Kayinvalidem yalanci kadinin teki

Buna mi takildiniz cidden?
Su boregini ben yaptim yalanina mi?
Bence cok gereksiz yere kafa yoruyorsunuz.
O yalani size dokunmuyor bile.
Eger bir gun " oglumun karisi bana bunu bunu dedi" diye yalan atarsa o zmn demek istedgimi anlarsiniz.

Kadın seni doyurmak zorunda değil ki. Egee surekli gittiğiniz zaman yapiyorsa okey ama yilda bir toplandiginiz da yapıyorsa ayip etmis olur

Gereksiz farkindayim ama yalan soylemesine gerek yok bence
Rahatsizdim yapamadim vs bahane bulabilir ama.yalan soylemesi kocaman kadinsin ya
Bizimkiler inanmadi o kadad takilmadi ama hazir boregi iste benim moralim suna bozuldu ayni degeri neden goremedik
Bahane uydurunca yalan soylemis olmayacakmi bu kezde bak bahane uydurup ylan soyluyor diycekdinz bence cok gereksiz bir tavir hem sizin orda ayipmis bilemedim ama bzm memlekette onemli misafirlere pide yaptirlir hatta bazen ramazan sofralarinda bile pide olur bilemedm cok takilmayin bnce esinzle aranzida bozmayn

Utanmadan inatla ben yaptim hazir almadim demesine sinir.oldum
Hazir aldim dese sorun etmezdim ama yalandan ben yaptim demesine kziiyorum
Demişsiniz ama siz yazdıklarınızı tekrardan bir okuyun isterseniz
biz hanimefendi icin sabahtan kalktip pogaca kek borek kisir falan yapariz ama kadin totosunu kaldirip.zahmet.etmez
Yemege davet ettiginde bile
Hazir pide salata hazir ayran yapmisti
Burada yazdıklarınızla açık açık kadının size yaptığı ikramları çekiştirmişsiniz. Birde yalanına takıldım diyorsunuz!
Birde size bir adabı muhaşeret bilgisi vereyim. Misafirliğe gidilen evde "bu hazır mı" diye sorulmaz veya hazır olduğu farkedilen ikramın tarifi istenmez.

Son düzenleme:
belki o gün bir işi vardıu vakti yoktu yapamadı . yada rahatsız dı nerden biliyorsunuz da bu şekilde eleştiri yapıyorsunuz anlamadı . hayır illa bi sorunda olmak zorunda değil istediği ikramda bulunur kimi ilgilendirir misafirimi ? bir de belki utandı kadı ve kendim yaptım dedi sonra dediğinden dönemedi

Mesela ben müthiş beceriksiz bir kadınım. Misafiri severim ve davet ederim ama börek, çörek falan filan asla yapamam. Bu benim insanlığımı etkilemez. Bende hazır alırım. Ne var bunda.
İnsanlığın değeri yapılan pasta, börekle mi ölçülüyor.
Siz ısrarla hazır mı diye sorunca kaynananızda yalan söylemiştir. Bazen insanları yalan söylemeye karşıdakiler iter.

Kadınlığın ölçütü sabah kalkıp, pasta, börek ve kısır yapmakmış. Pehhh.

yemek.yapmktan aciz bir insan
E kendiniz söylüyorsunuz yemek yapamaz diye. Ne yapsın kadın, yapamıyorsa hazır alıyor demekki. Beceremediği halde evde yapsaydı bu seferde "börek hamur olmuş, insan bari hazır alır, cimri" derdiniz :D

Kadının üzerinde böyle bir baskı varsa söylemiştir yalan.
Nolmus hazır pide yediniz diye?
Bir yeriniz mi eksildi? Hünkar beğendi yapsaydı daha mi kıymetli olacaktınız?
Siz de sanki kuyu kazıp tandır pişirdiniz.. kiyasiniz kısır kurabiye 🤣
Önemli olan guleryuz, hoşsohbet.
Takılmayın böyle şeylere
Ahahahahha. Kuyu kısmına koptum ağzına sağlık

Rahatsizdim yapamadim vs bahane bulabilir ama.yalan soylemesi kocaman kadinsin ya
Bizimkiler inanmadi o kadad takilmadi ama hazir boregi iste benim moralim suna bozuldu ayni degeri neden goremedik
Rahatsızdım yapadım da yalan değil mi? Rahatsız değilse niye rahatsızım desin. Sizin için bu ifade yalan değil demek. Demek ki evine gittiğiniz insanların değeri sizin boğanızı hoş etmekten geçiyor. Allah sizin gibi misafiri evimden uzak etsin

Halam sordi
Teyzem.sordu
Kuzenim.sordu hatta tarif istediler valla ne koydugumu unnuttumgoz karari yapiyorum dedi
Kusura bakmayın da sizinkiler de az değil. Belli ki hazır ama ben yaptım demiş. Koskoca kadının yalanını ortaya çıkarınca ne geçecek elinize? Eline sağlık deyin geçin.

Ben pasta börek çok severim. Geçen eşimin arkadslari gelecekti, poğaça yaptım bir de muzlu kek. Allah'ım kek berbat oldu. Eşim hemen gitti hazır ıslak kek aldı. Sundum önlerine ne yapayım. Vaktim yoktu. Sormadılar ama ben yaptım sandılar. Ben de yok ben yapmadım demedim. Bunun neresi bu kadar kafaya takılacak şey yahu?

Rahatsızdım yapamadım demesi yalan olmuyor mu

Bu konuyu açmanız bile çok saçma her insan kendine yakışanı yapar, ayıpsa ayıbı kendine, misafirperver değise yine kendine, görgüsüzlüğü de asaleti de yine kendine kimseyi ilgilendirmez

Kendini yiyecekle mi ölçüyorsun?
E yarın düğünde de "inanmıyorum takıları kuyumcudan almış annenler ya insan özel işleme yaptırır ya da kendi yapardı" dersin :confused:

Son düzenleme:
Back
X