Kayinvalidem yalanci kadinin teki

Ne güzel ağırlamış işte sizi. Daha niye didikliyorsunuz ki ailecek? Hazırsa yenmeyek mi? Ne değişecek?
Ayrıca bize değer vermiyor kısmı çok yanlış. Siz el emeği yapıyorsunuzdur, o emeğiyle kazandığı parayı harcıyordur. Size kazak alsa ama örmemiş değer görmüyorum diye de düşünecek misiniz? Önemli olan güleryüzü, misafirperverliği.

Misafirliğe gidip de ev sahibinin koyduğu ikramlıklar, evi ya da mutfağı hakkında arkadan dedikodusunu yapan insanlardan nefret ediyorum. Sizin gibiler kimsenin evine gitmesin mümkünse. Misafir umduğunu değil bulduğunu yer. Bundan sonra karnınızı doyurup da gidin insanların evine,kimse sizin için çeşit çeşit yemek yapmak zorunda değil.

Gereksiz farkindayim ama yalan soylemesine gerek yok bence
Rahatsizdim yapamadim vs bahane bulabilir ama.yalan soylemesi kocaman kadinsin ya
Bizimkiler inanmadi o kadad takilmadi ama hazir boregi iste benim moralim suna bozuldu ayni degeri neden goremedik
Sağlık sorunu vardır , gücü yoktur belki yapmayı bilmiyodur. Ben olsam takilmam neticede az çok bi hazırlık yapmış ikram etmiş

Önemli olan sizi çaya çağırmış değer vermiş . Ne yiyip içtiğinizin ne önemi var ki ? Tamam yalan söylemesin ama asıl ayıp sizin bunu eşinize sormanız. Ne kaynanalar var neler yapıyorlar bu da sorun mu ?

Halam sordi
Teyzem.sordu
Kuzenim.sordu hatta tarif istediler valla ne koydugumu unnuttumgoz karari yapiyorum dedi
Kusura bakma da Halanız teyzeniz kuzeniniz ve siz hepiniz art niyetlisiniz ki hazır olduğunu bildiğiniz halde sormuşsunuz bide tarif isteyip iyce utandırmışsınız
kadında göz kararı unuttum demekle yetinmiş sizede dedikodu malzemesi çıkmış işte
Burdan da destek bekliyorsuız

Hastadır belki ya da canı yapmak istememiştir. Ben olsam nişanlıma söylemezdim. Daha evlenmeden anasını eleştiren gelin olacaksınız, gerek yok. Hem daha iyi, o geldikçe sizin de uğraşmanıza gerek kalmaz, aynı şekilde ağırlarsınız. Bu durumda bir şey diyecek yüzü olmaz. Siz de uğraşamamış olursunuz.

Bence hoş görün. Yalan söylemesi kötü ama üzerinde baskı olmuş olabilir.
10 ay nişanlı kaldım bir bardak çayını içmedim bizim prensesin. Bizim evde bir gün lafı olmadı. Biz onlar gelecek diye 3 gün önceden hazırlığa başlardık ama ona da bir sürü kulp takarlardı. Olur öyle şeyler.

Dugunume cok kisa bir zaman kaldi
Cay icmeye davet etti ailemi kadinlar arasinda oturduk teyzem de geldi falan
Resmen lapa gibi bir patates salatasi
pastaneden hazir su boregi
Ve hazir kurabiye almis onumuze getirdi
Borek bariz hazir su boregiydi bir de utanmadan ben yaptim.diyor kendisi yemek.yapmktan aciz bir insan neden yalqn soyluyorsun
Herkes hazir mi aldiniz dedi inatla ben yaptim dedi

Beni anlamadigim konu biz hanimefendi icin sabahtan kalktip pogaca kek borek kisir falan yapariz ama kadin totosunu kaldirip.zahmet.etmez
Yemege davet ettiginde bile
Hazir pide salata hazir ayran yapmisti

Ayni nezaketi ve degeri neden bize gostemiyor
Biz onlar icin yaptigimiz halde

Esime bu durumu kirmadan nasil sorabilirim

Tamam yalan söylemesi yanlış ama illa kendi eli ile mi yapmak zorunda?

Kadın gitmiş almış gelmiş, önünüze koymuş işte...

Siz daha evlenmeden kv ve gelin muhabbetine bu şekilde girdiyseniz biz sizin kv ile ilgili konuları burada çok okuyacağız anlaşılan ;)

Back
X