Kayinvalidem yalanci kadinin teki

MinikCitlembik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2019
67
7
3
Dugunume cok kisa bir zaman kaldi
Cay icmeye davet etti ailemi kadinlar arasinda oturduk teyzem de geldi falan
Resmen lapa gibi bir patates salatasi
pastaneden hazir su boregi
Ve hazir kurabiye almis onumuze getirdi
Borek bariz hazir su boregiydi bir de utanmadan ben yaptim.diyor kendisi yemek.yapmktan aciz bir insan neden yalqn soyluyorsun
Herkes hazir mi aldiniz dedi inatla ben yaptim dedi

Beni anlamadigim konu biz hanimefendi icin sabahtan kalktip pogaca kek borek kisir falan yapariz ama kadin totosunu kaldirip.zahmet.etmez
Yemege davet ettiginde bile
Hazir pide salata hazir ayran yapmisti

Ayni nezaketi ve degeri neden bize gostemiyor
Biz onlar icin yaptigimiz halde

Esime bu durumu kirmadan nasil sorabilirim

Borek bariz hazir su boregiydi bir de utanmadan ben yaptim.diyor kendisi yemek.yapmktan aciz bir insan neden yalqn soyluyorsun

Beni anlamadigim konu biz hanimefendi icin sabahtan kalktip pogaca kek borek kisir falan yapariz ama kadin totosunu kaldirip.zahmet.etmez

Bence çok gereksiz biseyse takilmissinjz . Demek ki kadın kendi yapmadığını söylemekte haklı.

Kadının üzerinde böyle bir baskı varsa söylemiştir yalan.
Nolmus hazır pide yediniz diye?
Bir yeriniz mi eksildi? Hünkar beğendi yapsaydı daha mi kıymetli olacaktınız?
Siz de sanki kuyu kazıp tandır pişirdiniz.. kiyasiniz kısır kurabiye 🤣
Önemli olan guleryuz, hoşsohbet.
Takılmayın böyle şeylere

Bence ne yiyip ve ne ictiginizin önemi yok. Kv sana iyi davranıyorsa bence takılacak bir muhabbet değil ..

Bence çok gereksiz biseyse takilmissinjz . Demek ki kadın kendi yapmadığını söylemekte haklı.

Gereksiz farkindayim ama yalan soylemesine gerek yok bence
Rahatsizdim yapamadim vs bahane bulabilir ama.yalan soylemesi kocaman kadinsin ya
Bizimkiler inanmadi o kadad takilmadi ama hazir boregi iste benim moralim suna bozuldu ayni degeri neden goremedik

Cidden bunu mu sorun ettin? Sonuçta sizi ağırlamış. Kendi yapmasada size bişeyler ikram etmiş. Bence dert arıyorsunuz kendinize. Ben olsam böyle bişeyi nişanlıma soramazdım bile. Utanırdım.

Kadin yapamiyo yada yapmayi sevmiyo demekki hazir almissa ne olmus utandi belki hazir aldim demeye. Ayrica ac birakmiyor sizi ikramda bulunuyor bir sekilde bence siz cok abartmissiniz esime nasil soylemeliyim falan. Ne diceksin annene soyle bize kendi elleriyle yemek yapsin mi? Herkes kendi ikramindan ev sahipliginden sorumlu sizinkinin aynisini yapmak zorundami?

Cidden bunu mu sorun ettin? Sonuçta sizi ağırlamış. Kendi yapmasada size bişeyler ikram etmiş. Bence dert arıyorsunuz kendinize. Ben olsam böyle bişeyi nişanlıma soramazdım bile. Utanırdım.

Utanmadan inatla ben yaptim hazir almadim demesine sinir.oldum
Hazir aldim dese sorun etmezdim ama yalandan ben yaptim demesine kziiyorum

Utanmadan inatla ben yaptim hazir almadim demesine sinir.oldum
Hazir aldim dese sorun etmezdim ama yalandan ben yaptim demesine kziiyorum
Herşey düşündüğümüz gibi basit olmayabilir, başkalarının pencerelerinden de bakmak lazım.
Kadın evet hazır aldım dese bu sefer de hem evine davet ediyor bir de hazır alıyor denirdi, kadın utandığindan dolayı söylemek istememiştir.

Back
X