Benimki çok gezer evde durunca daralıyormuşMeraba Canım!
Benim kaynanam da aynı sennki gibi.kıyımsızlık konusunda değil.ama asla evden dışarı çıkmaz.çıkmadığı gibi de ne beni ne de eltimin ni yere gitmesini istemez.yakınımızda hep akrabaları gelinleri var.ben istiyorum ki bizii de alsın yanına gidelim o kaynanalrla otursun bizde gençler olarak kaynaşalım hem etrafımız genişlesin hemde akrabalık bağımız güçlensin ama nerde.diceğim o ki bu yasşta sonra değişmez onu da öle kabul ediceksin.yapacak bişey yok malesef.
kayınvalideniz bi kusurlaınımı görmüşki insanlara bu kadar tavırl?
anlaşılan o iki biraz geçimsiz biri...
yazdıklarınızı okurken iyiki böyle bi komşum yok dedim valla:97:
Eşim gitme görüşme gibi bir şey demiyor ki banaKayınvalideniz size ne karışıyor ki anlamadım yani..
Ayrıca eşinizin de anneme gaz veriyorsun demesini de anlamadım. Yahu sizene kiminle istersem görüşürüm siz ana-oğul ne karışıyorsunuz bana diyemiyormusunuz ki. Sizin yerinizde olsam kimseyi takmam, herkese de cevabımı veririm bu ne yaaa Allahaşkına daralmıyormusunuz siz kayınvalidenizin bu hareketlerinden. Ben çoktan patlardım inanın.
Hayır tanımıyor kadını
Hıh o kadın o nerden geldi s.r.t.k dediği kadın o değilmiş
Bende onu anlamıyorum sanane ki yanisizin görüşüp görüşmemeniz onu neden bu kadar alakadar ediyoki ..
sen iyi ve kötüyü ayırt edebilirsin heralde ..
Bende onu anlamıyorum sanane ki yani
Gidiş geliş yaparsam kadın bana gelirken bahçe kapısından almaz kovar diye korkuyorum
Eşim gitme görüşme gibi bir şey demiyor ki bana
ayy fenalık geldi okurken vallahi.
çok çekicen bu kaynanadan. çok fena vallahi.
benımkide tanımadan yorum yapar sinir oluurm.
üstelik benım arkadaslarımada tanımadan yorum yapar..
ben onun notunu verdim dangalak o kız falan der
bence hiçç taviz vermeyin tepkinizi koyun siz görüşün komşularınızla.
hatta 'anne neden tanımadan yorum yapıyosun.bıze bı zararları yokkı ben görüşürum deyın..
kayınvalideniz bi kusurlaınımı görmüşki insanlara bu kadar tavırl?
anlaşılan o iki biraz geçimsiz biri...
yazdıklarınızı okurken iyiki böyle bi komşum yok dedim valla:97:
ayy senin diğer konularınıda okudum sen ne dedikoducu bişeymişsin be aman allahım evlerden ırak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?