- 23 Haziran 2019
- 754
- 2.258
- 43
- 34
- Konu Sahibi MinikCitlembik
vay be millet marsa gidiyor biz su böregi yüzünden depresyonlara giriyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O da yalan olmuyor muGereksiz farkindayim ama yalan soylemesine gerek yok bence
Rahatsizdim yapamadim vs bahane bulabilir ama.yalan soylemesi kocaman kadinsin ya
Bizimkiler inanmadi o kadad takilmadi ama hazir boregi iste benim moralim suna bozuldu ayni degeri neden goremedik
Siz topluca kadını sorguya çekmişsiniz. Hatta baya aranızda anlaşıp sıkıştırmışsınız kadını.. Bu durumda maalesef iyi niyetli taraf siz gibi gözükmüyor..Halam sordi
Teyzem.sordu
Kuzenim.sordu hatta tarif istediler valla ne koydugumu unnuttumgoz karari yapiyorum dedi
Kv niz için üzüldüm, nişanlınız içinde. Huzursuzluk ve saçma sapan tripler yüzünden yaşanacak sorunlu günler bekliyor onları. Kv yemek yapmayıda bilmiyormuş baksanıza, çocukları büyüyene kadar taş yemiş muhtemelen.Dugunume cok kisa bir zaman kaldi
Cay icmeye davet etti ailemi kadinlar arasinda oturduk teyzem de geldi falan
Resmen lapa gibi bir patates salatasi
pastaneden hazir su boregi
Ve hazir kurabiye almis onumuze getirdi
Borek bariz hazir su boregiydi bir de utanmadan ben yaptim.diyor kendisi yemek.yapmktan aciz bir insan neden yalqn soyluyorsun
Herkes hazir mi aldiniz dedi inatla ben yaptim dedi
Beni anlamadigim konu biz hanimefendi icin sabahtan kalktip pogaca kek borek kisir falan yapariz ama kadin totosunu kaldirip.zahmet.etmez
Yemege davet ettiginde bile
Hazir pide salata hazir ayran yapmisti
Ayni nezaketi ve degeri neden bize gostemiyor
Biz onlar icin yaptigimiz halde
Esime bu durumu kirmadan nasil sorabilirim
Becerikli değildir, elinden gelmiyordur belki. Sevmiyordur, nefret ediyordur belki . Bahaneci insanlar laf etmesin diye de çekinmistir hazır demeye. Sonuçta ikram etmiş. Olanı olduğu gibi kabul etseniz olmuyor mu? Siz daha detaylı hazirlaniyorsanız bu sizin tasarrufunuz. Siz yapıyorsunuz diye karşı taraftan da aynısını bekliyorsanız sizde yapmayın daha iyi.Dugunume cok kisa bir zaman kaldi
Borek bariz hazir su boregiydi bir de utanmadan ben yaptim.diyor kendisi yemek.yapmktan aciz bir insan neden yalqn soyluyorsun
Beni anlamadigim konu biz hanimefendi icin sabahtan kalktip pogaca kek borek kisir falan yapariz ama kadin totosunu kaldirip.zahmet.etmez
Utanmadan inatla ben yaptim hazir almadim demesine sinir.oldum
Hazir aldim dese sorun etmezdim ama yalandan ben yaptim demesine kziiyorum
Misafirliğe gidip de ev sahibinin koyduğu ikramlıklar, evi ya da mutfağı hakkında arkadan dedikodusunu yapan insanlardan nefret ediyorum. Sizin gibiler kimsenin evine gitmesin mümkünse. Misafir umduğunu değil bulduğunu yer. Bundan sonra karnınızı doyurup da gidin insanların evine,kimse sizin için çeşit çeşit yemek yapmak zorunda değil.
Halam sordi
Teyzem.sordu
Kuzenim.sordu hatta tarif istediler valla ne koydugumu unnuttumgoz karari yapiyorum dedi
ben de özellikle buna takıldım cidden. önünüze hazır börek koyması ayıp değil ama sizin hazır mı kendin mi yaptın diye sormanız çok ayıp. önünüze gelir yer eline sağlık der geçersiniz hazır mı diye sorulur mu ya aynı benim eşimin ailesi gibi açık arıyosunuz resmen. kimse elleriyle size börek açmak zorunda değil.Hazir mi aldin diye sormaniz zaten ayip degil mi. Acik arayn tipler olduğunuzu anlamis acik vermemeye calismis. Yalan sayilmaz.
Bir de esime kirmadan nasil soylerim demissiniz. Esinizle ne alakası var ki. Cocuk sikayet eder gibi annesini mi sikayet edeceksiniz
Dugunume cok kisa bir zaman kaldi
Saliha buraya üye buna artık emınım sureklı whatsapp durumunda imalarda bulunuyo banaAhh o saliha... ömrümü yidi![]()
saliha olayı nedir merak ettim :)Saliha buraya üye buna artık emınım sureklı whatsapp durumunda imalarda bulunuyo bana![]()