Kayınvalidem ve kızım

ummu1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2014
205
176
103
Kızlar merhaba, 12 aylık bir kızım var herkes tarafindan beklenen bi bebekti 2 tüp bebek sonrası kavuştuk rabbim isteyen herkese nasip etsin sorun şu ki kızım kayınvalidemi görünce canavar görmüş gibi ağlıyor susturamıyoruz yolda karşılaşsak ağlıyor arabada görse aynı bize geliyor sevmeye yine aynı ama öyle mızmızlanma değil bakıp bakıp etini koparıyoruz sanki öyle bi ağlama kadında maddi manevi yağdırıyor ama yok çok mahçup oluyorum kızımın o kadar keyfi kaçıyorki tüm gün zehir oluyor artık karşılassınlarda istemiyorum aranızda böyle bir şey yaşayan varmı çözüm önerisi olan varmı hayır çocukta degilki alıp karşıma konuşayım napıcam bilemiyorum

Baş örtüsü, pardesü falan kullanıyor mu kayınvalide, ya da şöyle sorayım alışık olmadığı bir giyim tarzı var mı, annem namaz kılacağı zaman başörtüsü ve etek giyince küçük oğlum hep korkup ağlardı. Aklıma o geldi o yüzden
Onun harici sizin olmadığınız bir zamanda kayınvalideniz kızınıza kötü davranmış olabilir mi, kucağınızdan falan zorla sevmek için aldığı, hoşlanmadigi şeyleri yapmış olma ihtimali var mı

Yok. Dedem benimle cok ilgili olmasina ragmen bebekken onun kucağında cekilen tum fotograflarimda ağlar vaziyetteyim. Buyuyunce geçer

Kızlar merhaba, 12 aylık bir kızım var herkes tarafindan beklenen bi bebekti 2 tüp bebek sonrası kavuştuk rabbim isteyen herkese nasip etsin sorun şu ki kızım kayınvalidemi görünce canavar görmüş gibi ağlıyor susturamıyoruz yolda karşılaşsak ağlıyor arabada görse aynı bize geliyor sevmeye yine aynı ama öyle mızmızlanma değil bakıp bakıp etini koparıyoruz sanki öyle bi ağlama kadında maddi manevi yağdırıyor ama yok çok mahçup oluyorum kızımın o kadar keyfi kaçıyorki tüm gün zehir oluyor artık karşılassınlarda istemiyorum aranızda böyle bir şey yaşayan varmı çözüm önerisi olan varmı hayır çocukta degilki alıp karşıma konuşayım napıcam bilemiyorum

Cocuklar negatif enerjileri bizden daha iyi hissederler.

Benim kızım da amcalarını gördüğü zaman kıyameti koparıyordu, amcalarını saçları beyaz bu yüzden olduğuna kanaat getirdik 😁görüştüğümüz zaman eve girmemizle 5 dk sonra çıkmamız bir oluyordu ya da onlar bize gelse vaktimizin çoğu kızımı sakinleştirmekle geçiyordu. Şükür zamanla geçti 🥰 görsek olarak onu ürküten Bişey vardır mutlaka.

Küçüklük döneminde severken ağladiysa istemedigi tarzda sevildiyse onu unutmuyor, alıstırmak icin zorlamayin agladigi an biraksin zorladiginizda ciddi guven zedelenmesi oluyor ileride ozguven sorunlari yaşar. Bu tepsiki çok normal gelisimin bi parcasi. Oyun oynarken oyuna babaneyi dahil edin önce sizinle oynasin sonra eline oyuncak versin yada alsin bu tarz iletisim ağı kurun yine istemezse zamana bırakıcaksınız. Oyun cocugu artik kucakta sevmeye sıkmaya calismasinlar

Benim kızımda yaklaşıp 22 aylık olana kadar agladi kv görünce bakıp bakıp hıçkıra hıçkıra. Şimdi 25 aylık kucağına gidip öpüyor. Alistikca kendi kendine düzeldi

Benim de oğlum kvme karşı mesafeli.Hatta beni dövüyor diyor.Biliyorum ki asla öyle bir şey yapmaz.Ama kadıni sevmiyor dövmeye kalktığı bile oldu🤷Çocuk içten içe bir şey hissetmiş sıcak davranmadin demek anne inan bilmiyorum diyorum 🙃Ben ilişkilerine hiç karışmıyorum.Zorla sevdiremem kiii

Baş örtüsü, pardesü falan kullanıyor mu kayınvalide, ya da şöyle sorayım alışık olmadığı bir giyim tarzı var mı, annem namaz kılacağı zaman başörtüsü ve etek giyince küçük oğlum hep korkup ağlardı. Aklıma o geldi o yüzden
Onun harici sizin olmadığınız bir zamanda kayınvalideniz kızınıza kötü davranmış olabilir mi, kucağınızdan falan zorla sevmek için aldığı, hoşlanmadigi şeyleri yapmış olma ihtimali var mı
Giyim tarzı normal alışılmışın dışında değil ama bir iki defa 1 er saatlik birakmistim islerimi halletmek icin geldigimde yine kiyamet kopuyodu🫣 ama kötü davrandıgini dusunmuyorum sadece biraz acemi bebek bakimi konusunda😄

Benim kızım da amcalarını gördüğü zaman kıyameti koparıyordu, amcalarını saçları beyaz bu yüzden olduğuna kanaat getirdik 😁görüştüğümüz zaman eve girmemizle 5 dk sonra çıkmamız bir oluyordu ya da onlar bize gelse vaktimizin çoğu kızımı sakinleştirmekle geçiyordu. Şükür zamanla geçti 🥰 görsek olarak onu ürküten Bişey vardır mutlaka.
Ayy gecmesine cok sevindim insallah bizimkide gecer normale doner kucagina atlsin diye beklemiyorum ama en azindan olay cikarmasa iyi olacak😂

Küçüklük döneminde severken ağladiysa istemedigi tarzda sevildiyse onu unutmuyor, alıstırmak icin zorlamayin agladigi an biraksin zorladiginizda ciddi guven zedelenmesi oluyor ileride ozguven sorunlari yaşar. Bu tepsiki çok normal gelisimin bi parcasi. Oyun oynarken oyuna babaneyi dahil edin önce sizinle oynasin sonra eline oyuncak versin yada alsin bu tarz iletisim ağı kurun yine istemezse zamana bırakıcaksınız. Oyun cocugu artik kucakta sevmeye sıkmaya calismasinlar
Belkide problemimiz budur çünkü oyun kuramıyor kızımla oyuncak alıyor ama oynaması için yardımcı olmuyor ya da severken kızım ağlarsa çok ayıp kızlar ağlamaz çok ayıp kızlar böyle yapmaz diye bilincsizce yanlis cumleler kuruyor hemen mudahale ediyorum tabiki bide kimse yokken cok ilglenmiyor ama yanimizda baskalari varsa ilgiden darliyo aglayinca gel babannem falan yine mudahale ediyorum tabiki ama sanirim biraz zamana ihtiyac var

Benim de oğlum kvme karşı mesafeli.Hatta beni dövüyor diyor.Biliyorum ki asla öyle bir şey yapmaz.Ama kadıni sevmiyor dövmeye kalktığı bile oldu🤷Çocuk içten içe bir şey hissetmiş sıcak davranmadin demek anne inan bilmiyorum diyorum 🙃Ben ilişkilerine hiç karışmıyorum.Zorla sevdiremem kiii
Hhahahahahahahaha ahh bu cocuklar 😂 Bende surekli aciklama yapmak zorunda kaliyorum bu cocuk bana niye boyle yapiyo diye surekli dertleniyo yahu elimden bisey gelse yapicam ama bende anlamiyorumki bugun disarda karsilastik kahve iciyoduk kizim arabasinda kendi kendine oynuyodu onu gordu aglama krizleri eve geldik keyfi kacti resmen duzelmiyor kv aradi yine bu kiz niye boyle yapiyo dedim anne konussa bende sorucam derdini😂

Benim kizimda abimin eşini gördükçe ağlardı 😂 çünkü çok bağırarak konusuyor ve öyle seviyordu . Biz daha sessiz sakin konuşuruz öyle abartılı saldırarak sevmeyiz 🤭 not : Kızım 4 yaşında hala sevmiyor

Bunlar aslında geçici şeyler ilerde komik zamanlardı diye anlatırsınız 🤭Benim oğlumda Sinan Çetin i ne zaman televizyonda görse çığlığı basardı,ama öyle böyle değil Bir de adamcağız bir reklam filminde oynuyordu en olmadık zamanlarda nerde olursak olalım onu görünce başlıyordu figan feryat....
Bu Sinan cetinden çok çektim çok 🤣🤣🤣🤣

Back
X