkardım sonra annesıyle konustu mu bılmıyorum daha cagırmıyor..Bunu da artık yavas yavas hayır dıyerek aşarız ınsallah..Gercekten anlayıssız ınsan ne ımadan ne dırekt soylemekten anlıyor ama calısmanın avantajını kullan sureklı yorgunum de esınle konus sen arada kotu olma o kendı ıstemıyor gıbı gondermesın senı
gerçekten aynı şeyleri yaşıyoruz. Evet çalışıyorum ama yazın 2 ay evdeyim. O sürede bahanem de olmayacak şimdiden onun stresini yaşıyorum ben de.
bu arada asla anlamadıklarını düşünmüyorum. Anlamamış gibi yapıp işlerine geldiği gibi davranıyorlar. Bir insana bir şeyi elli defa söyleyince anlar çünkü. Defalarca söyledik neden anlamasın? Anlamak işine gelmiyor. Hayır diye diye huysuz uyumsuz biri oldum gözünde.