- Konu Sahibi MinikCitlembik
Keşke hiç gitmeseydin yazık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahane uydurunca yalan soylemis olmayacakmi bu kezde bak bahane uydurup ylan soyluyor diycekdinz bence cok gereksiz bir tavir hem sizin orda ayipmis bilemedim ama bzm memlekette onemli misafirlere pide yaptirlir hatta bazen ramazan sofralarinda bile pide olur bilemedm cok takilmayin bnce esinzle aranzida bozmaynGereksiz farkindayim ama yalan soylemesine gerek yok bence
Rahatsizdim yapamadim vs bahane bulabilir ama.yalan soylemesi kocaman kadinsin ya
Bizimkiler inanmadi o kadad takilmadi ama hazir boregi iste benim moralim suna bozuldu ayni degeri neden goremedik
Demişsiniz ama siz yazdıklarınızı tekrardan bir okuyun istersenizUtanmadan inatla ben yaptim hazir almadim demesine sinir.oldum
Hazir aldim dese sorun etmezdim ama yalandan ben yaptim demesine kziiyorum
Burada yazdıklarınızla açık açık kadının size yaptığı ikramları çekiştirmişsiniz. Birde yalanına takıldım diyorsunuz!biz hanimefendi icin sabahtan kalktip pogaca kek borek kisir falan yapariz ama kadin totosunu kaldirip.zahmet.etmez
Yemege davet ettiginde bile
Hazir pide salata hazir ayran yapmisti
E kendiniz söylüyorsunuz yemek yapamaz diye. Ne yapsın kadın, yapamıyorsa hazır alıyor demekki. Beceremediği halde evde yapsaydı bu seferde "börek hamur olmuş, insan bari hazır alır, cimri" derdinizyemek.yapmktan aciz bir insan
Ahahahahha. Kuyu kısmına koptum ağzına sağlıkKadının üzerinde böyle bir baskı varsa söylemiştir yalan.
Nolmus hazır pide yediniz diye?
Bir yeriniz mi eksildi? Hünkar beğendi yapsaydı daha mi kıymetli olacaktınız?
Siz de sanki kuyu kazıp tandır pişirdiniz.. kiyasiniz kısır kurabiye
Önemli olan guleryuz, hoşsohbet.
Takılmayın böyle şeylere
Rahatsızdım yapadım da yalan değil mi? Rahatsız değilse niye rahatsızım desin. Sizin için bu ifade yalan değil demek. Demek ki evine gittiğiniz insanların değeri sizin boğanızı hoş etmekten geçiyor. Allah sizin gibi misafiri evimden uzak etsinGereksiz farkindayim ama yalan soylemesine gerek yok bence
Rahatsizdim yapamadim vs bahane bulabilir ama.yalan soylemesi kocaman kadinsin ya
Bizimkiler inanmadi o kadad takilmadi ama hazir boregi iste benim moralim suna bozuldu ayni degeri neden goremedik
Biz zaten şüphelenmiştik , şimdi gider şikayet eder bizi yine, yeriz banıYok sosyal medya da hakkında paragraflar yazanlar yüzüne karşı cümle bile kuramıyormuş![]()
Kusura bakmayın da sizinkiler de az değil. Belli ki hazır ama ben yaptım demiş. Koskoca kadının yalanını ortaya çıkarınca ne geçecek elinize? Eline sağlık deyin geçin.Halam sordi
Teyzem.sordu
Kuzenim.sordu hatta tarif istediler valla ne koydugumu unnuttumgoz karari yapiyorum dedi
Rahatsızdım yapamadım demesi yalan olmuyor muGereksiz farkindayim ama yalan soylemesine gerek yok bence
Bir kötünün kırk eve zararı dokunurmuş