Kayinvalidem yalanci kadinin teki

Halam sordi
Teyzem.sordu
Kuzenim.sordu hatta tarif istediler valla ne koydugumu unnuttumgoz karari yapiyorum dedi
Siz topluca kadını sorguya çekmişsiniz. Hatta baya aranızda anlaşıp sıkıştırmışsınız kadını.. Bu durumda maalesef iyi niyetli taraf siz gibi gözükmüyor..

Allahım böyle gelinim olmasın ayy😂😂
Elimden kek börek çörek gelmez. Kekim kabarmaz, poğaçam kıyır kıyır olmaz. Şimdi beş çayına misafirin gelince olmamış şey veremeyeceğime göre hazır alıyorum. Kimse de bugüne kadar sen mi yaptın demedi. Bu soru bence başlı başına iyi niyetli değil. Bir insan nefen sorar ki hazır mı siz mi yaptınız diye? Yani özetle siz zaten kötü niyetle gidip açık aramışsınız.
Çok ayıp yaptığınız. Evlenince evinize gelip kapı tepesi dolap arkasını parmaklasa ne hissedersiniz? Aynı zihnin ürünü bunlar.

Bence böyle gereksiz konulara takılıp eşinizi şimdiden darlamayın kaybeden siz olursunuz.Ayrıca herkes marifetli olacak diye bir kaide yok gittiğinizde ikram yapmış sonuçta siz daha kaynana görmemişsiniz😂

Ne kadar yalanci bir kadin.
Bu ne saygisizlik, bu ne hadsizlik!!!
Lutfen hemen nişanliniza soyleyin, boyle bir hareket kabul edile bilir degil.

P.S Kv elinden su, cay icmişliyim yok:KK53:

Dugunume cok kisa bir zaman kaldi
Cay icmeye davet etti ailemi kadinlar arasinda oturduk teyzem de geldi falan
Resmen lapa gibi bir patates salatasi
pastaneden hazir su boregi
Ve hazir kurabiye almis onumuze getirdi
Borek bariz hazir su boregiydi bir de utanmadan ben yaptim.diyor kendisi yemek.yapmktan aciz bir insan neden yalqn soyluyorsun
Herkes hazir mi aldiniz dedi inatla ben yaptim dedi

Beni anlamadigim konu biz hanimefendi icin sabahtan kalktip pogaca kek borek kisir falan yapariz ama kadin totosunu kaldirip.zahmet.etmez
Yemege davet ettiginde bile
Hazir pide salata hazir ayran yapmisti

Ayni nezaketi ve degeri neden bize gostemiyor
Biz onlar icin yaptigimiz halde

Esime bu durumu kirmadan nasil sorabilirim
Kv niz için üzüldüm, nişanlınız içinde. Huzursuzluk ve saçma sapan tripler yüzünden yaşanacak sorunlu günler bekliyor onları. Kv yemek yapmayıda bilmiyormuş baksanıza, çocukları büyüyene kadar taş yemiş muhtemelen.
Gittiği yerde yapılan ikramın hazır olup olmadığını soruşturan akraba ve aileniz için ayrı üzüldüm. Haset fesattan huzur bulamayacaklar hiç.
Hiç beklemeyin eşiniz olacak kişiye direkt sorun, belki yaptığı yanlışın farkına varırda, köprüden önce son çıkışı farkedebilir.

Bu sey gibi olmamış mı ya yemekteyiz programında kolaya kaçıp el açması yapmAyan gelini eleştiren kaynana modeli 😁😁😁

Borek bariz hazir su boregiydi bir de utanmadan ben yaptim.diyor kendisi yemek.yapmktan aciz bir insan neden yalqn soyluyorsun

Beni anlamadigim konu biz hanimefendi icin sabahtan kalktip pogaca kek borek kisir falan yapariz ama kadin totosunu kaldirip.zahmet.etmez

Becerikli değildir, elinden gelmiyordur belki. Sevmiyordur, nefret ediyordur belki . Bahaneci insanlar laf etmesin diye de çekinmistir hazır demeye. Sonuçta ikram etmiş. Olanı olduğu gibi kabul etseniz olmuyor mu? Siz daha detaylı hazirlaniyorsanız bu sizin tasarrufunuz. Siz yapıyorsunuz diye karşı taraftan da aynısını bekliyorsanız sizde yapmayın daha iyi.
İnsanlar birbirlerinin hayatını neden zorlaştirir hiç anlamıyorum. Maksat birlikte olmak, hoşça vakit geçirmek mi yoksa pasta börek yarıştırmak mı!
Eşinize hiçbir şey söylemeyin bence. Ben yaptım o da yapsın mı diyeceksiniz.

Yapamamış olabilir , kendim yaptım demesinin manası da yok evet ama takılmayın boşverin, sonra o kadar çok şey görürsünüz ki , olan size olur.

Bu muydu konu. Kac gundur basligi görüyorum ama ben daha ciddi birsey sandim.

Ee sabahtan kalksa da beceremiyor demekki kadin. Herkesin el becerisi ayni olmak zorunda degil ki. Ozensiz olsa hazir da almaz sadece cayla kahveyle gonderen var.

Simdiden bu kadar küçük mevzulara takmayin buyuk seylere yer kalsin.

Utanmadan inatla ben yaptim hazir almadim demesine sinir.oldum
Hazir aldim dese sorun etmezdim ama yalandan ben yaptim demesine kziiyorum

Hazir mi aldin diye sormaniz zaten ayip degil mi. Acik arayn tipler olduğunuzu anlamis acik vermemeye calismis. Yalan sayilmaz.

Bir de esime kirmadan nasil soylerim demissiniz. Esinizle ne alakası var ki. Cocuk sikayet eder gibi annesini mi sikayet edeceksiniz

Misafirliğe gidip de ev sahibinin koyduğu ikramlıklar, evi ya da mutfağı hakkında arkadan dedikodusunu yapan insanlardan nefret ediyorum. Sizin gibiler kimsenin evine gitmesin mümkünse. Misafir umduğunu değil bulduğunu yer. Bundan sonra karnınızı doyurup da gidin insanların evine,kimse sizin için çeşit çeşit yemek yapmak zorunda değil.

Ben de nefret ediyorum aynen. Hatta boyle incik cincik etrafı suzen birilerini davet etmem gerekiyordu. Normal misafir olsa 10 kez davet ederdim. Ama acik vermemek icin hazir olana kadar bekledim. Ve hic hazir olmadim 😀 iyi de oldu hem evime gelip hem su bu diyecek olan gelmesin bir zahmet. Ben de gittigim icin pişmanlık duydum ama gidince tanidim. Davete karsilik davet etmem gerekiyordu ama edemedim o sebepten bir türlu.

Kafaya şimdiden bunu takarsan yandın sen derim böyle ufak bir meseleyi daha önünde başka meseleler vukat bulacak, evliliği nasıl yürüteceksin, erkek kısmı katiyen annelerinin haksız da olsalar eleştirmelenden pek haz almazlar, bilesin, çok çok politik olmaya bak sen, yani ne şiş yansın ne kebap

Halam sordi
Teyzem.sordu
Kuzenim.sordu hatta tarif istediler valla ne koydugumu unnuttumgoz karari yapiyorum dedi
Hazir mi aldin diye sormaniz zaten ayip degil mi. Acik arayn tipler olduğunuzu anlamis acik vermemeye calismis. Yalan sayilmaz.

Bir de esime kirmadan nasil soylerim demissiniz. Esinizle ne alakası var ki. Cocuk sikayet eder gibi annesini mi sikayet edeceksiniz
ben de özellikle buna takıldım cidden. önünüze hazır börek koyması ayıp değil ama sizin hazır mı kendin mi yaptın diye sormanız çok ayıp. önünüze gelir yer eline sağlık der geçersiniz hazır mı diye sorulur mu ya aynı benim eşimin ailesi gibi açık arıyosunuz resmen. kimse elleriyle size börek açmak zorunda değil.

ha şimdi diyeceksiniz ki yalan söylemesin hazır aldım desin sorun etmem diyeceksiniz, iyi de siz sormamanız gereken bi soru sormuşsunuz birisi bana öyle soru sorsa elimle de yapmış olsam gıcıklığına hazır derim o derece.

siz kadını hazır mı aldın diye açık arar gibi sorgularsanız tabiki sizin gibi insanlara fırsat vermemek için mecburen yalana başvuracak.

Bence eşinin yanındayken annesine sor. Anne geçen yaptığın börek ne güzeldi öyle hazır gibi tarifini versene bende yapayım de. Gerçekten kendi yapmışsa zaten vericektir. Bide fazla takılmışsın. Boşver. Kendi yapamıyordur belki eli lezzetli değildir dışardan söylüyordur yada alıyordur.

Back
X